Oblíbená značka dětského oblečení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
29.11.11 13:51
gabi.design píše:
Milli píše:
gabi.design píše:
Mě osobně se CA líbí, ale nám to oblečení nesedí, je to všechno úzký. :roll:
Přesně proto ho máme rádi my :D . Starší syn má rovný pas a hodně štíhlé nohy a většina kalhot z něj padá nebo na něm vypadá jako pytel.
My taky nejsme žádní baculatí, ale nožky má teda macatý dost, tak že by to bylo tím. :think:

No on měl v půl roce bez pár deka 10 kg a to byl jen kojený. Měl pěkný bříško a pořádný stehýnka a teď je jak zaběhlý kuře :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
29.11.11 16:12

My máme všechno z Lindexu…já jak do toho obchodu vlezu, tak konec!!! Jsem tam zahrabaná hodinu a z účtu mi zmizí tisíce…ale malému nakupuju větší čísla…teď jsem mu koupila frajerský svetr na zip…má 6 měsíců a kupuju vel. 86 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
29.11.11 16:18

Miluju na holky českou značku ONO :palec: Je teda dražší, ale nikdy se mi nic od nich nezničilo, a to je co říct :zed: :oops: Jinak ještě Mayoral a Coccodrillo nejsou špatný, máme i ten Lindex (hlavně tatínek tam nakupuje svítící kostřičková pyžama a podobný blbosti :mrgreen: )a Gap. Next se mi líbil před pár lety, teď mi to přijde všechno hrozně strakatý :?

Příspěvek upraven 15.01.12 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.11.11 16:22

Cherokee, Gmini, Next, C&A, Terranova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
29.11.11 16:38

všechny zmiňovaný značky+mothercare…hlavně jejich overalky na spaní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
29.11.11 20:54

Dakujem vsetkym…je tu vela znaciek o ktorych som nikdy nepocula…budeme skusat jednu za druhou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
29.11.11 21:44

Tak za mě taky Bamse,nádherný věci a hlavně vydrží :srdce: .Jinak lindex,CA,Next,Addidas,Nike.Jo a občas Kik,tam se dají taky sehnat docela hezký věci a vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
29.11.11 21:45
nettie píše:
Miluju na holky českou značku ONO :palec: Je teda dražší, ale nikdy se mi nic od nich nezničilo, a to je co říct :zed: :oops: Jinak ještě Mayoral a Coccodrillo nejsou špatný, máme i ten Lindex (hlavně tatínek tam nakupuje svítící kostřičková pyžama a podobný blbosti :mrgreen: )a Gap. Next se mi líbil před pár lety, teď mi to přijde všechno hrozně strakatý :?

Svítíci pyžama 8o ?Kde?To chci pro malou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
29.11.11 22:56
Adriana píše:
nettie píše:
Miluju na holky českou značku ONO :palec: Je teda dražší, ale nikdy se mi nic od nich nezničilo, a to je co říct :zed: :oops: Jinak ještě Mayoral a Coccodrillo nejsou špatný, máme i ten Lindex (hlavně tatínek tam nakupuje svítící kostřičková pyžama a podobný blbosti :mrgreen: )a Gap. Next se mi líbil před pár lety, teď mi to přijde všechno hrozně strakatý :?

No ono je to trochu děsivý ve finále :mrgreen: , ale je to právě z Lindexu ;)

Příspěvek upraven 15.01.12 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
29.11.11 23:17
nettie píše:
Adriana píše:
nettie píše:
No ono je to trochu děsivý ve finále :mrgreen: , ale je to právě z Lindexu ;)

Aha…tak to by se jí asi nelíbilo :( , ale mě se to moc líbí :mrgreen: , škoda že to nemají na dospělí :mrgreen: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
30.11.11 17:46

My máme z Lindexu z kolekce Bamse teplákovku s ponožkama a je to super kvalita… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
22.6.14 13:19

Obnovujem diskusiu:
Aka je vasa oblubena znacka detskeho obleceni popripade eshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.6.14 13:20

To co mají zrovna v bazaru :mrgreen: Nové beru jedině v Tescu nebo Lidlu občas CA nebo v akcích po sezoně - HM, Lindex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
22.6.14 13:27

H&M, Lindex, Next, Zara - hlavně pro dceru, C&A - ale to spíš v Německu, mají tam větší výběr, Adidas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
22.6.14 13:36

Nejvíc F&F a pak Lindex, C&A a i Lidl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie