oblekani

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
169
17.3.09 23:17

oblekani

Ahoj holky,mam asi blby dotaz,ale zajimalo by me jak resite ted oblekani tricek a trik.Myslim tim kdo uz nedavate bodicka,tak jestli detem pod trico davate nejaky natelnik nebo neco.Mala ted spoustu tricek zdedila,ale bohuzel zastrkane do kalhot ji vydrzi tak pet minut:)a hola zada se bojim nechat.(je ji rok).Delaji se treba natelniky malych velikosti?nemuzu nic sehnat.Dik za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
17.3.09 23:21

My dáváme pod všechno bodyčka, máme jich spoustu, mám jistotu že nelezou záda a nemusíme honit podolky do kalhot :lol: Zatím to ani nehodlám měnit, dokud budou bodyčka dostatečné velikosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.3.09 23:31

taky me to napadlo,jenze kdyz doma nosi jen body,tak ji prece nebudu davat jeste triko,jestli me rozumis.Spis sem to chtela nejak prohodit,ale to zastrkavani me fakt nebavi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
17.3.09 23:58

jasně chápu, ale právě kvůli tomu zastrkování dávám jedině bodyčko a navrch pak už můžu i něco jinýho. Máme bodyčka tenká i silnější, ty tenký dávám místo nátělníku a navrch normálně třeba košili nebo tričko, ty silnější dávám i samotný. Taky mám dvoje laclové kalhoty, z těch ty trika taky tak rychle nevylezou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
18.3.09 06:48

My dáváme bodýčka, co jsou nahoře dělaný jako tílko. A nebo obráceně - dospod klasický tílko a navrch bodýnko. Teď už to jde, ale kolem 1,5-2 roku byl věčně na zemi a sbíral klacíky a kamínky, hrál si na písku a tak. Ale něco na ty záda to chce, to máte pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.3.09 06:52

Taky o tom občas přemýšlím. Máme pár hezkých bodýček, ale od té doby, co je Lucinka bez plen, jsou naprosto nepraktická. Totéž lacláče :?
A holá záda řeším delšími tričky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
18.3.09 09:45

já bodyčka dávám taky pod všechno, nelezou mu záda a nemusím pořád zastrkávát triko do kalhot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.3.09 18:35

Ahoj, my máme delší nátělníčky, i na doma pod trikem, malá je aktivka a je pořád rozkasaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
18.3.09 19:36

Existují i bodýčka ve tvaru tílka, takže to pořeš takhle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.09 11:21

presne to jsem chtela vedet:)jen u nas nejsou k sehnani 8O
vsem moc dik za rady,zolina

• Citovat
  • Upravit
4155
19.3.09 11:37

koukni třeba sem:
http://www.ekorodinka.cz/…ex-1-2a.html

my dostali jako dárek k narozeninám tyhle bodyčka v různých velikostech a verzích a nemůžu si je vynachválit
ty s krátkým rukávem používám jako nátělník hlavně na ven, ty s dlouhým rukávem i normálně místo trika a v tom froté overalku malá s oblibou spí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
19.3.09 14:52

ahojky,

my měly bodíčka do té doby než začla být malá bez plenek. to pak jsou bodýčka fakt nepraktická. takže obyč trika, a zastrkávát:) no a ty trika čím delší tím lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
19.3.09 19:11

Ahoj, trika zastrkávám do punčocháčů a drží to jak přibytý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.3.09 19:21

Ahoj, my od roka dáváme trička. někdy pod tričko dám košilku a někdy bodýčko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.3.09 21:53

Já jsem dávala bodyčka do té doby, než se malá začala učit na nočník (někdy kolem Vánoc). Doteď jich máme dost a dávám je především na spaní. Většinou je ale nezapínáme, ale i tak nevylézají, jak jsou dlouhá. Přes den dávám košilku, sháním co nejdelší a úzkou. Výborné mají v CaA, jsou z biobavlny, mají po dvou kusech za 150Kč (dohromady), jsou krásně na tělo a hodně dlouhé, zastrkávám je Anežce i do kalhotek, takže nelezou. Bodyčka jsou úžasná věc, ale při učení se na nočník spíš nevhodná. Teď už to zas jde, Anežka si ho umí sama rozepnout, takže se „obstará“ i sama, ale stejně jí je nezapínáme a zastrkujeme do punčocháčků. Naučila se i sedat si na nočník tak, že si předtím sama vyhrne bodyčko tak vysoko, aby si ho nenamočila :) Jinak dřív jsem dávala bodyčka i pod trička, pokud bylo vedro tak jen bodyčka. Před rokem jsem byla s Anežkou v nemocnici pro podezření na zánět ledvin (naštěstí se nakonec neprokázal), a tak mám strach nechat ji s holými zády. Ta tílka mají v různých velikostech, ale jak jsou na tělo, tak se liší spíš délkou. Nakoupila jsem jich několik o různých velikostech a jsou opravdu hodně dlouhá, ta větší jí i koukají dole z kalhotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí