Obří prsa

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.3.11 16:36

ahojte kocky,jste se tu rozkecaly,diky za tipy a povzbuzeni,ze nejsem sama…

ty rozsirovace poprdy mam doma,pouzivam,jinak bych vubec nedopla…fakt dobra vecicka…jinak kose kdyz jsou maly,tak je to blby…pak me napada tam vlozit na bok gumovou vsadku,at se to trosku roztahne…mam blby napady,co?pekny den vsem…

jinak dnes jsem se divala po meste po levnejsi variante podprdy nez triumf a mame tu obchudek Daniela,kde vyrabi poprdy a maji velky kose…k tomu raminka jsou sirsi,jak u sportovniho natelniku,ze by se nezarezavaly a bylo to pohodne…vypadaly dobre…tak mi prodavacka objednala 90,95 G a H,ze at vyzkousim za tyden a pokud nebudou sedet,tak ze nevadi,ze si to proda na prodejne…a maji do Ickovych kosu…ale kojo poprdy nehrozi… :-(

zdravi zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.11 16:43

No to ti nikdo neřekne, že padne zrovna tobě :-)

Já mám teda prsa taky dost, kupuju od Feliny košík F a spokojenost, kojící jsem kupovala tyto

Mě se ale prsa těhotenstvím nijak nezvětšila a kojila jsem 1,5 roku, teď druhé uř půl roku :nevim:

Bibi11 píše:
a padnou dobře?bojím se že mi podprda nesedne.
  • Citovat
  • Upravit
2868
7.3.11 17:17

Jojo,anitu taky nosím mám teda jen jednu :think: ale snad až budu kojit do Ička se vlezu mám ted H,už tak velký prsa se moc nezvětšej v těhotensví,ne :?: Si je pak hodim na trakař :mrgreen: :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
7.3.11 17:32

mě se zvětšily, ale jen tak o číslo. A Anita moc velké podprdy nemá i když je ti I

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
31.3.11 23:34

Dámy jsem ráda že jsem na diskuzi narazila, jste už odbornice, já řeším problém né ani tak s košíčky (D) ale spíš velikost pod prsama, v normální konfekci se to už běžně snad nedělá. Kde je podmínka že pěkné krajkové prádlo je jen do 85 cm obvodu? Co to je za nesmysl, jsem těhotná a pořád chci nosit pěkné prádlo i když se zvětšuji každým dnem. A nechce se mi utrácet nehorázné peníze za krajku, kterou vynosím jen pár měsíců. Mrknu se na značku o které píšete, velikosti asi nebudou problém, ale zatím jsem žádné pěkné těhu prádlo ani kojící neviděla. Jen doufám, že se mi mlíkárny už moc nezvětší, protože pak bych musela asi na plastiku, to by šli 30 minut moje prsa a pak teprve já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
6.4.11 15:17

mě se zdají být hezké tyto podprsenky http://bravadodesigns.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.7.11 12:19
Pleo píše:
mě se zdají být hezké tyto podprsenky http://bravadodesigns.cz/

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
4.8.11 09:14
hkac píše:
verenika píše:
Já mám 90F-G :roll: :lol: Dobře se mi nakupují podprsenky v Tescu(FF moda),mají příznivé ceny a dobře mis sedí :wink:S kojící neporadím,já nekojila :nevim:
Jojo, F&F je super, ale právě, že mívají větší objem, 75-80 s tak velkými košíčky bývá dost velký oříšek :wink: . Anita má velké košíčky i pro malé objemy :potlesk: .

To je pravda, s tim FandF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.12.11 15:27

Jéé tak to já spíš závidím. Jsem v pátém měsíci a moje mini prsa se mi zdají snad ještě menší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.12.11 09:14
hkac píše:
verenika píše:
Já mám 90F-G :roll: :lol: Dobře se mi nakupují podprsenky v Tescu(FF moda),mají příznivé ceny a dobře mis sedí :wink:S kojící neporadím,já nekojila :nevim:
Jojo, F&F je super, ale právě, že mívají větší objem, 75-80 s tak velkými košíčky bývá dost velký oříšek :wink: . Anita má velké košíčky i pro malé objemy :potlesk: .

souhlas, ale asi myslis, obvod, ne objem - maji vzdy velke kosiky a velky obvod, Anita je na tom lip. ALe dotaz - nemaji jen kojici a sportovni - u Anity????????? :pocitac: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.12.11 12:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.1.12 13:22

A můžu se zeptat, kdy se vám zvětšili prsa tak asi nejvíc? Já mám normálně 75 D, teď se mi (ve 4 měsíci) lehce zvětšili, ale pořád se vejdu do toho, co mám doma. Představa, že by ale měli být třeba i o 2 čísla větší mě naprosto děsí! Spíš bych chtěla o 2 čísla menší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
2.1.12 20:32

Mě se zvětšily ke konci těhotenství a pak ještě po porodu jak se nalily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evicek84
17.1.12 14:03

velké podprsenky

Ahoj holky, těhotná nejsem, ale podprsenky taky dost řeším při velikosti 70H, eistuje řešeív podobě Braexpertu, což je obchod v Prazeve Vodičkové ulici, mají taky webovky a snad i odkazy, kde se v dalších městech seženou větší velikosti od firmy Freya,anglická značka, která se specializuje na velké velikosti, mají jak velké košíčky s malým obvodem, ale i pro dámy, co potřebují jak větší košíček, tak větší obvod.Mají až do písmene K, tak si snad vyberete, i těhotenský a kojící.
Zdravím

• Citovat
  • Upravit
441
17.1.12 20:38

díky za tip. Jsem sice z druhé strany republiky, ale koukám, že mají i eshop, tak snad něco padne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat