Obřízka?

Anonymní
26.5.24 15:19

Obřízka ????

Jaká je vaše reakce když poprvé vidíte chlapa tam dole🍆 a je obřezaný?
Je to s ním v něčem jinačí?

Příspěvek upraven 01.06.24 v 15:56

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16292
26.5.24 16:33
@Anonymní píše: Více

Nevím, nemám zkušenost, ale asi by mě docela reakce i zajímala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
26.5.24 16:57

Úplně normálně, nikdy jsem vzhled neřešila 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 16:59

Můj manžel tu operaci musel absolvovat v dospělosti a žádný rozdil nevnímám, prostě šulin. Pokud jsem byla dříve s jinými muži, tak mě teda zajímaly jiný parametry než stav předkožky :mrgreen: vůbec jsem nezaznamenala, který byl obrezany a který ne, to vždycky až o hooodne později

• Citovat
  • Upravit
1396
26.5.24 17:09

Měla jsem obřezaného (už z dětství) a pak partnera, který se obřezat nechal kvůli problémům s uzdičkou. Delší výdrž, méně stimulovatelný. Pro mě rozdíl nebyl, pro chlapa ano. Je to hygieničtější, takže za mě spíš plus, ale obřezané chlapy spíš lituju, větší prožitek jim to nepřinese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.24 18:04

Mám partnera, který obřízku prodělal v dospělosti ze zdravotních důvodů. Asi bych to ani nepoznala, kdyby neměl jizvy. Jinak pro mě rozdíl nevidím. U něho mi přijde, že má sníženou citlivost, že si orální sex neužívá. Navíc na začátku vztahu měl problém s erekcí, ale za to mohla spíš nervozita.

• Citovat
  • Upravit
148704
26.5.24 18:07

A co bys jako anonymní čekala? Že při prvním pohledu se ženská chytne za vlasy a začne ječet? Si nemusíš že začátku ani všimnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.24 06:19

Manžel je obřezaný, ale věděla jsem to už předtím, tak to žádnou reakci nevyvolalo :D. Osobně mi přijde penis více estetický a hygieničtější, když je obřezaný. Co se výkonu a vydrže týče, tak mi to přijde stejný. Jenom když mu to dělám rukou, tak to má trošku jiný grif a je třeba trošku více lubrikovat. Toť vše.

• Citovat
  • Upravit
557
27.5.24 09:49

Já se asi zeptám blbě, ale to tam pak nemá tu kůžičku vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.24 14:22
@Jana7ka píše: Více

Tak nemá na konci ten futrál. Jinak samozřejmě kůži na penisu ti muži mají :mrgreen: při erekci se to kolikrát vůbec nepozná.

• Citovat
  • Upravit
557
27.5.24 15:15
@Anonymní píše: Více

Ale v klidu má ten žalud schovaný a pri erekci mu vyleze celý. nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pepivaha
27.5.24 15:21

Jedině obřezaný. Jak přes to visí ta kůže nelíbí se mi to vůbec na pohled.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.24 15:51

@Jana7ka
Obřezaný penis má obnažený žalud celou dobu, nezáleží na tom jestli má erekci, nebo ne, žádná předkožka tam není.

• Citovat
  • Upravit
25.6.24 22:06
@Lissima píše: Více

Ale co bychom pro Vás neudělali. Mě to s mojí zkušeností a výchovou přijde jako samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.24 23:25

Manžel je obřezaný kvůli zdravotním důvodům a je to na nic. Hrozně snížaná citlivost. Nekonečná výdrž než se udělá a bušení jak králik je taky i ničem. Vzhled je nepodstatný :roll:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky