Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě vychoval mercilon a nevyhovovala lindynette. Kamarádka to měla přesně naopak ![]()
Nedam dopustit na pilulky Jeanine. U me bez vedejsich ucinku zcela. Zadne pribirani, zmeny nalad, snizeny apetit na sex, zvyseny apetit na jidlo apod
.
Já brala Triregol a Minisiston pri potřebě oddálit ms a spokojenost. Nic jiného jsem nevyzkoušela.
Za mě Yasminelle, sice dražší, ale opravdu kvalitní, když už ty hormony musí být…
U me boduje Belara. Po půl roce uzivani vyrazne zlepsena pleť a zadne negativní vedlejší účinky.
Každému ale muže vyhovovat něco jiného…
Moje nejlepsi antikoncepce byla Minerva. Od te doby, co ji zakázali, je to šílené… Zkouším, hledám… Buď je to hrůza hned, nebo až po delší době, jako teď s Dienille… Přes půl roku klid, menstruace témeř žádná, ale teď se mi poslední dobou začala hrozne horšit pleť… Mudr uz mi udělala krevní testy na srazlivost krve, to mi vyšlo negativní, takze mi snad napíše zpět Minervu… Ale nejradši bych to nebrala vubec, jeden čas jsem již přestala asi na pul roku, ale pleť hruuuuza… A přítel je proti, žádný způsob ochrany vyhovující nam oběma jsme nenašli…
![]()
Belara - mám o hodně lepší pleť a nemá žádné vedlejší účinky ![]()
Mě vyhovovala Sunya, je stejná jako Lyndinette, jen levnější
Já mám Dienille a dokonalost, ms bez bolestí, pravidelná, u mě žádné změny, apeptit na sex i jídlo furt stejný, žádné výkyvy nálad prostě jak kdybych nic nebrala za mě dost dobrý i to, že je nizkohormonální..
Mám Foxinette neo, pleť lepší, nezavodňuje zas až tak, žádné bolesti při menstruaci, MS maximálně 3 dny
Ahoj,
chtěla bych se zeptat jestli máte nějaké tipy na dobrou značku HA… Vím, že na každého to působí úplně jinak, ale ráda bych se v těch značkách trochu zorientovala