Obrácená děloha

337
9.7.04 22:31

Obrácená děloha

Ahoj

píšu za známou.
Má obrácenou dělohu a chtěla by otěhotnět.

Máte někdo zkušenosti?
Je obtížné otěhotnět s touto diagnózou???
Co dělat pro to aby se to povedlo???
A jaké další informace máte o tomto postižení.

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
10.7.04 08:37

Ahoj Nikky,
mám také obrácenou dělohu a poprvé jsem otěhotněla ani nevím jak.Synovi bude letos už 6let.A nyní čekáme holčičku a na tu jsme si museli chvíli počkat.Ale zadařilo se asi po půl roce snaženíčka.Takže můžeš známou uklidnit,že TO JDE!Držím palce a přeju hodně štěstíčka Tobě i známé.
Ahoj Eva

• Citovat
  • Upravit
176
10.7.04 10:15

Ahoj Nikky,
mám taky zakloněnou dělohu. Nám nešlo otěhotnět 10 měsíců, než jsem přešla k jinému doktorovi a ten mi řekl, že mám právě tuhle zakloněnou dělohu (předchozí doktorka mi to neřekla vůbec) a že musím vždycky po styku ležet na bříšku alespoň 1/2 hodiny. Tak jsme to začali dodržovat a ejhle za 2 měsíce bylo zaděláno. Teď jsem ve 24 týdnu a je mi úplně fajn.
Držím kamarádce pěstičky, aby se jim to brzy podařilo!!!!
Pa Vichy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.7.04 20:57

Ahoj Nikky, tvá známá se nemusí ničeho bát. Zakloněnou dělohu mám taky a spousta mých známých.Za sebe, s otěhotněním jsem neměla žádné potíže a to jsem neležela ani na břiše ani se zvednutýma nohama jak se někdy doporučuje.Prostě to šlo hned. Jinak známá má sama 2 děti říká že ta děloha je super, nikdy nebrala pilulky ani jinou antikoncepci a vždy když chtěla otěhotnět nechala po styku chvíli nohy na hoře.Někdo zase doporučuje zadělávat pěkně zezadu, no proti gustu… Myslím, že to kamarádce vyjde, držím palečky a pak se ozvěte jak to dopadlo. Ahoj Peti

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.7.04 09:06

ahoj Nikki,
já potvrzuju, že obrácená děloha není žádná katastrofa - mám ji taky a jsem teď v 18tt. Doporučuje se ležet na bříšku a rozhodně nedělat po styku svíčku:-) Otěhotnění může trvat trochu déle, protože spermie musí urazit o trochu delší cestu, a tak se ne vždy daří. Je to ale jen otázka času. Držím palce tvé kamarádce.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
12.7.04 23:38

Děkuji za odpovědi,

vše vyřídím, jistě bude mít velkou radost, že se nemusí ničeho bát.

Ahoj Nikol

• Citovat
  • Upravit
323
12.1.22 13:08

Zakloněná děloha

Ahoj,
Také mi doktor při preventivní prohlídce řekl, že mám zakloněnou dělohu a nemusí být tak snadné otěhotnět. Tak jsem z toho měla trochu strach, když jsme se s manželem rozhodli, že se o to začneme pokoušet :) Otěhotnět se zřejmě povedlo hned na poprvé, z čeho máme obrovskou radost. Teprve se ale chystám na první kontrolu (jsem cca 6 tt), tak doufám, že bude vše v pořádku… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.22 13:23

.

• Citovat
  • Upravit
604
12.1.22 14:05

Taky mam. První otěhotnění trvalo dyl, druhé a třeti bylo okamžitě… Nic zvláštního jsem pro to nedělala, ale údajně je v tomto případě nejlepší poloha „zezadu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí