Obřízka - jak probíhá zákrok?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
v.vzteklounek
23.7.12 11:46

Dekuji moc za radu tak ja mu ji jen stahuju pokud to jde nasilym jsem to nikdy nedelala jen jsem se vcera lekla toho ze malej ji ma jako prirostlou a na par mistech ji ma uz odchliplou tak jsem mela strach aby ten muj malej broucek nemusel na obrizku. Ale curame normalne

• Citovat
  • Upravit
1021
23.7.12 12:53

Ne, neboj, ono se to asi tak postupne odchlipuje. (Ja s tim teda zkusenost nemam, malej ma 11 mesicu a jeste jsem nezkousela mu s tim hejbat, ale uz jsem si o tom v diskusich pekne pocetla. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v.vzteklounek
23.7.12 13:45

Dekuji moc za radu ja abych zbytecne nesilela a nebezela za doktorkou stim

• Citovat
  • Upravit
26.7.12 14:42

Ahoj holky, určitě nestahovat. Jen kam to jde. My máme dva roky pryč a taky nám to nejde. Máme opravdu vidět jen špičku. Přesně jak tu píšete, roste a pomalu se to bude odchlipovat. Nic násilím a hlavně ne do bolesti. Řešila bych to opravdu až v pozdějším věku. Nechávám malého aby si s pinďourkem hrál ve vaně a učíme se to stahovat spolu, a krásně mu to jde. Sám mi říká, už to jde a děláme kuk :lol: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boby simi
19.9.12 12:23

Ahoj holky tak našemu malému je 3,5 let a stáhnout mu to nikdy pořádně nešlo a nechtěla jsem aby ho to ještě více bolelo a plakal.Moje doktorka to neřešila že je na to čas. Letos jsme se kkoupal na Hartě a zanítilo se mu to pod kůžičkou a 14 dní jsme to chodili do nemocnice čistit a říkali že bude nutná obřízka nebo plastika která se dělá v celkové narkoze..Měla jsem šílený strach. Dneska se uskutečnila operace a malej se po 2 hodinách vzbudil, nebylo mu vůbec zle a první co bylo říkal že si chce jít hrát do herny :) .Ale taky je pravda že každé dítě to jinač snáší..My jsme v pořádku a jsem ráda :think:

• Citovat
  • Upravit
1
19.9.12 13:02
A ty si myslis ze v 7 letech si na nej necha sahnout? to asi ne
@Anjes píše:
Jezis, to je strasne brzy! Ja malymu nenecham na pindika sahnout do cca 7 let, pokud by se nepripojily potize s infekci, je to zbytecny trapeni. Hodne osvicenych doktoru uz od tohodle sadismu upousti a hlavne NIKDY nestrhnout nasilim. Udelaji se drobne ranky co uz se nikdy zcela nezaceli a udrzuje se tam snadno infekce co se celozivotne vraci. Je jasne, ze nelze nechat predkozku nestazenou do puberty, vytahne se z ni rustem pak pekne nevzhledny „chobot“, ale takhle malym chlapeckum to neni nutne delat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
31.7.13 19:47

OBNOVUJI DISKUZI

Malému jsou 3 roky a 8 měsíců. Přetahovat nám to moc nešlo, ale snažili jsme se. Na 3 leté prohlídce mu ho dětská přetáhla násilím, protože se mu ta tvořilo hodně toho smegmatu (nebo jak se tomu říká) a jinak by jsme museli na chíru. Takže to bylo v takový moment, že to nečekal a bylo :-)
No, nicméně, úplně mu to přetáhnout nejde dodnes :nevim:
Před 5 dny jsme s tím byli u dětské znovu, protože si za něho pořád tahal a říkal, že ho štípe a bolí.
No, takže doktorka opět přetáhla úplně komplet. Malej trochu brečel (už nám totiž moc nechybělo).
Doktorka říkala nechat tak 3 dny, mazat framikoinem a mělo by to být v pořádku.
Ovšem není. Prostě nám to úplně přetáhnout nejde :-(
V tom nejširším místě žaludu se to zasekne a dál to nejde. Je vidět, jak je kůžička úplně fest :nevim: A je to vlastně ve stejné fázy, jako před týdnem, než mu ho přetáhla…
Mám to ještě nechat, nebo jít zase za doktorkou a říct jí to??
Bojím se, že by musel na obřízku :nevim:
Máte někdo radu a zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
31.7.13 19:56

Myslim, ze s timhle muu obrizka nehrozi. Nechapu, proc mu to Dr. takto dela-pokud je to do krve, je to spatne a vetsinou se to akorat zajizvi. Pokud by mel problem, zasla bych spis na urologii. Tam ti reknou, co a jak. Podle meho mu to max. uvolni sondickou-ambulantne.

Příspěvek upraven 31.07.13 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.7.13 19:57

:cert: :pocitac: To je na doktorku, ne na tebe :mrgreen:

Řekla bych si o mastičku, která usnadní rozšiřování předkožky. Úplně v klidu mohl být ještě nepřetažený, smegma nenídůvod k přetažení :roll:
No co už, stalo se, mastička je s kortikoidy, měla by se mazat nějakou dobu a pak velmi zvolna vysazovat, aby se předkožka nesmrštila a efekt byl trvalý. Popravdě nechápu, proč vám ji ta ehm doktorka nedala.
Fakt jsme národ vášnivých přetahovačů :zed:
A jinak hlavně bych nechávala doma chodit bez gatí a ať si s pindíkem sám dělá, co uzná za vhodné, já už tu má dva honimíry, ani jeden nepřetáhne, ale je vidět, že na tom pracujou a jednou se určitě zadaří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
31.7.13 20:04

Ja vubec nevim, ze nejaka takova masticka existuje. Ta predkozka je teda opravdu uplne fest :( Ma to uplne napnute a jeste cervene. Do kolika let je to jeste v toleranci? Muze se stat, ze se jeste samo zadari? On si totiz porad stezoval, ze ho to boli a pali… Na urologii je potreba doporuceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.7.13 20:09

@Janča1212 není žádná tolerance, k čemu chlapi potřebují přetahovat? K mastrubaci a sexu, teoreticky seto může řešit až v pubertě.
Důvod k řešení dříve by byly třeba opakující se záněty, ale rozhodně není řešením předkožku násilím strhnout a způsobit zjizvení, to samo o sobě jen přispěje k problému. Na urologii bych zavolala a zeptala se, co teď, jestli můžete přijít…Nebo se to řeší na chíře, ono je to tak nějak propojené, šla bych asi tam, kde by z popisu situace byli víc šokovaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
31.7.13 20:13

Ja taky nebyla stastna z toho, ze mu to pretahla. Ale on si proste stezuje a stezoval, ze ho boli a pali. No, tak jsem s nim sla…ale o tomhle zjizveni jsem nemela ani paru :( clovek doktorce proste veri :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
31.7.13 20:27

Dala bych ho sednout do heřmánku, ať se to zlepší (to pálení a bolení) a taky pak zkusila tu mast z urologie (dětská napíše žádanku, my ji doma máme z 5ti leté prohlídky. Že prý mast musí psát jen urolog :| ) a já tedy syna od začátku bráním - nic mu násilím přetahovat nebudou a řezat už vůbec (pokud k tomu nebude vážnej důvod - záněty, atd.) Přetáhnout mu nejde, ale postupně se to uvolňuje, hraje si sám a zkoušíme to. U nás se fakt všechno preventivně řeže, proč to nenechají na přírodě, když není problém :zed: Prý se to většinou plně uvolní kolem školního věku, někomu až později. Manželův taťka má dohromady 5 synů (hodně let od sebe :) ) a nikdy nic takto neřešili a všichni jsou v pořádku :nevim: (mimo čr samozřejmě :roll: :lol: )
Já na tu urologii možná půjdu, ale max. mu nechám napsat tu mast a zkusíme to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
31.7.13 20:32
@Zebra píše:
Dala bych ho sednout do heřmánku, ať se to zlepší (to pálení a bolení) a taky pak zkusila tu mast z urologie (dětská napíše žádanku, my ji doma máme z 5ti leté prohlídky. Že prý mast musí psát jen urolog :| ) a já tedy syna od začátku bráním - nic mu násilím přetahovat nebudou a řezat už vůbec (pokud k tomu nebude vážnej důvod - záněty, atd.) Přetáhnout mu nejde, ale postupně se to uvolňuje, hraje si sám a zkoušíme to. U nás se fakt všechno preventivně řeže, proč to nenechají na přírodě, když není problém :zed: Prý se to většinou plně uvolní kolem školního věku, někomu až později. Manželův taťka má dohromady 5 synů (hodně let od sebe :) ) a nikdy nic takto neřešili a všichni jsou v pořádku :nevim: (mimo čr samozřejmě :roll: :lol: )
Já na tu urologii možná půjdu, ale max. mu nechám napsat tu mast a zkusíme to :think:

Ono ho to nepali po tom pretahnuti. (to uz se zahojilo )On si stezoval prave predtim! Kvuli tomu jsem tam sla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
31.7.13 20:35

Jak se mast jmenuje prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie