Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@elena.š píše:
Bože..ok. podle Vás je to špatně, podle lidí co tam žijí, je to správně
nevím, nebudu to řešit. Mě tady nejde o gramatiku ale na to jestli tam někdo jde.Tak to neřešte, jsou lepší věci na práci
NE! Podle lidí, co tam žijí, je to špatně. No a podle zbytku republiky taky.
Promiň, ale já prostě nedokážu pochopit, co tě nutí používat takový patvar.
A jestli to někdo z místních tvrdí, napiš jeho jméno - osobně si to s ním dojedu vyřídit
(znám osobně i ředitele té soukromé školy
).
@Mobidick píše:
Ahahah už dost! Už dost! To je tak vtipnýKde vůbec leží tahle Obrataň
Kde leží? U kolejí… A vlaky se tam obrací - tak asi proto Obrataň.
@Mobidick píše:
Ahahah už dost! Už dost! To je tak vtipnýKde vůbec leží tahle Obrataň
Mezi Táborem a Pelhřimovem.
Teď ale přemýšlím, jestli to není spíš třeba PelCHřimov ![]()
@lleennttiillkkaa píše:Teď ale přemýšlím, jestli to není spíš třeba PelCHřimov
nene, to je PeJřimov přece ![]()
zajeď do Pejřimova, prohlídni si krematorium… ať víš, do čeho deš.
![]()
@elena.š
Prosím tě, ty nám asi nerozumíš. Ty nám tvrdíš, že lidi v Obratani ŘÍKAJÍ v ObrataŇi. No jasně, to ŘÍKAJÍ, protože s Ň se to vyslovuje. Ale píše se to v Obratani. Takže tady se celou dobu řeší to, co ti jsi NAPSALA, ne jak se to říká. Už to chápeš?
A k tvému dotazu ohledně toho, jestli tam někdo jde. Upřímně, jestli tam nechají střední školou projít někoho, kdo tvrdí v Obrataňi, tak bych tu školu obešla velikým obloukem a hledala jinou.
Hele a myslíte, že má smysl mít dvě maturity? Jen tak čistě řečnická otázka.
Ahoj, já tam budu studovat Předškolní a mimoškolní pedagogiku, dálkově.
Spíš nechápu, kdo má čas, psát tolik příspěvků ohledně pravopisu a nemá nic k tématu a nemá nic jiného na práci. Jen se vysmívá a povyšuje. Fakt nechápu…
@danielaka píše:
Ahoj, já tam budu studovat Předškolní a mimoškolní pedagogiku, dálkově.
Spíš nechápu, kdo má čas, psát tolik příspěvků ohledně pravopisu a nemá nic k tématu a nemá nic jiného na práci. Jen se vysmívá a povyšuje. Fakt nechápu…
tady nešlo o povyšování a vysmívání. Jde o to, že zakladatelka neví, jak se to správně píše, nenechá si poradit a zbytečně se tím ztrapňuje a dělá ze sebe hloupou. S takovou asi nemá smysl, aby na nějakou školu šla, protože tohle je učivo myslím 2. třídy ZŠ.
Myslím, že háčkem se opravdu nikdo neztrapňuje. to víš, když někdo dokáže napsat 15000 příspěvků a k tématům, ke kterým nemá, co říct, tak si pravopis vypiluje. spíš mi přijde trapný takový člověk nebo spíš je to chudák, co jen sedí u pc a nemá vlastní život. pa
@danielaka Vítej mezi námi, už si se zaregistrovala, takže ode dneška tě emimino pohltí, nepustí a vzdělá ![]()
@danielaka a mimochodem neztrapnila se oním háčkem, ale obhajobou a trváním na tom, že to tak opravdu je, ačkoli i samotná pravidla českého pravopisu jí to vymlouvají ![]()
Díky za přivítání. Myslím, že to se fakt nestane, nemohu si dovolit, plýtvat časem úplně zbytečným plkáním, např. o háčku nad n. Registrovala jsem se pouze, abych mohla napsat soukromou zprávu. Ani bych si nechtěla číst takový zlý reakce, kterými si zvyšují chudáci sebevědomí, napadáním ostatních. čus
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.