Může obrácená děloha ohrozit miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
10.4.09 07:07

obrácená děloha

Ahoj holky,včera jsem byla na první těhulkovský prohlídce na gyndě a když mě doktorka vyšetřovala vnitřně,tak zjistila,že mám prý obrácenou dělohu,tak se chci zeptat,jestli o tom někdo nevíte něco víc a jestli to nemůže ohrozit miminko nebo porod,kdyby se mi neobrátila zpátky. :cry: Díky za odpovědi a rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
10.4.09 07:31

aasi mas zahnutou delohu dozadu misto dopredu. Mozna te budou v tehu vic tahat ruzne vazy, ale nebezpecne to neni. Kolem 5. mesice se stejne deloha uz natvaruje uplne jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
10.4.09 07:44

Ahoj,ja mam taky zaklonenou delohu,vzdycky jsem mela.Porodila jsem tri zdravy deti,tehotenstvi i porody bez komplikaci.Doporucuje se spat do tretiho mesice na brise.Tak preju pohodovy tehu a delohou se nemusis zabyvat,je to normalni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
10.4.09 07:44

Ahoj, jestli tím myslela zahnutou dělohu, (tu mám taky) prý jsou problémy s otěhotněním -díky Bohu se u mě nevyplnilo, bolestivější ms. A po porodu by se měla upravit, u mě byla po prvním porodu stejná, po druhém nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
10.4.09 08:03

Ahoj, taky jsem to měla na začátku těhu - prý to není nic neobvyklého - asi 20%žen. Problémy s otěho můžou být a nemusí - my neměli :-) .V těho se to většinou upraví - dle Dr. to nic není a jednou může být tak a podruhé tak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
10.4.09 09:36

ahoj také mám zakloněnou dělohu, akorát je prý horší otěhotnění mi říkal dr. Nám se to 2× povedlo bez delšího čekání :-) a těhu, porody byly se zakloněnou dělohou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
10.4.09 12:25

Ahoj, také jí mám zakloněnou a žádný problém v těhu nebyl. Otěhotněla jsem poměrně brzy a donosila dvojčátka a jednoho čertika. A to jsem měla oba porody vyvolávané 8O. Jinak já ji měla vždy zakloněnou a stále ji mám. A kolem toho 4 měsíce těhu by se měla posunout víc dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
10.4.09 15:20

Opravdu to nic není. Valila jsem se dvakrát s obrovským břichem vpředu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.5.12 17:57

Ahoj, zajímalo by mě, jestli se dá obrácená děloha poznat podle polohy čípku, já ho mám totiž v době ovulace hodně nahoře a otvor je jako by přilepený k přední stěně, snažím se 6 měsíců otěhotnět, zatím bez úspěchu, zkoušela jsem i „prstíčkovou metodu“, ale na otvor čípku vůbec nedosáhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.5.12 18:15

podle všeho je to jen pověra, že mohou nastat problémy při otěhotnění. Takže zakloněná děloha by na to stejně nejspíš neměla vliv, a nebo měla minimální.
Já mám zakloněnou dělohu, jednou jsem otěhotněla po 3 měsících a dvakrát napoprvé. Doktor říkal, že je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
22.5.12 19:52

Moje mamča má taky zakloněnou dělohu a jsme 4 zdravý holky a všechny napoprvý a ještě těsně po menstruaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
22.5.12 19:54

mam taky zaklonenou delohu, prvni ditko nam teda trvalo dyl - 11 mesicu, ale druhe tehu bylo 4. mesic a treti napoprve

nekdo doporucuje polohu zezadu, spermie pry maji lepsi pristup ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí