Už dáváte ven pančušky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
děkuju, aspoň když mi bude švagrová a tchýně rozumovat, že mohl mít na sobě pančucháče, tak aspoň vím, že by je většina nedala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé pančušky,to je krásný slovo
Úplně jsme si vybavila babičku,bydlela ve Vsetíně ![]()
Jinak já pančušky
taky ještě nedávám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávám. Malýmu jsou skoro 2 roky a je pořád v pohybu, takže věčně zpocenej. Je víc horkokrevnej než já. Dávám tričko s krátkým rukávem, dlouhé plátěňáky, ponožky, když je mokro uzavřené boty, když ne sandálky, větrovku a kšiltovku. Včera když bylo ráno těch 14C, tak jsem dala pod tričko bodyčko s krátkým rukávem (aby mu netáhlo na záda) a tričko s dlouhým rukávem (a pak už jen tu větrovku, bez mikiny).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky ještě nedávám punčošky,je ještě brzo,syn nechodí,jen sedí v kočáru a tak i místo bot dám dvoje ponožky,ale punčocháče ještě ne byl by potom zchoulostivělý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem je teďka párkrát dala, protože chodíme ven za každého počasí a když si sedne jen v tenkých teplácích do mokrého písku nebo skočí do louže, tak jsem mu pod ně dala punčocháče. Jinak teď už asi týden nedávám, jelikož jsem koupila kalhoty nepromokavé, takže už mu pod ně punčošky nedávám a malej je docela v suchu. Vymeteme totiž každou nerovnost, bláto, špínu, vodu, kaluže a nejraději sedí v tom mokrém písku na pískovišti a je pak celej studenej v tomhle počasí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
goldii píše:
Jé pančušky,to je krásný slovoÚplně jsme si vybavila babičku,bydlela ve Vsetíně
Jinak já pančuškytaky ještě nedávám
taky jsem od Vsetína:-) a my na valachoch jim ještě říkáme šlapkáčky:-) no ať je to,jak je to,taky bych ještě nedávala a nedávám;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda to koukám dávat už teď punčocháče
No taky jsou asi rozdíly po republice, ale u nás je to pořád na tříčtvrťáky a triko, takže punčocháče by byly fakt zbytečný i pro okočárkované
Dneska tam teda dost fučí, ale mé dvouleťačce jsem punčocháče rozhodně nedala (měla dneska na ven triko s dlouhým rukávem a kalhoty).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám punčocháče když je míň jak deset stupňů. Když je pod nulou, dávám teplejší frote punčocháče a když je míň jak pět stupňů pod nulou, tak dávám oteplovačky i když není sníh. ![]()
Ale ve dvaceti stupních je to opravdu hloupost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já osogbně jsem nedávala, ale ta setkala jsem se, že dávaly, tak mně to zaskočilo.
Jinak kdž už jsme u toho oblékání, kdy tak vidíte je dát - teplotně.
Když malý přijel z práznin, tak byl samá potnička, moc ho oblékali- tchýně, švagrová, jenom duchlají do oblečení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak punčošky ještě fakt ne. Dnes měl malý tepláky, triko a větrovku, jelikož foukalo jak blázen. A klobouček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Abych to upřesnila, myslíte štramplíky? ![]()
Taky nedávám, i když dneska tu byla kosa jak z nosa, ale Majda je nějaká horkokrevná, měla o vrstvu méně než já a byla teploučká.
Já je nenosím nikdy, ani v mrazech, ale asi je dám tak kolem těch 5ti stupnů, možná víc, když bude sychravo a foukat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedáváme,u nás bylo dnes kolem 18 stupňů, vítr a přeháňky, přesto jsem já i starší dítě měla třičtvrteční kalhoty, zima nám nebyla, malá měla bavlněné kalhoty bez jakékoliv podšívky, tričko a bavlněnou mikinu. Byli jsme v parku a viděla jsem děti navlečné v zateplených kalhotách, bundičkách a fleesových čepičkách. Nevím, co budou nosit, až se doopravdy ochladí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit