Obří prsa
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Janča1212 odpovídám na dotaz anita - měla jsem od nich sportovní 75H a po druhým těhu jsem chtěla objednat menší o číslo - takže jsem objednala 75G a ouha! Podprsenka přišla ještě větší
Takže vrátit, vyměnit - a teď jsem nevěděla co objednat, páč nevím, u který tý podprsenky z těch dvou byla chyba…Nakonec jsem vzala 75E a to už se klucí trefili. Takže být tebou, zavolám tam, ať ti ty košíčky nějako přeměřej, nebo si taky můžete přehazovat baličky sem a tam, dokud ti prsa nesplasknou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podprsenky s flexi košíčky až do velkých velikostí na www.spodnipradlo-fame.cz Česká výroba, jiné velikosti po dohodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky to mate opravdu tak velka prsa jako zde pisete nebo toje jen neumite dobre odhadnout podle tech tABUlek velikosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky nezoufejte,
Jsou pánové, kteří po takových prsou šílí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel, mám tak velký. byla sem v profi obchodě, kde mě i pani přeměřovala. s prvním těhu sem se propracovala ze 75F na 75I, po porodu sem pka bla G - H, a ted sem těhu, mám 80H a je mi těsná, vůbec netušim kde budu shánět, objednávala sem Anitu, ale ten obchůdek kde sem brala předtim mi zrušily ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Bohužel, mám tak velký. byla sem v profi obchodě, kde mě i pani přeměřovala. s prvním těhu sem se propracovala ze 75F na 75I, po porodu sem pka bla G - H, a ted sem těhu, mám 80H a je mi těsná, vůbec netušim kde budu shánět, objednávala sem Anitu, ale ten obchůdek kde sem brala předtim mi zrušily
to snad neni mozne kolik ti je ze mas takove prsa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě už pěkně začínají růst také, ale měla sem vždy lentilky, tak ted sem za to ráda, snad z toho nebudou nějaké balony nakonec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mam ten samy problem. Pred tehu jsem mela 75F a nyni jsem v patem mesici a mam cislo 80H. Taky me byly doporuceny podprsenky anita. Jsou sice drazsi ale neda se nic delat. Takove velikosti se shani spatne. Nehlede na to, ze se me hodne spatne dycha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasko Já mám 85h, do košíčků g jsem koupila i na bonprix, ale hacka už nemají
jak jsi spokojena s anitou? Mé doporučovali i astratex, zatím jsem nekoukala na nabídku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam hrozny problem vubec neco na sebe sehnat. kdyz trafim velikost tak mi to nesedi mam prsa asimetricka, tak ono i strich mi musi sednou, aby jeden kosicek nebyl moc a druhy malo. chodim bud do http://www.caresse.cz nebo http://www.braexpert.cz. vzdy se mi povedlo neco najit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna tak premyslim jake muzou byt nejvetsi prsa na emiminu?:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam velikost 80g a nakupuji v triumpfu. Maji podprsenky minimizer co źmensuji prsa. Jsem z nich nadsena.
Pekne pevne prso obepnou a vubec neposkakuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit