Chodíte v létě na ostro? Bez kalhotek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
2.6.16 15:57
@Dračice 2 píše:
To není vůbec pravda. Mám tady diskuzi o propadlém hrudníku syna, psala jsem do diskuze o cestě do Chorvatska a i do jiných které se tohoto vůbec netýkají. Například o užívání tvarohu a lněného oleje.

Mjo, to jsou ty tři nesexuální. :lol: Pak je tam ještě jedna o teroristech a muslimech a všechny ostatní jsou o sexu…

Promiň, ale je to dost zvláštní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.6.16 15:58

Vzhledem k tomu, že mám neustále nějaký výtoky a kvasinky, tak naostro fakt nee.. ani představa chodit naostro mi není příjemná.. i když přítel by byl určitě mile překvapen.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
2.6.16 15:59

A co na to masér?

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.6.16 16:02
@Bábrdl píše:
Mjo, to jsou ty tři nesexuální. :lol: Pak je tam ještě jedna o teroristech a muslimech a všechny ostatní jsou o sexu…Promiň, ale je to dost zvláštní. :think:

taky jsem si toho vsimla :roll: ja teda v diskuse o sexu s dedkem :*

• Citovat
  • Upravit
9273
@Bábrdl píše:
Mjo, to jsou ty tři nesexuální. :lol: Pak je tam ještě jedna o teroristech a muslimech a všechny ostatní jsou o sexu…Promiň, ale je to dost zvláštní. :think:

je to mladá kočka, přece nebude myslet na třeba na štrůdl :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
@Mango_Lassi píše:
A co na to masér?

8o mi neco uniklo asi… ;)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
2.6.16 16:03
@Hanka1 píše:
taky jsem si toho vsimla :roll: ja teda v diskuse o sexu s dedkem :*

Potřebuje pořádně vojet i s orgasmem. Masér už nestíhá. Třeba se přihlásí místní pánové.

• Citovat
  • Upravit
12651
2.6.16 16:05
@Bábrdl píše:
Jakože tam máš úplně suchou sliznici?
To je fakt divný :think: A řešilas tona gyndě?

Tak nemít výtok a mít suchou sliznici jsou dvě rozdílné věci? Nebo vám z ní fakt teče, že máte mokro na stehnech? Mně fakt ne a suchou jí nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
2.6.16 16:06
@Padme93 píše:
@Nafrněná Vážně ne? To je divný… Vždyť podle něj se třeba určuje ovulace.

Podle hlenu, co produkuje čípek, ne podle výtoku. Každý ho nemá tolik, že by se mohl po něm klouzat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.6.16 16:07

Nechodim na ostro..frnda se poti a tece…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.16 16:08
@jessikka píše:
Tak nemít výtok a mít suchou sliznici jsou dvě rozdílné věci? Nebo vám z ní fakt teče, že máte mokro na stehnech? Mně fakt ne a suchou jí nemám.

no ja teda kdyz jsem vzrusena, tak mivam mokry kalhotky a flek ve velikosti dlane treba, jak kdyby se clovek pripoch*al a kdyz nemam kalhotky tak mam vazne mokry stehna ;)

• Citovat
  • Upravit
12651
2.6.16 16:09
@Anonymní píše:
no ja teda kdyz jsem vzrusena, tak mivam mokry kalhotky a flek ve velikosti dlane treba, jak kdyby se clovek pripoch*al a kdyz nemam kalhotky tak mam vazne mokry stehna ;)

Proboha, když jdeš ven nakoupit, tak jsi vzrušená, že máš mokrý kalhotky? Nebo do pročic, o čem se tu bavíme? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.6.16 16:20
@jessikka píše:
Tak nemít výtok a mít suchou sliznici jsou dvě rozdílné věci? Nebo vám z ní fakt teče, že máte mokro na stehnech? Mně fakt ne a suchou jí nemám.

Jo takhle. Frnda je prostě vlhký zařízení a ne každýmu je to příjemný na ostro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.6.16 16:20
@jessikka píše:
Proboha, když jdeš ven nakoupit, tak jsi vzrušená, že máš mokrý kalhotky? Nebo do pročic, o čem se tu bavíme? :mrgreen:

Nikdy nevíš, koho potkáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
2.6.16 16:22

@Dračice 2 pokud to kolegyni rajcuje…
Já jednou zkusila jít naostro a nebylo mi to příjemný ani trochu, takže nechodím. Nosím bavlněné kalhotky v kterých je mi příjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková