Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, už jsem dlouho na nemocenské a už z toho
rozhodla jsem se, že se zabavím tím, že pomaluju dceři jednu celou zeď v pokojíku! Mám barvy, řekla bych že jsem i docela zručná ale ani zaboha nevím co jí tam namalovat
Dceři je 7 let má ráda snad všechno, víly, barbie, Winks, Scooby Doo, zvířatka, kytičky atd
ale nechci jí tam malovat zas nic úplně dětinského a když už tak i s pozadím, ne jenom fláknout obrázek do prostřed zdi - jestli chápete! Co by jste namalovali vy 7 leté holce aby se jí to líbilo nějakou dobu a ne abych to za půl roku přemalovávala? Díky ![]()
@wildcherry Taky bych to dala dohromady a udělala takovou vílí louku, kamarádka měla prokluky palmu s ptáky a pláž a ještě to měla udělané jakoby plasticky, sádrou a špachtlý nanášela jakoby bobíky, nevim jak to popsat a pak na to namalovaný moře..prostě nádherný
@datega plastický obrázek musí být nádherný ale až tak zručná nejsem
ale louka s květinami a tam víly by mohla být hezká ![]()
@Zdeňka86 Měla to vystouplý jenom místy ale bylo to fakt nádherný, já bych to nezvládla, ale nejsem moc šikovná nezvládla bych to ani namalovat ![]()
@datega když člověk chce tak zvládne všechno ale budu ráda, když s tím mojím pupíkem zvládnu aspoň to malování ![]()