Oblékání u skoro pětiletého

Anonymní
19.9.23 14:14

Oblékání u skoro pětiletého

Ahoj, v prosinci bude synovi pět let. S trénováním oblékání jsme začali zavčasu, nicméně do teď má syn nějak na háku, jak si obleče např. slipy nebo triko. Přestože mu říkáme, že cedulka patří dozadu, při tom oblékání řeší úplně jiné věci a obleče si to často obráceně. Zádrhel je taky změna, když oblečení nemá cedulku, ale např. na triku je písemně uvedena velikost, je mu šumafuk a klidně to hodí zase dopředu. To samé slipy, stává se, že má z toho vzadu tanga a nijak nepohodlné mu to nejspíš není. Podobně řešíme obuv, tu a tam si boty a bačkory začne nazouvat obráceně. Už mi to v tomto věku nepřijde úplně ok. Máte zkušenost? Porucha soustředění? Je celkově takový zrychlený.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10856
19.9.23 14:17

8 letá dcera si dokáže obléct rifle zipem na zadek a je jí to úplně u pr.dele, dokud si toho někdo nevšimne :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8737
19.9.23 14:24

Mne včera prvňák přišel ze školy s rozepnutym poklopcem, že prý to tak chce. Nabídku na povolení pasu odmítl, že ho to netlačí, prý se mu to tak prostě líbí… :pankac: čtyřletá dcera má pri oblekani ručičky dozadu, takže ta kdyby si oblékla cokoliv jakkoliv, skládala bych oslavne básně. Že pětiletý dítě neřeší správnost oblečení bych brala jako normální věc. V pubertě už mu na vzhledu snad záležet bude. Možná.. náš nejstarší bude mít 9 a zatím to nepřišlo, toužebně na to čekám, i když vím, že pak na to zas budu nadávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
19.9.23 14:28

V tomhle už jsem u dětí naprosto resignovala :lol: úplný top u nás doma totiž je když přijde manžel z prace a má po převlečení v šatně tričko obráceně :zed: 8) tak kde mají ty děti potom brát taky vzor, že jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41149
19.9.23 14:28
@Anonymní píše:
Ahoj, v prosinci bude synovi pět let. S trénováním oblékání jsme začali zavčasu, nicméně do teď má syn nějak na háku, jak si obleče např. slipy nebo triko. Přestože mu říkáme, že cedulka patří dozadu, při tom oblékání řeší úplně jiné věci a obleče si to často obráceně. Zádrhel je taky změna, když oblečení nemá cedulku, ale např. na triku je písemně uvedena velikost, je mu šumafuk a klidně to hodí zase dopředu. To samé slipy, stává se, že má z toho vzadu tanga a nijak nepohodlné mu to nejspíš není. Podobně řešíme obuv, tu a tam si boty a bačkory začne nazouvat obráceně. Už mi to v tomto věku nepřijde úplně ok. Máte zkušenost? Porucha soustředění? Je celkově takový zrychlený.

sedmiletý si dokáže obléct obráceně slipky a je mu to úplně jedno. Na jeho obranu ty slipy mají jednou obrázek ve předu, jednou vzadu, tak ho to mate, ale nějak se tím neznepokojuje…v 5 mi to přijde normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
19.9.23 14:37

Můj odešel do školy v pyžamu místo trika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.9.23 14:39
@DaM2 píše:
V tomhle už jsem u dětí naprosto resignovala :lol: úplný top u nás doma totiž je když přijde manžel z prace a má po převlečení v šatně tričko obráceně :zed: 8) tak kde mají ty děti potom brát taky vzor, že jo ;)
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10856
19.9.23 14:40
@Jana7ka píše:

Tak to naše děcka chodily běžně, když oblékal tatínek :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
19.9.23 14:40
@Jana7ka píše:

To se mi taky jednou podařilo poslat syna do školky místo trička v pyžamu a nikdo si toho nevšiml :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.9.23 14:47

S botama je super fígl - nalepit samolepky tak aby když je dá vedle sebe správně samolepka byla „slepená“, snad dává smysl.
https://www.google.com/search?…+a+levá&tbm=isch&ved=2ahUKEwjJ4-632raBAxX0hP0HHZcPAJwQ2-cCegQIABAA&oq=boty+a+samolepky+pravá+a+levá&gs_lcp=CgNpbWcQA1D2BFj6D2C4EWgAcAB4AIABV4gB9QeSAQIxNJgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=OJgJZcnnPPSJ9u8Pl5-A4Ak&bih=698&biw=1482&client=opera&hs=j5y#imgrc=6za3TMX2pRo9lM
třeba toto jsem našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.9.23 14:48

Tak ještě jednou

https://www.google.com/search?…+a+levá&tbm=isch&ved=2ahUKEwjJ4-632raBAxX0hP0HHZcPAJwQ2-cCegQIABAA&oq=boty+a+samolepky+pravá+a+levá&gs_lcp=CgNpbWcQA1D2BFj6D2C4EWgAcAB4AIABV4gB9QeSAQIxNJgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=OJgJZcnnPPSJ9u8Pl5-A4Ak&bih=698&biw=1482&client=opera&hs=j5y#imgrc=6za3TMX2pRo9lM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.9.23 14:48

Hm tak nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.9.23 14:49

Buď v Klidu, je to normální, v tomto věku mají děti důležitější věci na práci než přemýšlet nad tím jak se co obléká… dcera byla jednou tak zábrana do pohádky, že si snažila legíny natáhnout jako triko a vůbec jí nepřekvapilo ani nijak nezarazilo, že tam nemá díry na hlavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.9.23 14:49

Tak jsem našla, tady https://www.modrykonik.cz/…bota-vw2aqx/
snad to půjde už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
19.9.23 14:50
@kaja00 píše:
S botama je super fígl - nalepit samolepky tak aby když je dá vedle sebe správně samolepka byla „slepená“, snad dává smysl.
třeba toto jsem našla.

Jo tak to zkus vysvětlit ty naší :D ta vlítne do bačkor a občas ji je jedno, že si oblékne cizí :D ale ta otrava si je jít prezout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí