Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@danielaka
Nezvyšuju si sebevědomí, jen napomáhám uživatelce, aby se dále neztrapňovala, popřípadě aby měla alespoň nějakou šanci zvolenou školou projít, protože státní maturita není úplně zadara. Normální člověk si umí přiznat chybu a měl by být naopak rád, že ho někdo upozorní. Navíc nebyla upozorněna nijak výsměšně, to až poté, co si svou hloupost obhajovala, to už holt některým přišlo k neuvěření. A pobavilo mě to, že si myslíš, že si tady někdo piluje pravopis psaním příspěvků, popřípadě nemá vlastní život..ještě jsi zapomněla dodat, že jsme určitě v životě nespokojené, nemáme chlapa a tohle nám to tady nahrazuje, to totiž chytračky podobné tobě, nováčku, taky rády tvrdí. ![]()
No fakt dik za nazory na skolu v Obratani!!!jsem se toho dozvedela…
Ahoj, hledám někoho, kdo studuje pedagogiku dálkově. Já nastupuju 1.9.2014.Hledám info, jak to tam chodí. Díky, pokud se ozveš. ![]()
Ahoj, hledám informace o dálkovém studiu. Nastupuju 1.9.2014 do Obrataně. Pokud ty taky, tak se mi ozvi.
Díky ahoj ![]()
Ahoj studujete některá v Obratani předškolní pedagogiku?
Je tu někdo kdo bude studovat od září 2019 v Obratani? Nejlépe od Olomouce, hledám kamarádku na společné dojíždění..
@RenataStepanov Ahojky, chtěla bych se informovat prosím. Ted si tam budu posílat přihlášku, ale zapomněla sem se paní zeptat, kolik studium stojí ročně nebo měsíčně? A budeš tam i přespávat?
Nebo jak to máš namyšlené?
Právě teď to řeším co a jak
díky moooc ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.