Obřad až odpoledne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3168
6.4.15 11:24
@Aries6 píše:
MY to tak měli, ale protože jsme to plánovali na poslední chvíli a jiný čas nebyl volný. Ale výše popisuju, jak jsme to udělaly, aby všichni nemuseli být v 10 v pohotovosti :D

chápu. já to beru podle sebe, nejsem ranní ptáče, takže abych vstávala v šest abych se stihla připravit, to nepadalo v úvahu, to bych považovala za zkažený den. takže my měli obřad ve 13h, pak oběd, na šestou jsme pozvali kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
6.4.15 11:28

@jajda32 :mrgreen: Já vstávala před šestou, nakonec zbytečně. Účes i líčení bylo raz dva. Ale nevadilo mi to, stejně jsem skoro nespala. Za jedno už jsem si odvykla na postel u našich a taky nervozitou. A to dopoledne jsem pořád někde čekala. Jako nevěsta jsem byla zavřená v pokoji… to bylo hrozný. Ale odpoledne hrozně uteklo :D A vydržela jsem do 3 do odjezdu posledního hosta, což je na mě výkon, ale ospalá jsem nebyla.
Ale jak píšu, každý si to musí zařídit podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
6.4.15 11:28

Je to v pohode, jen doporučuju se vyfotit s manželem už dopoledne před obědem. Strašně to zdržuje, abyste si pak oslavu stihli užít. Když budete mít tolik hostů a s každým prohodíte pár slov, tak vám moc času už nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
6.4.15 11:30

@ProfZav Taky myslím. Zažila jsem dvě svatby, kde odjeli na focení během odpoledne a mě tam teda docela chyběli. A byly pryč asi dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
6.4.15 11:39

Hravame na svatbach a kolikrát je to hrůza, jednou jsme nesměli začít, dokud se nevrátí z focení, a ro bylo o půl osmé. V devět nevěstu unesli a do jedenácti tam bylo mrtvo. Hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
6.4.15 11:54

Meli jsme obrad v 14:30h a nemebnila bych, krasne jsme vse stihali. I syn se vychrupal, nez jsme jeli a nebyl protivnej, odpo je to podle me nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.4.15 11:54

Meli jsme obrad v 5 hodin a pote raut pro vsechny az do noci. Prijde mi hloupe separovat koho pozvu na obed a koho ne. Meli jsme vse na jednom miste, zadne presuny, bylo to super. Foceni bylo asi 5 minutove tesne po obradu na miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.4.15 12:13

Obrad jsme meli ve 3, fotili jsme se pred, prijde mi to lepsi. Rano mas cas, nemusis resit obed, nepozvani na obed se nemusi nikde bezprizorne poflakovat, stejne tak se nenudi behem foceni. Proste se sejdou vsichni na obrad a pak se muze juchat, jak kdo dlouho vydrzi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
6.4.15 12:19

AHoj měli jsme obřad v 15:00 venku, byl to pátek, ´hostinu jsme pak měli plynule do neděle, na všechno bylo spousta času, nikdo neměl pocit že by si nás neužil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
6.4.15 12:28

Mas to pekne vymyslene, jen ten obed bych si dala s klidem doma a pak si ten vecerni raut uzila se vsemi hosty.
Jinak souhlasim s vyse uvedenym, ze obrady dopoledne uz jsou ty tam, v klidu se vyspis, a beztak se na vetsine svateb pije do noci, tak budes mit aspon silu, ne jako kdybys vstavala v sest rano :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.4.15 12:32

Jeste jak ctu ten tvuj plan - ja bych upustila od toho, aby se 80-100 lido sjizdelo u vas doma, jestli nebydlite v 20+4 s vlastnim parkovistem…Jeste budes mit starosti s pohostenim. Tohle vymyslela moje mamka, i kdyz jsme meli vetsinu hostu ubytovanych v miste obradu i oslavy 20km za mestem…akorat to vsechno zbytecne zkomplikovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
6.4.15 12:43

My byli na svatbě, kdy obřad byl ve 14hod.
Pak byl oběd pro rodinu (cca 30lidí). My kamarádi jsme cca ve 15hod odjeli do vedlejší vesnice, kde sice bylo nachystáno pohoštění, ale bylo nás tam asi 14, vzájemně jsme se téměř neznali.
Rodina se začala sjíždět kolem 18hod, nevěsta se ženichem přijeli až po focení kolem 20hod.

Horší svatbu jsem v životě nezažila :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.15 13:16

My se bereme v srpnu. Obřad v 16.30 focení večeře od osmi raut. Nás bude jenom kolem 30ti ale blbý mi to rozhodně nepřijde. Už takhle to bude stát majlant. Anonymně protože to ještě rodina neví. :hug:

• Citovat
  • Upravit
219
6.4.15 15:40

Ahoj my měli obřad v půl čtvrté, byli jsme poslední svatba, měli jsme to na zámku takže žádný stres všechno naprosto skvělý, potom jsme jeli na večeři a pařba tuším do dvou, my odjeli dřív, za mě nemělo to chybu!! Na několika svatbách je obřad v poledne pak oběd jen s rodinou, ty musíš někam vyšumět a přijít třeba ve čtyři, to mě tedy dost štvalo a to naše řešení mi přišlo naprosto skvělé..jinak byl kolem páte klasický svatební jako oběd, pak raut a kolem desáté gulášek, takže si nemyslím, že se někdo cítil ochuzený, naopak všichni říkali jak to bylo super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.4.15 16:29

To je taky pravda, to nevím, kde by tolik aut parkovalo :D Oběd doma mě také napadl, myslela jsem, že by se den dopředu uvařila např. svíčková, v klidu by jsme jen blízká rodina poobědvali a nemusela bych řešit koho na oběd pozvat a koho ne. A nechat lidi někde čekat a my jít na oběd je blbé. Focení i obřad by byl v jednom místě. Jak jsem již psala, máme tu hrad i úřad. Asi cca 500m od domu :D (ještě musíme vybrat, co bude lepší). Hostinu ještě nevíme kde, ale ne nikde daleko. Je tu jeden pěkný hotel cca 5km od nás, tak možná tam, hodně se tam svatby pořádají. A focení před obřadem je také dobrý nápad. Děkuji za inspiraci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný