Obří bříško ve 34 týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
16.4.18 00:21

Taky jsem to tak měla, protože nejsem vysoká a mám krátké tělo. Pak se mimčo nemůže roztahovat nahoru, ale vyvalí se dopředu. Už cca od 20tt se mě lidé ptali, jestli UŽ :cert: Dítě bylo normálně velké, měla jsem trochu víc plodovky. Od cca 33tt už břicho tolik nerostlo, jen těžklo a padalo dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.4.18 05:33

Doufám že takové bříško mít nebudu 8o už teď mi překáží co bych dělala s tím to? :lol: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.4.18 06:05

Tak děkuji :) ja měřím 154cm takže to ma asi opravdu co dělat s výškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
16.4.18 06:10
@Lusy91 píše:
Tak děkuji :) ja měřím 154cm takže to ma asi opravdu co dělat s výškou.

To je jasny. U malych zenskych se nema kam to mimco schovat, tak se vykuli dopredu. Zatimco pri 180cm ma mista v trupu dost- to pak nektere ani nevypadaji tehotne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.4.18 06:39

No jo no snad už mi to bříško vic neporoste. :think: ve 29tt byl odhad 1600g a 41cm tak asi bude i veliký… ja mam jen 154cm a manžel 180cm tak asi bude po něm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.18 08:44

Já vím, že tě to nepotěší, ale tohle jsem neměla ani s dvojčatama :oops: jako fakt hustý :mrgreen: :hug: Ale co, nic s tím nenaděláš, hlavně, jestli je všechno v pořádku :hug: Já před těhotenstvím 172 cm 54 kg, břicha si okolí začalo všímat ve 20 tt, ale báli se zeptat, jestli jsem tlustá nebo těhotná :mrgreen: Ale měla jsem ho tvarem takový podivný, nikdy jsem neměla takový pěkný, kulaťoučký jako @Petule030 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
16.4.18 09:58

@radkka to máme stejné… taky jsem neměla takové to typické těhotenské bříško :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
16.4.18 10:00
@Daenerys91 píše:
@radkka to máme stejné… taky jsem neměla takové to typické těhotenské bříško :(

Mně pár lidí opatrně řeklo, že teda upřímně vypadám spíš tlustá, kdyby mě neznali a nevěděli, že jsem vždycky jako tyčka, tak by je těhotenství asi úplně nenapadlo :cert: :pocitac: Ke konci už to těhotensky vypadalo, ale moc hezký to teda nebylo…
Co se dá dělat no, hlavně, že bylo vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
16.4.18 10:48

Hustý… hele to je individuální. Já posílám fotku ze 34tt mne se ptají kdy už budu rodit. Ze ho mám už hodně dole :mrgreen: pořad mě tím někdo straší :mrgreen: ale moje máma ho prý taky tak měla :) a dnes u doktora vše v poradku :) důležitý je, ze je vše, jak má byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
16.4.18 11:37
@radkka píše:
Mně pár lidí opatrně řeklo, že teda upřímně vypadám spíš tlustá, kdyby mě neznali a nevěděli, že jsem vždycky jako tyčka, tak by je těhotenství asi úplně nenapadlo :cert: :pocitac: Ke konci už to těhotensky vypadalo, ale moc hezký to teda nebylo…
Co se dá dělat no, hlavně, že bylo vše v pořádku :kytka:

tak to je dobrý, že ti to i řekli :lol: mně teda naštěstí ne, ale dlouho jsem si jen jako tlustá připadala, bříško vypadalo spíš jako špek. Pak v 8.měsíci se to změnilo, ale to už jsem si připadala jak velryba. :nevim: samozřejmě je podstatné, že bylo vše ok a zdravé miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí