Oblékat do zimních věcí už teď?

346
1.10.10 10:22

Oblékat do zimních věcí už teď?

Ahoj, oblékáte své ratolesti do zimního oblečení už teď ? Když je venku takových 10-12 stupňů? Malý má 8 měsíců. A co sporťák , dát už do něj fusák? Já osobně vždycky raději více přivleču. Díky za názory. :-)

Příspěvek upraven 01.10.10 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
759
1.10.10 10:27

Ahojky no já jsem si všimla, že děti ve školce už nosí zimní bundy…taky přemýšlím nad tím,že bych jí klukovi taky dala.Jinak v kočárku fusak ještě nemám.Dávám zavinovačku a ještě překrývám teplou dekou.Tak nevím počkám s tebou na teakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
1.10.10 10:28

Děkuju za tuhle diskuzi, ráda si počkám na rady, taky uvažuju nad tím co malé oblékat a jestli už dát fusak, ale pořád si říkám, když dám teď fusak a ještě není mínus co ji dám do toho kočárku až bude mrznout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.10.10 10:29

Ahoj,já jsem tedy nadávno viděla klučíka o měsíc staršího,a ten už měl zimní bundu 8-o Já malého oblíkám do džínů-zatím nevytelpených,body s dlouhým rukávem,mikinu,a koupila jsem prošívanou vestičku podšitou fleecem.Na hlavu bavlněnou čepičku,a dávám ho do podzimního fusaku,takže jen v ponožkách-zatím nechodí sám.Mám ale připravené zimní capáčky a ponožky z ovčí vlny.Jo,a taky jsem mu dneska dala tenké rukavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.10.10 10:30
Januliiik píše:
Děkuju za tuhle diskuzi, ráda si počkám na rady, taky uvažuju nad tím co malé oblékat a jestli už dát fusak, ale pořád si říkám, když dám teď fusak a ještě není mínus co ji dám do toho kočárku až bude mrznout :lol:

Mám dva fusaky-podzimní,a zimní s kožíškem od Emitexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.10.10 10:30

Neoblekam, dvouleta dcera nenosi ani puncochace a ma podzimni bundu, boty ma normalni kozene. Dokonce ani cepici nenosime, jen satek…

Kdybych ji navlikla do zimni bundy, tak se mi upece a nevim co bych ji davala az bude venku minus 10 a mene…

• Citovat
  • Upravit
346
1.10.10 10:31
Januliiik píše:
Děkuju za tuhle diskuzi, ráda si počkám na rady, taky uvažuju nad tím co malé oblékat a jestli už dát fusak, ale pořád si říkám, když dám teď fusak a ještě není mínus co ji dám do toho kočárku až bude mrznout :lol:

chi chi taky siříkám co dám malém do kočáru až bude mrznou. :lol: :lol: možná zbytečně plaším protože má malý rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.10.10 10:33
momi33 píše:
Januliiik píše:
Mám dva fusaky-podzimní,a zimní s kožíškem od Emitexu.

Já mám taky zimní od emitexu, a vastně i podzimní, tak asi vybalím ten podzimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
1.10.10 10:34

Ahojky,
já už tedy nekočárkuji, ale starší chlapeček (6 let), nosí po ránu čepici, podzimní bundu (je teplejší), svetr a triko s dlouhým rukávem. Holčička (3 roky) má čepku, svršky stejné jako brácha, a pod tepláčky má punčocháčky. Dneska si oba stěžovali, že je jim zima na ruce, takže mažu koupit rukavice.
Do sporťáku bych určitě dala fusak, jestli chodíš ven ráno, když je ještě mlha a velká zima. Drobek se v kočárku moc nehýbe, takže je mu určitě chladněji, než těm starším, co už běhají sami. A je lepší mu určitě obléknout více slabších vrstev, abys ho případně mohla svléknout, kdyby bylo horko…

Upřímně jsem dneska ráno mrzla i já. A to jsem na sobě měla triko s dlouhým rukávem, svetr, bundu a džíny. Domů jsem přišla se zmrzlýma nohama a prsty jsem skoro necítila a to nejsem na zimu zrovna moc velká citlivka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.10.10 10:37

Ahoj,
souhlasím s Mommy33 - malému dávám nepodšité rifličky, bodýčko, mikinku s dlouhým rukávem, teplejší vestičku a bavlněnou čepičku. Po ránu a navečer dám slabší punčocháče a přidám teplejší deku. Přes den, když svítí sluníčko a je tepleji, postačí i ponožky a ani ho nebalím do deky, jinak se potí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.10.10 10:38
tterka píše:
Ahojky,
já už tedy nekočárkuji, ale starší chlapeček (6 let), nosí po ránu čepici, podzimní bundu (je teplejší), svetr a triko s dlouhým rukávem. Holčička (3 roky) má čepku, svršky stejné jako brácha, a pod tepláčky má punčocháčky. Dneska si oba stěžovali, že je jim zima na ruce, takže mažu koupit rukavice.
Do sporťáku bych určitě dala fusak, jestli chodíš ven ráno, když je ještě mlha a velká zima. Drobek se v kočárku moc nehýbe, takže je mu určitě chladněji, než těm starším, co už běhají sami. A je lepší mu určitě obléknout více slabších vrstev, abys ho případně mohla svléknout, kdyby bylo horko…Upřímně jsem dneska ráno mrzla i já. A to jsem na sobě měla triko s dlouhým rukávem, svetr, bundu a džíny. Domů jsem přišla se zmrzlýma nohama a prsty jsem skoro necítila a to nejsem na zimu zrovna moc velká citlivka :think:

Pravda pravda, malý má teprve 8M vozí se ve sporťáčku , tudíž se nehýbe. Proto si taky myslím , že by měl být oblečený více než děti, které už chodí a tímpádem se pohybem zahřeji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.10.10 10:43

Ještě tedy dodám,že jsem koupila punčochové body-jsou to punčocháčky které jsou přes záda,a zapínají se na ramínkách na druky.Ty mám tedy připravené,až bude Sibiř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
1.10.10 10:46
momi33 píše:
Ještě tedy dodám,že jsem koupila punčochové body-jsou to punčocháčky které jsou přes záda,a zapínají se na ramínkách na druky.Ty mám tedy připravené,až bude Sibiř :mrgreen:
..............
tohle slyším prvně 8-o kde se něco takového dá koupit? Já to snad ještě ani neviděla
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.10.10 10:50
Januliiik píše:
momi33 píše:
Ještě tedy dodám,že jsem koupila punčochové body-jsou to punčocháčky které jsou přes záda,a zapínají se na ramínkách na druky.Ty mám tedy připravené,až bude Sibiř :mrgreen:
..............
tohle slyším prvně 8-o kde se něco takového dá koupit? Já to snad ještě ani neviděla

http://www.boticky.net/…-80/d-70523/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.10.10 10:51

Doufám,že se to zobrazí dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...