Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Doma ano a i do obchodu občas zaběhnu na ostro
ale teda nepředstavovala jsem si v krámě nic ![]()
@Padme93 píše:
Nechodím, je to nepříjemný. věčně bych měla mokrý stehna.
Málokterá ženská je suchá, bez běžného výtoku.
fakt jo? já jsem v životě neměla žádný výtok ![]()
@Dračice 2 píše:
Ahoj Holky.
Dnes jsme se s kolegyní v práci bavili, že bude možná zase horké léto. Říkala, že když je hodně teplo, chodí v létě bez kalhotek. Říkala, že má takovou krátkou žlutou sukýnku a že jde třba do obchodu na nákup a kouká po chlapech a představuje si co by dělali, kdyby věděli, že nemá kalhotky. Prý ji to hrozně rajcuje.
Já nevím? Já bych na to asi neměla odvahu. Co vy?
Ale tohle se dá představovat i když ty kalhotky má, ne? ![]()
jinak, připadáš mi spíše jako nadržený chlap ![]()
@Dračice 2 píše:
Ahoj Holky.
Dnes jsme se s kolegyní v práci bavili, že bude možná zase horké léto. Říkala, že když je hodně teplo, chodí v létě bez kalhotek. Říkala, že má takovou krátkou žlutou sukýnku a že jde třba do obchodu na nákup a kouká po chlapech a představuje si co by dělali, kdyby věděli, že nemá kalhotky. Prý ji to hrozně rajcuje.
Já nevím? Já bych na to asi neměla odvahu. Co vy?
sorry, mozna se pletu, ale nepsala jsi nahodou ty nejake uzivatelce/uzivateli, ze je chlap, ze zenska by takhle prubeh rande nikdy nenapsala
a ted pises uplne stejne ![]()
nerypam, jen mne to zajima ![]()
@Padme93 píše:
Nechodím, je to nepříjemný. věčně bych měla mokrý stehna.Málokterá ženská je suchá, bez běžného výtoku.
alrespon by se ti netřely, ne? ![]()
Doma chodím i v zimě ![]()
ale ven ne… není mi vůbec příjemná ta představa…
@Dračice 2 píše:
Proč nadržený chlap?Mě to jen zajímalo, když jsme se dnes o tom v práci bavili. Nechápu proč ti připadám, jako nadržený chlap? Co je na tom divného, že se ptám, jak to dělají jiné ženy, které tady jsou. Ty máš teda fakt divné nápady.
Můžu se na něco zeptat?
Pro přispíváš v podstatě zásadně jen do diskuzí o sexu?
Chápu, že je to součást života. Ale lidé řeší i jiné problémy. Ovšem ty (až na výjimky) jen sex a erotiku.
@Nafrněná Vážně ne? To je divný… Vždyť podle něj se třeba určuje ovulace.
@Dračice 2 píše:
Proč nadržený chlap?Mě to jen zajímalo, když jsme se dnes o tom v práci bavili. Nechápu proč ti připadám, jako nadržený chlap? Co je na tom divného, že se ptám, jak to dělají jiné ženy, které tady jsou. Ty máš teda fakt divné nápady.
prostě mi to tak připadlo, nevím, proč bych to nemohla napsat ![]()
sexualní fantazie je fajn ![]()
Driv jsem chodila celkem bezne, myslim za bezdetna, ted chodim naostro jen doma a na zahrade.
Ale kdysi jsem chodila s klukem, ktereho to desne rajcovalo, kdyz jsem naostro. Zacalo to nahodou, ze jsme meli sraz a jeli k nemu a ja mela sukni a on mi v metru nahodou prejel rukou po zadku a zjistil, ze nemam kalhotky a malem jsme nedosli ani k nemu domu. A zacalo to uplne banalne, pri prvnim sexu mi celej nedockavej kalhotky roztrhl, fakt nechtene, bylo mu to lito, tak jsem si rikala, ze priste skoda kalhotek a rovnou si je nevzala a tak to nejak vyplynulo, ze jsem si je pak narazove nebrala a ne kdyz jsem vedela, ze bude sex, ale treba do divadla pod saty apod. Hezky mesice to s nim byly, bohuzel postupem casu vyplynulo, ze je pouzitelnej jen na sex ![]()
Občas doma, hezky sukni a ať větrá
Ale ven bych asi na ostro nešla, přijde mi to nepříjemné…
A ta kamarádka - no nevím, to mi přijde už trošku úchylné ![]()
@Nafrněná píše:
fakt jo? já jsem v životě neměla žádný výtok
Jakože tam máš úplně suchou sliznici?
To je fakt divný
A řešilas tona gyndě?
Nechodím, je to nepříjemný. věčně bych měla mokrý stehna.
Málokterá ženská je suchá, bez běžného výtoku.