Podzimní čepička

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
54
28.8.10 12:09

Podzimní čepička

Ahoj holky,
hledám na internetu nějakou pěknou kvalitní podzimní čepičku. Nějakou, aby byla něčim zvláštní, prostě fakt pěknou. Něco málo jsem našla, ale pořád to není ono. Koukala jsem i na z biobavlny. Nemáte nějaký typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
28.8.10 12:16

Co treba bavlnenou kuklu, vyrabi mimo jine manymonths. Da se vyuzit i pad zimni capku, cepice na ni lip drzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.8.10 12:21

Jo, na tu jsem taky koukala. A je to dobrý, hezký? Jak v ní bude Váša vypadat? Taky jsem jako dítě měla takovou pletenou kuklu. No praktický to je určitě, o tom nepochybuju… :-D
A vy jí máte? Spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
28.8.10 12:22

Zkus sem mrknout, třeba si něco vybereš :wink:
http://shop.panedi.cz/…ukavice.html?…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.8.10 12:28

Od Panedi mi přišel balík tak před 14 dny, těm už jsem tržbu udělala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
28.8.10 12:30

Kukla je fajn, hlavne jde o dost hur sundat, cepici si jeden cas docela rval z hlavy :lol:
No vypadat. Bude vypadat jako malej trpajzlicek :mrgreen: My jsme meli bavlnenou a pak jsem koupila merino kuklu jednovrstvou, ta je tez super, ta bavlnena je dost tenka, je to jen jedna vrstva.
Jinak mame i cepicku, konkretne z HM, ale ta kolekce uz je pryc. Tez bavlnena, na zavazovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.8.10 12:34

Už číham na ty kukly, asi to fakt neni špatný, nejspíš do ní půjdu. Ještě to omrknu, jakou kde mají a za kolik.
Já věděla, že mě někdo nasměruje na správno cestu.. :lol: díky :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
28.8.10 12:39

Ještě se koukni sem, mají moc hezký a neotřelý věci. http://www.textilvlcek.cz/…nim-obleceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
28.8.10 12:45

A co čapky od Rockino? Taky jsou hezký :) I dobře seděj mi přijde, ale měli jsme od nich zatím jen bavlněný - jarní a podzimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.8.10 12:48

Na Rockino jsem taky koukala, chtěla jsem podzimní bavlněnou, ale když to zadam do vyhledávače, tak to nic moc nenajde. A to jsem na netu docela zběhlá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
28.8.10 13:14

Mi to našlo třeba tady - http://nakuptedetem.mimishop.cz/katalog.php?…

Ale stejně je asi lepší najít nějaký jejich stánek, tam toho mají víc a vyzkouší se to rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.8.10 13:22

Tady jsem taky koukala, osobně by to bylo lepší, to určitě. Už jsem vyčíhla tu merino kuklu, tak do ní asi fakt půjdu. :-) Ale díky.. :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
28.8.10 13:37

Kukla bavlněná je opravdu fajn, tak nějak vypadá na ročním dítěti. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.8.10 13:39

Koupim teď tu merino a když se osvědčí, což věřim, že jo, tak pak koupim i tu bavlněnou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
28.8.10 13:40

Vypadá moc hezky, snad nám taky bude slušet.. :-P :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie