Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem to tak měla, protože nejsem vysoká a mám krátké tělo. Pak se mimčo nemůže roztahovat nahoru, ale vyvalí se dopředu. Už cca od 20tt se mě lidé ptali, jestli UŽ
Dítě bylo normálně velké, měla jsem trochu víc plodovky. Od cca 33tt už břicho tolik nerostlo, jen těžklo a padalo dolů.
Doufám že takové bříško mít nebudu
už teď mi překáží co bych dělala s tím to?
![]()
Tak děkuji
ja měřím 154cm takže to ma asi opravdu co dělat s výškou.
@Lusy91 píše:
Tak děkujija měřím 154cm takže to ma asi opravdu co dělat s výškou.
To je jasny. U malych zenskych se nema kam to mimco schovat, tak se vykuli dopredu. Zatimco pri 180cm ma mista v trupu dost- to pak nektere ani nevypadaji tehotne ![]()
No jo no snad už mi to bříško vic neporoste.
ve 29tt byl odhad 1600g a 41cm tak asi bude i veliký… ja mam jen 154cm a manžel 180cm tak asi bude po něm ![]()
Já vím, že tě to nepotěší, ale tohle jsem neměla ani s dvojčatama
jako fakt hustý
Ale co, nic s tím nenaděláš, hlavně, jestli je všechno v pořádku
Já před těhotenstvím 172 cm 54 kg, břicha si okolí začalo všímat ve 20 tt, ale báli se zeptat, jestli jsem tlustá nebo těhotná
Ale měla jsem ho tvarem takový podivný, nikdy jsem neměla takový pěkný, kulaťoučký jako @Petule030 ![]()
@radkka to máme stejné… taky jsem neměla takové to typické těhotenské bříško ![]()
@Daenerys91 píše:
@radkka to máme stejné… taky jsem neměla takové to typické těhotenské bříško
Mně pár lidí opatrně řeklo, že teda upřímně vypadám spíš tlustá, kdyby mě neznali a nevěděli, že jsem vždycky jako tyčka, tak by je těhotenství asi úplně nenapadlo
Ke konci už to těhotensky vypadalo, ale moc hezký to teda nebylo…
Co se dá dělat no, hlavně, že bylo vše v pořádku ![]()
Hustý… hele to je individuální. Já posílám fotku ze 34tt mne se ptají kdy už budu rodit. Ze ho mám už hodně dole
pořad mě tím někdo straší
ale moje máma ho prý taky tak měla
a dnes u doktora vše v poradku
důležitý je, ze je vše, jak má byt ![]()
@radkka píše:
Mně pár lidí opatrně řeklo, že teda upřímně vypadám spíš tlustá, kdyby mě neznali a nevěděli, že jsem vždycky jako tyčka, tak by je těhotenství asi úplně nenapadlo![]()
Ke konci už to těhotensky vypadalo, ale moc hezký to teda nebylo…
Co se dá dělat no, hlavně, že bylo vše v pořádku
tak to je dobrý, že ti to i řekli
mně teda naštěstí ne, ale dlouho jsem si jen jako tlustá připadala, bříško vypadalo spíš jako špek. Pak v 8.měsíci se to změnilo, ale to už jsem si připadala jak velryba.
samozřejmě je podstatné, že bylo vše ok a zdravé miminko ![]()