Obrataň soukromá škola

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14079
7.9.13 07:26
@elena.š píše:
Bože.. :) ok. podle Vás je to špatně, podle lidí co tam žijí, je to správně :mrgreen: nevím, nebudu to řešit. Mě tady nejde o gramatiku ale na to jestli tam někdo jde.Tak to neřešte, jsou lepší věci na práci :roll:

NE! Podle lidí, co tam žijí, je to špatně. No a podle zbytku republiky taky.
Promiň, ale já prostě nedokážu pochopit, co tě nutí používat takový patvar.
A jestli to někdo z místních tvrdí, napiš jeho jméno - osobně si to s ním dojedu vyřídit :mrgreen: (znám osobně i ředitele té soukromé školy ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
7.9.13 07:44
@Mobidick píše:
Ahahah už dost! Už dost! To je tak vtipný :mrgreen: Kde vůbec leží tahle Obrataň 8)

Kde leží? U kolejí… A vlaky se tam obrací - tak asi proto Obrataň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
7.9.13 10:16
@Mobidick píše:
Ahahah už dost! Už dost! To je tak vtipný :mrgreen: Kde vůbec leží tahle Obrataň 8)

Mezi Táborem a Pelhřimovem.
Teď ale přemýšlím, jestli to není spíš třeba PelCHřimov :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
7.9.13 10:28
@lleennttiillkkaa píše:Teď ale přemýšlím, jestli to není spíš třeba PelCHřimov :D

nene, to je PeJřimov přece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
7.9.13 10:33

@neumisa a no jo, vždyť se vlastně říká do Pejru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
7.9.13 10:37

@lleennttiillkkaa

zajeď do Pejřimova, prohlídni si krematorium… ať víš, do čeho deš. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
7.9.13 12:24

@elena.š
Prosím tě, ty nám asi nerozumíš. Ty nám tvrdíš, že lidi v Obratani ŘÍKAJÍ v ObrataŇi. No jasně, to ŘÍKAJÍ, protože s Ň se to vyslovuje. Ale píše se to v Obratani. Takže tady se celou dobu řeší to, co ti jsi NAPSALA, ne jak se to říká. Už to chápeš?

A k tvému dotazu ohledně toho, jestli tam někdo jde. Upřímně, jestli tam nechají střední školou projít někoho, kdo tvrdí v Obrataňi, tak bych tu školu obešla velikým obloukem a hledala jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
7.9.13 13:04

Hele a myslíte, že má smysl mít dvě maturity? Jen tak čistě řečnická otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danielaka
8.9.13 11:39

ano, já jsem se přihlásila

Ahoj, já tam budu studovat Předškolní a mimoškolní pedagogiku, dálkově.
Spíš nechápu, kdo má čas, psát tolik příspěvků ohledně pravopisu a nemá nic k tématu a nemá nic jiného na práci. Jen se vysmívá a povyšuje. Fakt nechápu…

• Citovat
  • Upravit
27263
8.9.13 11:46
@danielaka píše:
Ahoj, já tam budu studovat Předškolní a mimoškolní pedagogiku, dálkově.
Spíš nechápu, kdo má čas, psát tolik příspěvků ohledně pravopisu a nemá nic k tématu a nemá nic jiného na práci. Jen se vysmívá a povyšuje. Fakt nechápu…

tady nešlo o povyšování a vysmívání. Jde o to, že zakladatelka neví, jak se to správně píše, nenechá si poradit a zbytečně se tím ztrapňuje a dělá ze sebe hloupou. S takovou asi nemá smysl, aby na nějakou školu šla, protože tohle je učivo myslím 2. třídy ZŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
8.9.13 11:47

@lleennttiillkkaa
:potlesk: :palec: jen bych se opakovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.9.13 11:54

Myslím, že háčkem se opravdu nikdo neztrapňuje. to víš, když někdo dokáže napsat 15000 příspěvků a k tématům, ke kterým nemá, co říct, tak si pravopis vypiluje. spíš mi přijde trapný takový člověk nebo spíš je to chudák, co jen sedí u pc a nemá vlastní život. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.9.13 11:55

@danielaka Vítej mezi námi, už si se zaregistrovala, takže ode dneška tě emimino pohltí, nepustí a vzdělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.9.13 11:58

@danielaka a mimochodem neztrapnila se oním háčkem, ale obhajobou a trváním na tom, že to tak opravdu je, ačkoli i samotná pravidla českého pravopisu jí to vymlouvají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.9.13 12:03

Díky za přivítání. Myslím, že to se fakt nestane, nemohu si dovolit, plýtvat časem úplně zbytečným plkáním, např. o háčku nad n. Registrovala jsem se pouze, abych mohla napsat soukromou zprávu. Ani bych si nechtěla číst takový zlý reakce, kterými si zvyšují chudáci sebevědomí, napadáním ostatních. čus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin