Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Co myslíš tématikou - duchové? Nebo herním mechanismus?
Já už to teda nehrála leta, ale mě přijde, že Mysterium je kooperačka, že je to ve dvou nehratelné
@Lama Lama píše: Více
U Mysteria jsem četla jeden příspěvek, že to ve dvou hratelné je a je to i na obalu. Ale chtěla jsem další zkušenosti, jestli to funguje.
Jinak podobné hry… Může to být proti sobě, i kooperace, ale nechci žádný Azul, Patchwork apod.
Naše srdcovky jsou Panství hrůzy a This war of mine, ale štve nás časová náročnost s malým dítětem. ![]()
Doporučuji super facebookovou skupinu Deskovky pro tři bratry, dokážou doporučit hry dle konkrétních požadavků. Jsou tam i různé recenze a zkušenosti. Podle toho, co jsem se dočetla, tak obě hry ve dvou jsou nic moc, ve více lidech mnohem lepší. Ale osobní zkušenost nemám.
Ahoj, jaká je prosím hratelnost her Mysterium nebo Obludárium ve dvou? Případně prosím o doporučení něco s podobnou tématikou pro dva hráče odehrané do hodiny a půl…
Doma máme: Panství hrůzy, Kroniky zločinu, Krycí jména, Divočinu severní Ameriky, This war of mine, Gloomhaven, Boj o Bradavice, Dixit. Děkuji za rady.