Tip jak upravit halenku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
109
4.6.16 13:39

Tip jak upravit halenku

Ahoj holky,

mam takovy problem, kdyz si koupím halenku, ktera mi jinak sedi, tak se mi kazda otvírá přes prsa? Koupe vetsi neni resenim, to pak celkove vypada blbě…Mate nějaký tip, jak si s tim poradit?

Diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
4.6.16 14:08

@Cleopatraj40 Tak to je ti proste mala. Musis si koupit o cislo vetsi a zuzit ji tak, aby ti sedela. Nikdy nejde rozsirit neco, co je male. Musela by jsi delat nejake slozite vsadky do podpazi (vlastni vyroby), coz mi prijde opravdu nerealne. Kazda svadlena ti rekne vzit vetsi a zmensit v trupu, to je uprava razdva hotova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
4.6.16 14:17

@Cleopatraj40 Mě se taky odepínají knoflíčky v oblasti prsou. zjistila jsem, že když má halenka knoflíky větší a dírky na zapnutí knoflíku jsou malé, tak že tam knoflík sotva projde..halenka se už nerozepne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.6.16 14:29

@Cleopatraj40 nakupovat obleceni v obchode pro damy s vetsim poprsim. Ale netusim, zda v CR vubec neco takoveho existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
4.6.16 15:40

@Cleopatraj40 zmensi ty dírky na knoflíky, ať knofik projde jen tak tak. Prostě jen vem nit a udělej pár stehů tak, aby byla dírka na knoflík menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
4.6.16 16:07
@veronika6913 píše:
@Cleopatraj40 zmensi ty dírky na knoflíky, ať knofik projde jen tak tak. Prostě jen vem nit a udělej pár stehů tak, aby byla dírka na knoflík menší.

no jo, ale toto stále nevyřeší problém otvírání, protože to se odchlipuje látka mezi knoflíky.
Zakladatelko, jediná varianta by asi byla to sešít, ale bude se zase krabatit a asi to neoblečeš. ty halenky jsou ti přes hrudník prostě malé, to žádnou úpravou nevylepšíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.6.16 23:37

Tak si dej pod halenku nátělník a knoflíčky přes prsa nech rozeplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková