Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Sibyla0 píše:
To co mají zrovna v bazaruNové beru jedině v Tescu nebo Lidlu občas CA nebo v akcích po sezoně - HM, Lindex
souhlas a taky v Kiku mají dobrý věci ![]()
Moje nejoblibenejsi je jednoznacne caster's
.Ale mam i jine znacky, ktere preferuji, treba Guess, Geox, replay, Gap(hezke zeplakovky pohodlne)atd, ale kupuji vsude ruzne, kdyz se mi neco libi.Napr cherokke(nebo jak se to pise-v tescu).
Já se tedy naučila kupovat po fb ve skupinkách dovoz z číny adidas atd
za ty peníze je to moc hezké i materiál
jinak taky vesměs to samé co ostatní ![]()
Ja kupuju vsechno novy a hlavne v hmku, tam jsem schopna nechat hodne penez, mam rada jejich styl i kvalitu obleceni. 2. je mothercare a next a u nas obcas Primark ![]()
HaM, Lindex, Next, Benetton ale jen v sekači, Zara a pak co se kde libí…
@BABIES píše:
Ja kupuju vsechno novy a hlavne v hmku, tam jsem schopna nechat hodne penez, mam rada jejich styl i kvalitu obleceni. 2. je mothercare a next a u nas obcas Primark
no v HM to maji predrazeny.Taky jsem tam vletela predminuly tyden, potrebovala jsem rychle pokoupit nekolik veci, protoze starsi silene nici obleceni(je jak z vajec, no des,5ry kalhoty ma na 14 dni, tricka ani nemluvim, mikce to znici uplety behem jednoho dne atd
) a nemela jsem cas objednavat a to byl vitr na karte behem 15minut.
@wildcherry u nas v anglii mi to drahy neprijde, nebo spis ceny jsou asi stejny, ale plat je vyssi, takze me prijde hm cenove dobry. Rozhodne lepsi nez Mothercare, ten je u nas predrazenej
Zrovna v patek jsem
nyls v Hm, protoze mala ze vseho vyrostla a nechala jsem tam dost penez, ale ma vsechno, od teplaku po kratasy a tricka ![]()
@BABIES píše:
@wildcherry u nas v anglii mi to drahy neprijde, nebo spis ceny jsou asi stejny, ale plat je vyssi, takze me prijde hm cenove dobry. Rozhodne lepsi nez Mothercare, ten je u nas predrazenejZrovna v patek jsem
nyls v Hm, protoze mala ze vseho vyrostla a nechala jsem tam dost penez, ale ma vsechno, od teplaku po kratasy a tricka
tak ja nevim, treba za saty jsem dala cca 1000,– z HM a mi prisly drahy, nebo svetrikove bolerko cca 650,– a jaksi jsem tech veci potrebovala mnohem vic.Ale bavime se o vecech na 7 letou slecnu.Na mimino a batole se tam nakupuje dobre.Za podobnou cenu kupuji treba v Guess, to mi zas nevadi za to dat, ale mezi tema znackama vidim rozdil.
@wildcherry jo tak to jo, na velky uz to drahy je, to mi nedoslo, ja myslela podle fotky, ze se bavime o miminu
Ja mam treba rada Zaru a Gap, tam by to mohlo taky jit. Saty za 1.000 jsou dost drahy.
@BABIES píše:
@wildcherry jo tak to jo, na velky uz to drahy je, to mi nedoslo, ja myslela podle fotky, ze se bavime o miminuJa mam treba rada Zaru a Gap, tam by to mohlo taky jit. Saty za 1.000 jsou dost drahy.
V pohode
.Na fotce je mladsi
.Treba stejne predrazeny je u nas i next a vyber otresnej, naprosto ocesana kolekce.Ale to bude se vsim asi. Proto vse objednavam, ale kdyz je potreba, tak HM to jisti.
@Monika123 Nemám vyloženě nic oblíbeného. V Tescu (FF a Cherokee) mají super hadříky na kluky do vel. 92, pak už to stojí za houby a nemají pěkného skoro nic. Nechápu to. Pro větší holky ano, pro kluky je to děs. Takže pro mimino se mi dobře nakupovalo tam, ale pro staršího kupuji HM, Takko, CA, Terranovu… něco máme i z Kik a jsem s tím spokojená. Zkrátka když se mi něco líbí, tak to koupím, bez ohledu na značku.
Tak já next už nechci vidět, děs běs…zatím se mi osvědčili věci z H&M, ale chce to kupovat ve slevách
Obrázky na tričkách nepraskají, nedělají se skoro žmolky, tričko pak člověk prodá jako nový, u jiné značky to nemůžu říct…
A je pravda že v tescu na malý prcky mají krásný oblečení a teď od vel. 92 už nic, na holčičky nádherný a na kluky prd
.A ještě má krásný věci C&A, ale to fakt v německu tady není skoro nic…