Obrana před psem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
6.10.16 18:37
@nika.nika09 píše:
Nehystercim.. jen me to desi, mam strach. Jak jsem jiz psala ze zkusenostma s kavkazakem. Vim ze to neni to same ale beru to velky pes je velky pes a ma silu.. kdyby se na me rozbehly tezko budu branit dite.. i kdyby chtely jen cuchnout.. riskovat to? Noo… samozřejmě kdyz vidim v dalce pelasim domu, ale co az ae potkame..

hele, pravděpodobnější je, že tě trefí ze strachu, než že tě ti berňáci napadanou, i když jsou dva.
Napsala jsem ti to, nafoť je na telefon, natoč na video, popřípadě zajisti svědka, jestli to nechceš hnát přes policii, podej na obec oficiální stížnost na volný pohyb psů, dolož to fotkou a oni dají majiteli pokutu, dělej to opakovaně, on bude dostávat pokutu opakovaně, až je zabezpečí. Do té doby se uklidni, a pokud takhle hysterčíš při pouhém pohledu na dva psy z dálky, myslím to v dobrém, vyhledej pomoc, ať tě toho zbaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 18:41
@PetrVesely píše:
Ano, ta klasická věta majitele psa, kdy jeho pes někoho zmasakroval: „To je divné, byl to hodný pes, nikdy nic takového neudělal“.

Přesně.. byla hodna na nas.. ale mala ji vadila.. v tomhle se ji nedalo verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 18:44
@terinka4444 píše:
hele, pravděpodobnější je, že tě trefí ze strachu, než že tě ti berňáci napadanou, i když jsou dva.
Napsala jsem ti to, nafoť je na telefon, natoč na video, popřípadě zajisti svědka, jestli to nechceš hnát přes policii, podej na obec oficiální stížnost na volný pohyb psů, dolož to fotkou a oni dají majiteli pokutu, dělej to opakovaně, on bude dostávat pokutu opakovaně, až je zabezpečí. Do té doby se uklidni, a pokud takhle hysterčíš při pouhém pohledu na dva psy z dálky, myslím to v dobrém, vyhledej pomoc, ať tě toho zbaví.

Nehodlam tady po vsi delat nekomu zle. Majitele az potkam, zeptam se. Zas takovou hruzu nemam ale kdyz by se k vam ritily velci psy, kdyz jeden vazi jiste 50kg jako ja urcite by jate nechala aby vam lzly ke kocaru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
6.10.16 18:50
@nika.nika09 píše:
Přesně.. byla hodna na nas.. ale mala ji vadila.. v tomhle se ji nedalo verit

Presne takoveho maji nasi psa. Bohužel pes je prednějsí takže „se nemáme bát, nic nedělá“ ale na prcka porád vrcí, „no oni mu asi deti nekdy ublížili“ a to je cele reseni. Takže bohuřel za nimi nemužeme nebo sileny stresy porad psa a prcka hlidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.10.16 18:52
@nika.nika09 píše:
Nehodlam tady po vsi delat nekomu zle. Majitele az potkam, zeptam se. Zas takovou hruzu nemam ale kdyz by se k vam ritily velci psy, kdyz jeden vazi jiste 50kg jako ja urcite by jate nechala aby vam lzly ke kocaru?

hele, opravdu to hrotíš, aby mi nelezli ke kočáru, a co jako, myslíš, že takový pes si na kopci řekne hele kočár, v tom by mohlo být mimino k sežrání? jdeme a skočíme do kočáru? To není dělání zle po obci, na 99% si myslím, že máte obecní vyhlášku upravující volný pohyb psů, respektive zakazující volný pohyb psů, to má dnes drtivá většina obcí. Pokud to nechceš hrotit a dělat někomu zle, víš čí ti psi jsou, tak tam dojdi zazvonit a nečekej, až je potkáš. Když máš mezitím reakce typu rychle utíkám domů.

A mně skutečně nevyděsí dva berňáci na kopci, mně totiž nevyděsí ani ten staford nebo pittbul za plotem, znám ta plemena, jsou to mazlové.

Nicméně úsměvně, nás tady „ohrožovali“ jorkšíři, ti prostě vyjížděli a kousali do nohou, děti měly nohy samé modřiny a bály se vyjít ven. Majitel se smál, že mají tři kila a co jako, že nic neudělají, jen štěkají, domluva žádná, po dalším „napadení“ jsme zavolala policii, přijeli, čuměli na mě jak na debi.ila, jestli to myslím vážně, pak viděli ty nohy těch dětí, načež se vyřítil ten soused se sprostým řvaním a za ním ta jeho smečka tří mrňat a šli po policajtech…no, skončilo to jasně na přestupovém, majitel dostal důrazné pokárání a vysvětlení, že takhle ne, dostal pokutu dokonce se přišel omluvit a už léta je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
6.10.16 18:58
@nika.nika09 píše:

A oni se k tobe ritili a lezli do kocaru? Pokud mas hlubokou korbu, tak aby se priblizil na dotek k diteti, musel by vyskocit, i bernak. Myslis, ze je nejaky kocar s deckem zajima? Maximalne ve smyslu sunky v kosiku pod kocarem. Mas spatny nezpracovany zazitky s vasim zanedbanym psem, hodlas paniku pozdeji prenaset taky na dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16052
6.10.16 19:23
@zuzouš píše:
Takze psi se vlastne nepriblizili, agresivni nejsou a cely je to o stahovani kalhot, kdyz je brod daleko? Slusna paranoia. Kdybych mela jancit kvuli kazdemu psu, co k nam na sidlisti pribehne a v dohledu neni nikdo, kdo by se tvaril, jako majitel, zavrou me do Bohnic, protoze to se stava denne. Zajimavy je, ze zasadne si stezuji na napadani (rozumej pribehnuti a cuchnuti) ouzkostlivy maminy, ty maji vzdycky nejaky problem. Ty, co nehysterci a nestrhavaji chrabre dite za sebe, sotva se pes z 10m podiva jejich smerem, obvykle problem nemivaji, spory s pejskari nevedou a jejich deti nemivaji ze psu paniku :think:

Vystihla jsi to naprosto přesně :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16052
6.10.16 19:24
@PetrVesely píše:
Presne takoveho maji nasi psa. Bohužel pes je prednějsí takže „se nemáme bát, nic nedělá“ ale na prcka porád vrcí, „no oni mu asi deti nekdy ublížili“ a to je cele reseni. Takže bohuřel za nimi nemužeme nebo sileny stresy porad psa a prcka hlidat

Takže kvůli vašemu děcku mají dát psa pryč? :roll:
Strašnej problém si dítě a psa pohlídat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 19:33

Ja jsem s eru ptala, jak se ubranit, kdyby psum „hrablo“ opravdu me nebavi cist jak bych ae mela jit lecit apodobne!!! Nemusite se zapojovat do konverzace, kdyz teda zkusenoat nemate!! Kolik je pripadu, ze dite zabil pes. Ja nic riskovat nebudu. A ta pani, co napsala, ze mame nebo jsme mely zanedbaneho psa.. co si to dovolujete??? No des.. snad to tady pujde smazat, protoze nejsem zvedava na urazky a podobny rady.. u celkych psu sem sakra opatrna a nevystercim. Vy si nechte deti sezrat ja si radsi dam pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16052
6.10.16 19:40
@nika.nika09 píše:
Ja jsem s eru ptala, jak se ubranit, kdyby psum „hrablo“ opravdu me nebavi cist jak bych ae mela jit lecit apodobne!!! Nemusite se zapojovat do konverzace, kdyz teda zkusenoat nemate!! Kolik je pripadu, ze dite zabil pes. Ja nic riskovat nebudu. A ta pani, co napsala, ze mame nebo jsme mely zanedbaneho psa.. co si to dovolujete??? No des.. snad to tady pujde smazat, protoze nejsem zvedava na urazky a podobny rady.. u celkych psu sem sakra opatrna a nevystercim. Vy si nechte deti sezrat ja si radsi dam pozor

Tak po tomto příspěvku by ses fakt léčit měla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.10.16 20:02
@Šmoulice píše:
Nejsem taková hysterka jako ty, abych řešila štěkajícího psa za plotem :-) :mrgreen: :mrgreen:

Pes na volno vadí, pes za plotem taky :mrgreen:

Kdyby chtěl, tak by už dávno plot přeskočil. ;) A fakt se mu divím, že to ještě neudělal :roll:

Tak mě taky vadí agresivně štěkající psi za plotem, a to jsem pejskař. Když jdeš kolem plotu a zničehonic na tebe agresivně vystartuje agresivní pes, i když za plotem, tak je to nepříjemné. Dělat se s tím nic nedá, je to pes za plotem, takže v pořádku, ale příjemné to není, navíc, když se vyleká i dítě v kočárku a můžu říct, že mi to vadí. Nevidím na tom nic hysterického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.10.16 20:03
@Šmoulice píše:
Tak po tomto příspěvku by ses fakt léčit měla :roll:

jojo, ten psycholog byl dobře míněná rada, protože jí to omezuje v životě, ale škoda tady opotřebovávat klávesnici, fakt jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
6.10.16 20:06
@nika.nika09 píše:
Přesně.. byla hodna na nas.. ale mala ji vadila.. v tomhle se ji nedalo verit

Proč? Pokud ses na to vymlouvala ač jsi věděla, že tvůj pes takový není, tak to přeci neznamená, že je to normální přístup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
6.10.16 20:08
@Šmoulice píše:
Takže kvůli vašemu děcku mají dát psa pryč? :roll:
Strašnej problém si dítě a psa pohlídat :roll:

Ne, to nikdo nerika, ale „strašnej problem“ psa třeba na tu hodinu co jsme na navsteve zavrit v jinym pokoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
6.10.16 20:09
@Nimie píše:
Tak psi jsou většinou dost předvídatelní. Málo kdy se skutečně stane, že se odnikud vyřítí pes a zaútočí. :think:

Málokdy, ale stane se. Mě takhle jeden velký vlčák pěkně pokousal mého psa (a to měl můj kolem 50ti kilo), můj měl náhubek, útočící pes neměl. Ze psů mám respekt a jak vidím agresivního psa, i když jen za plotem, mám strach. Nedivím se zakladatelce, že je jí nepříjemné chodit s kočárkem a vědět, že někde lítají psi bez dozoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný