Obří prsa

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2120
24.1.12 20:50

ahojky, tak já mám momentálně 85 F :-) a prsa mám větší… ufff ufff ufff, koupila jsem si jednu podprdu (kdybych já tak věděla značku) a je hrozně příjemná, má hladké košíčky a dost široký ramínka a i přesto vypadá velmi hezky!!! :-)
jsem šíleně zvědavá, jak je budu mít velký až porodím (jsem totiž teprve cca 6+4, tak se všeho trochu děsím)
když jsem rodila před téměř 12-ti lety, tak jsem pak měla prsa jako balony, malej sice tahal, ale jelikož mi v pochvě zapomněli tampon, dostala jsem nějaký zánět a otravu a jemu to p ochopitelně nechutnalo… :-( takže…přestal pít a já to mohla „vyhodit“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
26.11.12 13:06

OBNOVUJI DISKUZI
Jsem podruhé těhotná a potřebuju sehnat kojící podprsenku.
Před prvním těhu jsem měla 80E, po porodu nosila 85G a teď během druhého těhotenství jsem momentálně na 85H :-( (včera jsem se změřila a pod prsama mám už neuvěřitelných 93cm a přes prsa v nevyztužené podprsence 120cm) Začínala jsem s obvodem 86cm a přes prsa 116cm :nevim: :nevim: :nevim: (14 dní do porodu)
Na začátku těhotenství jsem si objednala ANITU 85H, kterou nosím dodnes- je opravdu pohodlná, ale až bude mlíčko, určitě malá.
Přitom dle tabulek ANITA by mi měla být už zatraceně malá :nevim:
Nevím, jakou velikost od ANITY tedy objednat? Bude stačit 85I, nebo spíše radši 85J???
O kolik se po porodu objem pod prsy zmenší?? Jsem z toho nešťastná :-( Záda strašně bolí, taktéž krční páteř a mívám migrény :-( Navíc mi teď prsa začla praskat- dělají se mi krevní podlitiny :-(

Před rokem a půl jsem byla u palstického chirurga, který mi řekl, že se nejedná o gigantomastii, ale že mám povolené vazy a tudíž prsa ztratila svůj původní pevný tvar- proto taky musím kupovat taková šílená čísla podprsenek a na proplacení pojišťovnou nemám šanci :-( :nevim:
Na modelaci bych strašně ráda, protože záda opravdu trpí- ať si každý říká co chce :-(

Takže bych byla moc ráda za každou radu, jakou velikost objednat- když se na tabulky nemohu spolehnout :nevim:
Bydlím 120km od Prahy a nemám možnost vyzkoušení :,(
Ještě přikládám foto podlitin, které se mi začli na prsách dělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
29.11.12 16:29

Myslíte, že tato podprsenka bude opravdu bez kostic držet takovou šílenou váhu při velikosti 85J??
 http://www.kocarky-babylon.cz/…i-anita-5051

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.12.13 11:19

Ahoj, my máme velká prsa v rodině. Moje mamka měla 75F to by ještě šlo. Já mám 85G a v těhotenství jsem měla i 95H. Ještě do toho jsem měla problémy s kojením no hrůza. a moje dcery to získali po nás. Ta nejmladší má v 17 letech 75E, starši 85G a nejstarší 85F. Jak říká můj manžel, že u nás se prostě urodilo, ale na dcerách je vidět, že je to štve. Není to nic lehkého a hlavně od toho bolí dost záda, ale to nemusím psát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
14.12.13 14:48

Kdybyste chtěl někdo 85I cca, skoro nenosene, cca protože jsou bez kostic, tak mi napiste do vzkazu.kojici.bila a cerna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
17.12.13 13:14

Holky chci se zeptat. Ty co uz mate po porodu- srovnala se vam prsa do puvodni velikosti? Nebo popdpsenky co byli pred otehotnenim musi ze satniku pryc? Ja jsem 10tt a tez mam velka prsa pred otehotnenim 75E. Ted 75F a uz zacina byt mi mensi. Predem dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.12.13 14:44

@Mejbelína Velikost se vrátila, ale ty prsa jsem pak měla vykojená. Takže jiný tvar, dost poklesly a stejně jsem musela pořizovat nové prádlo. Ale určitě to, co máš z předtěhotné doby, zatím nevyhazuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
18.12.13 17:12

@bublava no me jen malinko desi to, ze jsem 10tt a prsa se uz zvetsila o velikost. 8o Tak pokud by to melo byt takhle nadale tak v 9 mesici si ani nechci predstavit co budu mit za velikost. Vim, ze kazdy to ma jinak, ale urco mi daji za pravdu ty maminy co maji velka prsa, ze se toho obavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.12.13 21:19

@Mejbelína Já šla ze 70F před otěhotněním na 70I v kojení, takže naprosto rozumím :) A vrátila jsem se zas na 70F.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
18.12.13 21:40

@bublava ja 75E pred tehu ted uz bych si troufla rict 75F. A roste to kazdym dnem vic a vic. Ale jen prsa 8o brisko je jen na pichnuti prstem tvrdy, ale moc vybouleny neni. Rekla bych vubec. Takze mi chces rict at se pripravim na velikost I :roll: No pomalu a jiste se s tim smiruju. To sem zvedava jak budou vypadat prsa po kojeni to budu mit pekny,,vesaky" Nevyhoda velkych prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
18.12.13 21:43

Mám velikost F a podprsenku v Triumfu vždy seženu a musím říct, že jsou kvalitní a opravdu vydrží!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
18.12.13 21:43
@Mejbelína píše:
@bublava no me jen malinko desi to, ze jsem 10tt a prsa se uz zvetsila o velikost. 8o Tak pokud by to melo byt takhle nadale tak v 9 mesici si ani nechci predstavit co budu mit za velikost. Vim, ze kazdy to ma jinak, ale urco mi daji za pravdu ty maminy co maji velka prsa, ze se toho obavala.

to jsou ty počáteční týdny, pak se to zastaví, nemusíš se bát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
18.12.13 21:48
@Nina Filipi píše:
to jsou ty počáteční týdny, pak se to zastaví, nemusíš se bát…

Budu ti verit. Zatim mi to moc nepride, ze by se to zastavilo. Pride mi ze vsechna kila mi lezou do prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
18.12.13 21:54

@Mejbelína byla jsem taky těhotná a není to tak dávno :-)))) si to ještě pamatuju :lol:
Jen teda kila navrh v 10tt jsou blbost ;-) to jsou jen hormonální změny a prsa se zvětšují, tvrdnou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
18.12.13 21:59
@Nina Filipi píše:
@Mejbelína byla jsem taky těhotná a není to tak dávno :-)))) si to ještě pamatuju :lol:
Jen teda kila navrh v 10tt jsou blbost ;-) to jsou jen hormonální změny a prsa se zvětšují, tvrdnou atd.

2 kila uz mam nahore. :nevim: jj prsa neuveritelne ztvrdla. I pres to jak jsou obrovsky, tak drzi tvar a nejsou to zadny,,vesaci" tak me to celkem udivuje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat