Obludárium vs Mysterium?

Anonymní
7.8.24 07:39

Obludárium vs Mysterium?

Ahoj, jaká je prosím hratelnost her Mysterium nebo Obludárium ve dvou? Případně prosím o doporučení něco s podobnou tématikou pro dva hráče odehrané do hodiny a půl…
Doma máme: Panství hrůzy, Kroniky zločinu, Krycí jména, Divočinu severní Ameriky, This war of mine, Gloomhaven, Boj o Bradavice, Dixit. Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81480
7.8.24 08:23
@Anonymní píše: Více

Co myslíš tématikou - duchové? Nebo herním mechanismus?
Já už to teda nehrála leta, ale mě přijde, že Mysterium je kooperačka, že je to ve dvou nehratelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.24 09:11
@Lama Lama píše: Více

U Mysteria jsem četla jeden příspěvek, že to ve dvou hratelné je a je to i na obalu. Ale chtěla jsem další zkušenosti, jestli to funguje.
Jinak podobné hry… Může to být proti sobě, i kooperace, ale nechci žádný Azul, Patchwork apod.
Naše srdcovky jsou Panství hrůzy a This war of mine, ale štve nás časová náročnost s malým dítětem. :lol:

• Citovat
  • Upravit
115
7.8.24 09:33

Doporučuji super facebookovou skupinu Deskovky pro tři bratry, dokážou doporučit hry dle konkrétních požadavků. Jsou tam i různé recenze a zkušenosti. Podle toho, co jsem se dočetla, tak obě hry ve dvou jsou nic moc, ve více lidech mnohem lepší. Ale osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.24 12:10

@bibi3344 Díky, o skupině vím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat