Antikoncepce a vyzvracení

1
7.7.16 13:23

Antikoncepce a vyzvracení

Dobrý den… antikoncepci jsem si vzala v 18:00 byla ta poslední pilulka z plata a poté bych měla být týden pauza, ale jak jsem si vzala pilulku tak ani né do hodiny jsem šla zvracet (něco špatného jsem snědla) tak nevím jak dál jestli to nějak nemůže celý ten proces ochrany ovlivnit. Vzala bych si znovu pilulku ale problém je že už mi došli. Do středy bych měla mít tu pauzu a jít si nechat předepsat prášky. Zajima mě zda bude vhodné pokračovat tak že bych měla normálně týdenní pauzu i když jsem zapomela poslední pilulku a až by skončila ta pauza tak bych začla normálně s novým platem. děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
7.7.16 13:32

Kdysi kdyz jsem brala antikoncepci a tohle se mi stalo, pocitala jsem tu tydenni pauzu od posledni vzite pilulky. Takze 7 dni pauza a potom nove plato. Fungovalo to.

edit - jezis ja jsem hloupa, ta pilulka logicky byla vyzvracena, ta se nepocita. Vstreba se po 4 hodinach.

Příspěvek upraven 07.07.16 v 13:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.7.16 13:34

Udělej pauzu jen do úterý. Počítej to tak, jako by jsi ten poslední prášek už nevzala. Takže se ti to vlastně o den posune. Za hodinu se pilulka ještě nemusela vstřebat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
7.7.16 16:06

Ber to tak, že pauzu máš už ode dneška. Za tu chvilku se prášek ani nemusel dostat do těla. Takze prášek z nového plata si vezmi jakoby o den driv než by sis ho normálně brala.

• Citovat
  • Upravit
25.12.19 02:37

Vyzvracení antikoncepce 2krát

Zdravím, včera večer v 7 hod jsem si vzala běžně pilulku antikoncepce, ale pak v 8 jsem zvracela. V přibalovém letáku psali, že se nestačí vstřebat do 3 až 4 hodin a měla jsem postupovat jakobych si ji vůbec nevzala. Vzala jsem si teda další ve 2 ráno kdy jsem se vzbudila, ale teď jsem šla zvracet znovu (nemám žádné potíže, ale přehnala jaem to s alkoholem a do teď mi není dobře). Nevim ale co mám ted dělat :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
25.12.19 03:09

Dobrat platicko, pokud bude styk tak pouzivat kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
25.12.19 08:00

A nešla by už udělat ta týdenní mezera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.12.19 10:01

@Martanka92 no jsem přesně uprostřed platička takže ho budu muset dobrat nejspíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
25.12.19 11:10

Dober současné platíčko a do dalšího platíčka se chraň při sexu ještě jinou metodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí