Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Nevím, nemám zkušenost, ale asi by mě docela reakce i zajímala ![]()
Můj manžel tu operaci musel absolvovat v dospělosti a žádný rozdil nevnímám, prostě šulin. Pokud jsem byla dříve s jinými muži, tak mě teda zajímaly jiný parametry než stav předkožky
vůbec jsem nezaznamenala, který byl obrezany a který ne, to vždycky až o hooodne později
Měla jsem obřezaného (už z dětství) a pak partnera, který se obřezat nechal kvůli problémům s uzdičkou. Delší výdrž, méně stimulovatelný. Pro mě rozdíl nebyl, pro chlapa ano. Je to hygieničtější, takže za mě spíš plus, ale obřezané chlapy spíš lituju, větší prožitek jim to nepřinese
Mám partnera, který obřízku prodělal v dospělosti ze zdravotních důvodů. Asi bych to ani nepoznala, kdyby neměl jizvy. Jinak pro mě rozdíl nevidím. U něho mi přijde, že má sníženou citlivost, že si orální sex neužívá. Navíc na začátku vztahu měl problém s erekcí, ale za to mohla spíš nervozita.
A co bys jako anonymní čekala? Že při prvním pohledu se ženská chytne za vlasy a začne ječet? Si nemusíš že začátku ani všimnout.
Manžel je obřezaný, ale věděla jsem to už předtím, tak to žádnou reakci nevyvolalo
. Osobně mi přijde penis více estetický a hygieničtější, když je obřezaný. Co se výkonu a vydrže týče, tak mi to přijde stejný. Jenom když mu to dělám rukou, tak to má trošku jiný grif a je třeba trošku více lubrikovat. Toť vše.
Já se asi zeptám blbě, ale to tam pak nemá tu kůžičku vůbec?
@Jana7ka píše: Více
Tak nemá na konci ten futrál. Jinak samozřejmě kůži na penisu ti muži mají
při erekci se to kolikrát vůbec nepozná.
@Anonymní píše: Více
Ale v klidu má ten žalud schovaný a pri erekci mu vyleze celý. nebo ne?
Jedině obřezaný. Jak přes to visí ta kůže nelíbí se mi to vůbec na pohled.
@Jana7ka
Obřezaný penis má obnažený žalud celou dobu, nezáleží na tom jestli má erekci, nebo ne, žádná předkožka tam není.
@Lissima píše: Více
Ale co bychom pro Vás neudělali. Mě to s mojí zkušeností a výchovou přijde jako samozřejmost.
Manžel je obřezaný kvůli zdravotním důvodům a je to na nic. Hrozně snížaná citlivost. Nekonečná výdrž než se udělá a bušení jak králik je taky i ničem. Vzhled je nepodstatný
.
Jaká je vaše reakce když poprvé vidíte chlapa tam dole🍆 a je obřezaný?
Je to s ním v něčem jinačí?
Příspěvek upraven 01.06.24 v 15:56