Obří prsa
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Manža mi říká,že pak už jedině stany nebo padáky
![]()
jěště takový poznatek,stalo se vám někdy,že vám kostice praskla pod tíhou prsou?Mě se to hodně stávalo když jsem sedla do auta,jako z výšky a ona praskla..hlavn ěu toho Tima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veru,me prakla jen jednou,byla to takova bavlnena a slabsi kostici…mela jsem ji na doma…jinak neeee
nosily jste v tehu poprdu doma?me to vadi,vim,ze to neni dobre na prsa,ale jak jste to mely vy?
- Citovat
- Upravit
Netěhotenskou má z Triumfu a nestalo se mi to. To je ale síla, že ani podprda neudží tu tíhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veruš1 píše:
Netěhotenskou má z Triumfu a nestalo se mi to. To je ale síla, že ani podprda neudží tu tíhu
No prostě kozy jak vozy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:Veruš1 píše:No prostě kozy jak vozy
Netěhotenskou má z Triumfu a nestalo se mi to. To je ale síla, že ani podprda neudží tu tíhu![]()
Já jim podomácku říkám plandáci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veruš1 píše:verenika píše:Veruš1 píše:No prostě kozy jak vozy
Netěhotenskou má z Triumfu a nestalo se mi to. To je ale síla, že ani podprda neudží tu tíhu
Já jim podomácku říkám plandáci
My vemínka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže já mám 85 F a těhotná nejsem a dítě nemám. Nedokážu si představit, kam mi až vyrostou. Ségra říká, že pak jen Áčka bez podsady ![]()
Sehnat podprsenku za rozumnou cenu je kumšt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na tom stejne
pred tehu DD, pak v tehu F a ted jsem na H/I. Jen doufam, ze az dokojim aspon dve cisla pujdou dolu, ale kdo vi ;(
Mam anitu, jen mi moc nesedi ta bez kostic (to chteli do porodnice), ta s kosticema je skvela ![]()
Jeste EDIT: Bohuzel mam dost maly obvod (70), tak to je peklo sehnat slusne pradlo.
- Citovat
- Upravit
Mám normální velikost H to nevim do čeho je budu dávat až budu těhotná
mám problém sehnat už ted podprsenku.taky mám Anitu dělá teda koše do Iček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lemaz píše:
Takže já mám 85 F a těhotná nejsem a dítě nemám. Nedokážu si představit, kam mi až vyrostou. Ségra říká, že pak jen Áčka bez podsadySehnat podprsenku za rozumnou cenu je kumšt.
ja mela pred tehu 85 E-F ,je to individualni,tak ti preji,at nejsi pripad jak ja
- Citovat
- Upravit
anialka a bibi,kde kupujete takove kose?kamena prodejna ci net?
- Citovat
- Upravit
Mě teda FnF nesedí ani náhodou a to jsem si zkusila snad celý Tesco. Já už kupuju jen ty vyloženě drahé (Lise Charmel a pod), jak si na to člověk zvykne, tak už jinak nechce.
Jen se bojím, že třeba po dětech mi to prádlo už nebude, musím se krotit v nakupování ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Holky, já chodím do Tesca často, ale na podprdy jsem tam nikdy nekoukala, tak děkuji za radu, asi mrknu hned zítra.
Kostice mi občas taky praskne, ale vždy jsem si myslela, že je to únava materiálu.
Já teď sháním podprdu pod svatební šaty s odepínacími ramínky a to je při košíčcích E taky docela oříšek. Když už moji velikost někde mají, tak mi nesedí
, ale já se nevzdám a seženu ji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám aktuálně tak 90H, I
Kojprdu jsem měla Anitu 90I a je dost malá. Z Mothercare mám aktuálně 95 H a jsou super a cena taky jde.
Velké velikosti seženeš na www.LeChataon.cz, ale jsou drahý a maj jen s kosticema. Ale zadara je předělají na kojící.
Teď jsem dostala ještě tip na http://www.escewell.eu/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ze nejsem tak vyvinutejsi sama