Oblékání miminka v těhlech teplech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
282
5.6.16 21:48

oblekani miminka

Dobry den. Mam takovou otazku :lol: Jak oblekate miminka v tehlech teplech? Ja mam furt strach, aby ji nebyla zima :palec: mame 3tydeni mimco. A jeste jedna otazka jsme plne na UM myslite, ze mam davat k mlicku piti? Nam doktorka rekla, ze NE, ze je to na ukor mleka, ale mne prijde, ze musi mit žižu :roll: dekuju za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
5.6.16 21:51

V „tomhle“ pocasi tezko rict. Bylo totiz horko i zima. K UM bych obcas dala cistou vodu. Ale az bude tech 30 stupnu vic nez jeden den zasebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
5.6.16 21:52

@kudrnka89 plus minus o vrstvu víc než sebe. Dala bych body dr, tepláky, a předpokládám, že je v korbe, kam nefouká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
5.6.16 21:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
5.6.16 21:56

Me taky dr rekla ze staci um ale podle me je to blbost, maly mel propadlou fontanelku takze mu davam neslazeny caj.od hippu mezi jidly(mlikem).vypije tak 120ml za cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
5.6.16 21:56

Ja mam 3 mesicniho chlapecka a ted, kdyz je kolem 28° tak ho oblekam jenom do bodynka, kdyz je v kocaru- v korbicce. Jeste je prikryty takovou lehunkou perinkou. Kdyz je min, treba 15-20° tak mu dam tricko s dlouhym rukavem a teplacky + prikryvka v kocaru. Ridim se podle toho, ze by rval nebo neusnul kdyby mu byla zima, takze tak. Zkousej a pak uvidis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
5.6.16 22:06

Miminko platí, že to co máš ty + o vrstvu navíc. Takže pokud ty jsi v tílku a kraťasech, dala bych body s krátkým a slabé tepláčky. Pokud ty v plavkách tak jen body s krátkým. A vždy mít připravenou lehkou dečku na zakrytí, kdyby foukalo nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5298
5.6.16 22:07

Jo a jestli se ti nepřehřívá nebo mu naopak není zima se kontroluje na zátylku, ne podle ručiček, ty mívají miminka často studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.16 04:03

Mam 2 mesicniho syna a je od narozeni na UM + plus k tomu dostava caj taky od narozeni. UM je jako jidlo, caj je na piti a v tehle vedrech mi pije hodne, nenapadlo by me mu nedat napit :roll: Zkus si venku do te korby strcit hlavu a zjistis, te tam je fakt na chcipnuti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.16 05:25

Malá je na UM a zatím jakékoli jiné pití než mléko odmítá, takže bych to nechala na dítku bude pít má žízenˇ nebude tak mu stačí mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
6.6.16 06:13

Já začla zkoušet vodu, čaj až po šestinedělí a to se syn narodil uprostřed tropů. Max jsem UM mliko naredila třeba o 10ml více vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
6.6.16 06:32
@kudrnka89 píše:
Dobry den. Mam takovou otazku :lol: Jak oblekate miminka v tehlech teplech? Ja mam furt strach, aby ji nebyla zima :palec: mame 3tydeni mimco. A jeste jedna otazka jsme plne na UM myslite, ze mam davat k mlicku piti? Nam doktorka rekla, ze NE, ze je to na ukor mleka, ale mne prijde, ze musi mit žižu :roll: dekuju za odpovedi.

Nooo ono je to teď s tím počasím takové náročné, ale většinou jsem dávala o vrstvu více než jsem měla já. K tomu UM, loni když byla v létě opravdu ta vysoká vedra, dávala jsem mlíko a i vodu, čaj (malá byla straší než tvoje), aby byla pořádně zavodněná, musím podotkonout, že pře těch třicítkách mlíko ani moc nechtěla a pila hodně vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
6.6.16 06:45

Dala bych nejake tenke leginky, a od 25st kratky rukav, popr kratase. Tak jak sebe a s sebou decku kdyby nahodou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.16 07:36

@kudrnka89 polodupky, bodyno s dl rukávem - pokud je víc, jak 25 st, tak kr. rukáv, kraťasy.. a nosila jsem sebou látkovou plenu, tou kdyžtak „přikryla“ :think: ono totiž ráno, když razíme do lesa, je celkem zima a než se vrátíme, je pařák.. :zed: co se um týče - zatím nejsou tropická vedra, pití bych nedala..ale až budou tropy - přes 30, tak rozhodně ano, přidat vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková