vyšetření čípku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
240
5.3.09 09:02

vyšetření čípku

Ahoj právě včera jsem byla potvrdit si těhotenství u svého nového lékaře(minulá byla lékařka děs a hrůza) a ten mi řekl,že jsem v 5týd.a je vše ok,pak mi vyšetřil děložní čípek a řekl mi,že tam mám vřed vřídek(vyberte si),udělal mi stěr a řekl,že si o tom promluvíme až za 14dní,kamarádka tam byla taky a taky měla stěr a jí řekl za měsíc,jak dlouho tedy trva zjištění v laboratoři?Jediné co si myslím,že mě ještě uklidňuje,že jsem vůbec do teď nekrvácela ani nešpinila.Což není zrovna při už velkém vředu dobré.Máte někdo zkušenostinormálně nebo i v době těhotenství a s následným porodem(byl normální nebo císař?).Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
5.3.09 09:33

Já jsem sledována na COPu už x let, za tu dobu mám za sebou dva spontální porody. Výsledky z laboratoře bývají za 14 dní. U mne se to porodem zlepšilo.

Magrátka

• Citovat
  • Upravit
24837
5.3.09 09:47

Ahoj mamušo, mě gynekolog upozornil na vřídek před pěti roky. Já jsem si od té doby „dovolila“ porodit ještě 3× - spontánně. Neboj, jde spíš o to, abys i po těhotenství chodila na pravidelné prohlídky. Přeju pohodové těhotenství. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
5.3.09 10:16

Magrátko díky za odpověď,já čekám třetí dítě,čím víc porodů tím víc ten můj čípek trpí,ale mě zajímalo zda Ti s tím v těhot. něco dělali nebo počkali až porodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
5.3.09 10:25

ahoj,
mám taky vřídek, jen se to sleduje, zjistil mi ho dr před dvěma lety. Dokud se nezačne něco měnit, tak se dělá jen ten stěr, výsledky za 14 dnů.
Takže ti s ním nic dělat nebudou.Jen jsou důležité ty kontroly, aby se to případně včas podchytilo, kdyby se tam něco začalo dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.3.09 10:25

Mně s tím nedělali vůbec nic akorát s tím chodím každého půl roku na stěry. Pokud vím tak když to vyjde hodně špatně tak se to řeší už v těhotenství. Ale jak říkám vřídek jsem měla už x let před prvním těhotenstvím a stěry byly takové, že se s tím nic dělat nemuselo, tak se zbytečně neplaš.

Magrátka

• Citovat
  • Upravit
240
5.3.09 11:23

Čičinko!

A už víš jak budeš rodit?Já rodila normálně a mám strach,že budu muset jít na císaře(čípek).
Tedy jestli jsem to dobře pochopila,že jsi ještě těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.3.09 12:00

no já jsem si dneska byla pro výsledky klasický kontroly na gyndr a sestřička mi řekla, že mi našli mikroskopický nález a že mám přijít za půl roku, že to není nic akutního, jen mě chtěj vidět dřív než za rok … spěchala jsem do práce, tak jsem se na víc neptala, ale pak mi to v práci začalo šrotovat - co to může znamenat, co mi tam našli a vážně není potřeba aby mě viděli dřív?

když to tu teď pročítám, tak mě napadlo, jestli taky nemám něco na čípku - ikdyž pohledově tam gyndr nic neviděl a udělal mi stěr, z který byly ty výsledky :?: Nevíte někdo co to může znamenat?

Po telefonu žádné informace neposkytují - pouze osobně (kromě těch, co mají bydliště mimo Prahu, což já nejsem) a dostanu se tam nejdřív příští týden v úterý :?

nepřihlášená Sandra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.3.09 13:13

Mamuša - Já teda nikdy neslyšela, že by byl nález na čípku důvodem pro císařský řez. I v těhotenství je možné udělat konizaci (odoperuje se část čípku), ale to by ty výsledky stěrů musely být hodně špatné, což pravděpodobně nebudou, ono se to nerozjede ze dne na den.

Sandra - Pravděpodobně se bude jednat o nález na čípku.

Mne když doktor odeslal na COP, tak jsem myslela, že to mám spočítaný. Před každou kontrolou jsem byla s nervama v prčicích a těch 14 dnů čekání bylo ještě horší. Když jsem porodila tak jsem se hodně zklidnila. Zkrátka jenom chodím častěji na kontroly. Taky si myslím že dost doktorů o tom ani neřekne, že je tam nějaký menší nález.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa