Oblékání v zimě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
9.10.14 12:15

Oblekani v zime

Ahoj, chtela bych se zeptat na neco ohledne oblekani ditete.Mam dceru a ta bude mit v prosinci 2 roky. Zajima me, co ji mam oblect v zime pod kombinezu.No a kdyz kombinezu mit nebude.Musi mit takove ty oteplovacky kalhoty nebo staci jen teple puncochy a rifliky? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
9.10.14 12:18

Ve dvou letech jsem syna ještě odvozila přes zimu v kočáře, protože u nás se chodníky neuklízí zrovna poctivě a i cesta do krámu, který mám od baráku tři minuty, by byla na dlouho. Nosil punčochy a kalhoty, bodýčko, svetr a bundu. Když foukal studený vítr, nebo teploty klesaly opravdu hodně nízko, tak dostal deku přes nohy a pod zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
9.10.14 12:18

Maleho oblekam plus minus jako sebe. Pod kombinezu dam podle teploty bud jen puncochy nebo merino leginy. A pod rifliky bud puncochace, nebo pokud budou zateplene, tak nic. Ja ho obecne oblekam mene, nez me kamaradky navlekaji sve deti, dulezity je, aby se neklepal zimou, ma vzdy teple ruce, nohy, za krkem a to mi staci jako dukaz, ze je dostatecne oblecen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
9.10.14 12:19

Jo a kombinézu měl na bobování, pod ní klasika - punčochy, body a svetr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.10.14 12:22

Pod oteplováky nosil slabé punčochy. Oteplováky ale nosi jenom na bobování, nebo když jsme šli cíleně řádit do sněhu. Pod zeteplené džíny/ silnější manžestráky většinou nic. Pod obyč džíny punčochy. A už teda nejezdil v kočáře.

• Citovat
  • Upravit
2997
9.10.14 12:24

@Jakusevova dítě od dítěte, to se asi říct nedá, co mu máš dát. mám kamrádku, která obléká dítě, tak je z toho zima u mně, ale dítko je prostě horkokrevné a stačí mu to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
9.10.14 12:24

@Jakusevova
Pod kombinézu svetr, triko a punčocháče. :nevim: Ber to jako bundu s kalhotama. :lol:
Jinak klidně rifle a pod to punčocháče, neřeš to tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.10.14 12:45

Holka bude mít v prosinci taky dva a kombinézu ani nemám v plánu kupovat..nějak nevím jak bych to dělala, až se jí bude chtít čůrat :mrgreen: prostě bundu, kalhoty-pod to: punčochy, svetr..podle počasí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.14 13:11

@dendule4 to čůrání v zimě mě budí ze spánku už dnes. Pokud budu vyslíkat kompinézu, zmrzne mi, oteplovačky má všechny ne kšandy(ani nevím jestli se vyrábí do pasu), tak to bude taky radost…
není na to nějaký jiný figl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
9.10.14 13:15
@neschopná mamka píše:
@dendule4 to čůrání v zimě mě budí ze spánku už dnes. Pokud budu vyslíkat kompinézu, zmrzne mi, oteplovačky má všechny ne kšandy(ani nevím jestli se vyrábí do pasu), tak to bude taky radost…
není na to nějaký jiný figl?

jo oteplovačky do pasu už jsem někde viděla..ale kde? :think: taky je budu shánět no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.10.14 13:18

@neschopná mamka oteplovačky do pasu jsou v tý serii od tchiba 3v1 (alespoň ten set, který mám doma). A oteplováky z Lidlu mají kšandy na suchý zip. Takže jsem rozepla bundu, odepla suchý zip na kšandách a mohl čůrat. Ale snažila jsem se to co nejvíc eliminovat. Po čase jsem se naužíla u těch lidlovských oteplováků používat poklopec a už se nemusel vůbec vysvlíkat. Ale stálo nás to pár pokusí, kdy bylo počůraný snad všechno :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková