Obrana před psem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10425
6.10.16 16:39

@nika.nika09 tak zrovna Desenským bych se neoháněla. Určite věřím, že KO je hodně specifické plemeno a že třeba byla povaha, která se nebyla schopná snést s miminem, to je klidně možné. Ale R. D. bych nebrala jako nějak extra kapacitu. Nicmnéně jak říkám, chápu, že je nepříjemné potkávat cizí psiska navolno, zvlášť s dítětem (a ještě mnohem horší to je, když jdu se svým psem a dítětem. Kdyby došlo na rvačku, tak by to bylo fakt na houby, hlídat dítě a do toho skákat mezi dva psy… doufám, že taková situace nikdy nenastane.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
6.10.16 16:41
@PetrVesely píše:
Nejrozumější, pokud vidím psa navolno, zvlášte bez majitele a obzvlášt pokud jde o smecku tedy dva a víc, být připraven na to, že mohou zaútočit. Potom přemýšlet je pozdě, ale je to na rozhodnutí každého soudruha.

To je to klíčové slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
6.10.16 16:41
@Šmoulice píše:
Takže zbaběle budeš urážet na internetu, ale reálně situaci řešit nebudeš? :roll:
Tak to jsi fakt frajerka :roll: Je mi tě líto.
Pro mě za mě si tam pošli třeba poštovního holuba, když i zazvonit je pro tebe takový problém ;)
I když to zvonění stejně bude jen výmluva ;) Jediné na co se zmůžeš je, stěžovat si na netu, hrdinko :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Nejhorší je srážka s debilem. Kde se hrabe zuřivý pes. Na zvonek u branky, kde štěká a zuří pes, by zazvonil jedině imbecil.
A ano, nechodím tam, bylo to v jiném městė, než bydlím já. U nás bych to stoprocentně řešila, ovšem nikoli zvoněním u branky.
Když je psisko v takovémto prostředí a bordelu, těžko majitel bude inteligentní eso schopné rozhovoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
6.10.16 16:42
@Šmoulice píše:
Protože o psech neví vůbec nic ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
6.10.16 16:43
@ELIbeta píše:
Stekajici psi za plotem me nechavaji v klidu, stekaji spis ze strachu a nehrozi, ze by preskocili plot. Mam psa, ktery nesteka, neboji se a pokud by mu nekdo vlezl na uzemi, tak na nej proste skoci, aniz by steknul. Nestekajici, ocasem nevrtici a rovne stojici pes za plotem (nedostatecnym) je mnohem vetsi nebezpeci nez vztekajici se staffik.Co se tyka volne pobihajicich psu, tak hlasit prislusnym uradum, pokud s majitelem neni domluva. Bernaka bych se teda nebala, ale vim, jak to na ceskych vesnicich vypada, muze byt nakrizen s necim mene mirumilovnym. Rozhodne si od cizich psu drzim odstup, coz ovsem neznamena, ze pri jejich zmerceni utikam, to je totiz docela lakadlo, kdyby to nahodou byl nejaky agresor.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
6.10.16 16:44
@Ice79 píše:
Nejhorší je srážka s debilem. Kde se hrabe zuřivý pes. Na zvonek u branky, kde štěká a zuří pes, by zazvonil jedině imbecil.
A ano, nechodím tam, bylo to v jiném městė, než bydlím já. U nás bych to stoprocentně řešila, ovšem nikoli zvoněním u branky.
Když je psisko v takovémto prostředí a bordelu, těžko majitel bude inteligentní eso schopné rozhovoru.

Cože? To si děláš srandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16049
6.10.16 16:45
@Ice79 píše:

Ty jsi opravdu chudinka. Je mi tě fakt líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
6.10.16 16:49
@Šmoulice píše:
Ty jsi opravdu chudinka. Je mi tě fakt líto. :hug:

Nápodobně, nádhero. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16049
6.10.16 16:51
@Ice79 píše:
Nápodobně, nádhero. :mavam:

Chudák tvoje dítě. Takovou sprostou matku mít, tak k tomu psovi skočím dobrovolně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
6.10.16 17:02

Takže co z toho plyne pro zakladatelku?? :mrgreen:
Asi se nějak dovybavit a být připravena na všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16049
6.10.16 17:06
@quinty píše:
Takže co z toho plyne pro zakladatelku?? :mrgreen:
Asi se nějak dovybavit a být připravena na všechno.

Nebo nehysterčit, když se vlastně nic neděje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
6.10.16 17:10
@Šmoulice píše:
Chudák tvoje dítě. Takovou sprostou matku mít, tak k tomu psovi skočím dobrovolně. ;)

A ty radši zůstaň u těch psů… :palec: Nevím, co sprostého jsem napsala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
6.10.16 17:12

@quinty Spis resit pricinu, to by bylo nejeefektivnejsi. Zajit za majitelem psu, at je zabezpeci, pokud to nepomuze, tak na urad, at promluvi s majitelem oni, pripadne holt volat tu policii. To by bylo v tomhle pripade nejefektivnejsi a nejkorektnejsi vuci vsem stranam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
6.10.16 17:13
@Nimie píše:
Cože? To si děláš srandu?

A jak jinak nazvat zahradu u polorozpadlého domku, kde je všude jen harampádí, vraky aut a různá veteš a do toho pes, kterého majitel evidentně nezvládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 17:15
@Šmoulice píše:
Nebo nehysterčit, když se vlastně nic neděje ;)

Nehystercim.. jen me to desi, mam strach. Jak jsem jiz psala ze zkusenostma s kavkazakem. Vim ze to neni to same ale beru to velky pes je velky pes a ma silu.. kdyby se na me rozbehly tezko budu branit dite.. i kdyby chtely jen cuchnout.. riskovat to? Noo… samozřejmě kdyz vidim v dalce pelasim domu, ale co az ae potkame..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný