Oblíbená značka hormonální antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sisi21
11.7.16 13:47

Oblíbená značka hormonální antikoncepce

Ahoj,
chtěla bych se zeptat jestli máte nějaké tipy na dobrou značku HA… Vím, že na každého to působí úplně jinak, ale ráda bych se v těch značkách trochu zorientovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
11.7.16 13:50

Mě vychoval mercilon a nevyhovovala lindynette. Kamarádka to měla přesně naopak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.16 13:51

Nedam dopustit na pilulky Jeanine. U me bez vedejsich ucinku zcela. Zadne pribirani, zmeny nalad, snizeny apetit na sex, zvyseny apetit na jidlo apod :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
11.7.16 14:21

Já brala Triregol a Minisiston pri potřebě oddálit ms a spokojenost. Nic jiného jsem nevyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.7.16 14:27

U mne spokojenost se Sunya, problémy jsem měla po Jeanine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.7.16 14:38

Regisha. Ale některé na ni nadávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
11.7.16 14:43

Za mě Yasminelle, sice dražší, ale opravdu kvalitní, když už ty hormony musí být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.7.16 14:52

U me boduje Belara. Po půl roce uzivani vyrazne zlepsena pleť a zadne negativní vedlejší účinky.
Každému ale muže vyhovovat něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
11.7.16 15:22

Moje nejlepsi antikoncepce byla Minerva. Od te doby, co ji zakázali, je to šílené… Zkouším, hledám… Buď je to hrůza hned, nebo až po delší době, jako teď s Dienille… Přes půl roku klid, menstruace témeř žádná, ale teď se mi poslední dobou začala hrozne horšit pleť… Mudr uz mi udělala krevní testy na srazlivost krve, to mi vyšlo negativní, takze mi snad napíše zpět Minervu… Ale nejradši bych to nebrala vubec, jeden čas jsem již přestala asi na pul roku, ale pleť hruuuuza… A přítel je proti, žádný způsob ochrany vyhovující nam oběma jsme nenašli… :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98
11.7.16 15:48

Belara - mám o hodně lepší pleť a nemá žádné vedlejší účinky :)

• Citovat
  • Upravit
20513
11.7.16 15:57

Mě vyhovovala Sunya, je stejná jako Lyndinette, jen levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
11.7.16 17:01

Já mám Dienille a dokonalost, ms bez bolestí, pravidelná, u mě žádné změny, apeptit na sex i jídlo furt stejný, žádné výkyvy nálad prostě jak kdybych nic nebrala za mě dost dobrý i to, že je nizkohormonální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1193
11.7.16 17:09

Mám Foxinette neo, pleť lepší, nezavodňuje zas až tak, žádné bolesti při menstruaci, MS maximálně 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí