Oboustranný zápal plic u batolete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1272
15.3.13 12:58

oboustranný zápal plic u batolete

Zdravím všechny, kdo jste s dětmi prodělali tuto nemoc. Chtěla bych se informovat jak dlouho trvá léčba, zda jsou trvale následky…
Malá je od čt v nemocnici se zápalem plic. Nechápu z čeho ho mohla chytit, byla zdravá. Jen poslední týden občas zakaslala, nic neobvyklého. Bylo to opravdu ze dne na den. Samozřejmě je na ipce, tak nemůžu být s ní.
Zajímalo by mě jak ste celou situaci zvládáli, a kdy byli zas děti v pořádku. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
15.3.13 13:11

My ještě zkušenosti naštěstí nemáme, ale zrovna dneska jsme se bavili s holkama na diskuzi, že ty zápaly teďka nějak lítají a má to dost dětí. Držíme palce, abyste byli brzo zdraví! :hug:

• Citovat
  • Upravit
2528
15.3.13 13:12

Jo znám, můj syn měl taky oboustranný zápal plic ze dne na den 3 dny před hospitalizací jsme byli u u doktora s malou virozou a za 3 dny těžký zápal plic ležel 10 dní v nemocnici na jipce.Pak jsme nesměli 3 týdny vůbec ven zhubnul skoro 2 kg a měl uplně rozhozený žaludek (všechny léky blil ven).Dohromady jsme ho dávali skoro půl roku, ted je to skoro rok a je v pořádku, žádné následky nemá :dance:Držím palce, at se brzy uzdravíte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
15.3.13 13:14

A jaky byl ten zacatek a prubeh? Myslim, jak se to projevuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
15.3.13 13:18

@Pajoš Jo a na jipce té dětské můžou být rodiče, teda aspon u nás byl s ním přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
15.3.13 13:30
@zikado píše:
@Pajoš Jo a na jipce té dětské můžou být rodiče, teda aspon u nás byl s ním přítel.

Tady u nás pravě ne, max můžu být dole na dětském a docházet za malou. Ale tam je to plné, tak že musím zkoušet volat, až když se uvolní. Ale na jipku mě řekl dr, v žadném případě.
Chodit za ní každý den, nám taky nedoporučil, že pak jsou z toho děti špatné když rodiče odcházejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
15.3.13 13:32
@74paja píše:
A jaky byl ten zacatek a prubeh? Myslim, jak se to projevuje?

U nás pravě nijaky, asi 4dny jen pokašlavala, no nic-max tak 4× za den a v ut večer v ní začalo chrčet, sípat, kasel, tak jsme sli k detské, ta nám dala antibiotika, doma jen polehavala, budila se, plakala, bolelo ji na prsíčkach, pak se třasla, tak jsme na dalsí den vyrazila znovu k dr a ta nás poslala zrovna do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.13 13:43

Ahoj, zkušenosti mám jen osobní. Od 3 do 15 let jsem měla zápal plic cca 8× - většinou oboustranný, 2× zánět průdušek, párkrát laryngititu a završilo se to v 15 letech černým kašlem.
Nikdy jsem nebyla v nemocnici. Nemám trvalé následky. Akorát mě děsí teď jakýkoliv kašel u syna.
Jinak mě vyhrožovali, že z toho můžu mít astma, naštěstí se nestalo.
Začátek vždy stejný, pár dní kašel přes den, pak kašel přes noc + horečka.

• Citovat
  • Upravit
anonym 78
15.3.13 13:46
@Pajoš píše:
Tady u nás pravě ne, max můžu být dole na dětském a docházet za malou. Ale tam je to plné, tak že musím zkoušet volat, až když se uvolní. Ale na jipku mě řekl dr, v žadném případě.
Chodit za ní každý den, nám taky nedoporučil, že pak jsou z toho děti špatné když rodiče odcházejí

To bych se hodně bránila, my byly na jipce 24hodin denně se starším dítkem :think:, máš právo na to být tam s ní :hug:

• Citovat
  • Upravit
2899
15.3.13 14:14

Máš na to právo ze zákona být s dítětem!!! Já bych ho samotného nenechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
15.3.13 21:50

@Pajoš my máme bohužel čerstvou zkušenost…moje dvouměsíční dvojčátka jsou ode dneška v nemocnici, jeden na JIP, druhý na kojeneckém…taky mi nabízeli možnost být s ním na JIP, ale já už byla mezi tím přijata na kojenecké…přeju, ať se malá brzo uzdraví… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
25.3.13 13:42

Ahojky, tak už sme konečně z nemocnice doma, za týden na kontrolu. V pořádku to ještě není, má klidovy režim. Holky jak probíhal klidovy režim u vás? Malá mě neleží, hraje si v posteli, občas samozřejmě sleze a hraje si hračky. Doufám že ji to nějak neublíží, ale ležet ji fakt nedonutím. Dávali ste pak i nějaký sirup nebo tak na posílení imunity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
25.3.13 13:50

@Pajoš Imunoglukan nebo pikovit oba jsou dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí