Obřízka - jak probíhá zákrok?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
31.7.13 20:36
@Janča1212 píše:
Ono ho to nepali po tom pretahnuti. (to uz se zahojilo )On si stezoval prave predtim! Kvuli tomu jsem tam sla…

fakt si nech napsat žádanku na urologii od dětské a hned jim předem řekni, že chceš o všem vědět, ať nedělají žádný zásadní věci bez tvýho souhlasu :nevim:
Nejsem doktor, ale mě přijde ujetý řešit bolest a pálení další bolestí, jak to udělala vaše dětská :( Určitě neublíží další názor od odbornýho doktora :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
31.7.13 20:38
@okay píše:
Jak se mast jmenuje prosím?

https://www.emimino.cz/…nolon-23882/

:nevim: asi tato, ale my ještě žádnou nemáme, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.13 20:50

Já nevím, proč mají doktoři tendenci rvát to násilím a nechápu matky, které blbnou, že jejich 2,3,4…letému dítěti nejde přetáhnout celá kůžička. Pokud chlapeček nebude mít záněty nebo nějaké problémy, tak to neřeš!!! Mám doma dva kluky a můžu říct, že jak rostou, tak jim to jde čím dál víc a lépe přetáhnout. Než to budou potřebovat, tak jim to půjde přetáhnout celé. Nepoužíváme žádné mastičky, jako miminka jim to nešlo vůbec, měli tam pidi dírečku, při každém koupání jim zdůrazňuji, že to dělat musí až do bolesti aby pak nemuseli k doktorovi. Jako fakt nevidím důvod, proč by jim to muselo jít přetáhnout v 5ti letech nebo dříve

• Citovat
  • Upravit
2614
23.8.14 13:50

Podle výzkumů Jacoba Ostera je průměrný věk, kdy to jde u kluka přetahovat 10,4 let. Nevím proč doktoři dnes s tím přetahováním tak trojčí. Pak se musí dělat zcela zbytečné obřízky, poněvadž je z toho vyvýšený pás poničen. I při té nejšetrnější obřízce je amputován, a přitom je to dle nejnovějších výzkumů sexuálně nejcitlivější část mužského těla. Přes 90% obřízek je děláno naprosto zbytečně. Někdy být udělána musí kvůli přečasnému nevhodnému přetahování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
16.3.17 01:03

JEDINÝM DŮVODEM PROČ TO MÁ JÍT DO 3 LET JSOU PŘEKVAPIVĚ PENÍZE :zed: ZA DÍTĚ 0-3 MAJÍ O HODNĚ VÍC BODŮ - TAK PROTO TOLIK 2,5 letych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
16.3.17 07:26
@Vojta777 píše:
JEDINÝM DŮVODEM PROČ TO MÁ JÍT DO 3 LET JSOU PŘEKVAPIVĚ PENÍZE :zed: ZA DÍTĚ 0-3 MAJÍ O HODNĚ VÍC BODŮ - TAK PROTO TOLIK 2,5 letych…

Jediným důvodem to není. Jedná se o takzvanou „Gaidnerovu chybu“. Teď je otázkou, zda se od doktorů jedná o ignoranci, nebo se jim ta Gaidnerova chyba hodí do krámu.

Admin serveru www.sexus.cz napsal, že takoví doktoři patří ke zvláštnímu živočišnénu druhu, který se nazývá „hraboš bodový“.

Napsal jsem to jednomu doktorovi, který se proti tomu staví a ten mi na to odpověděl:

Vážený pane Vlas,

V příspěvcích, které jste mi poslal, mne zaujalo zejména označení „hraboš bodový“ pro lékaře, kteří doporučují obřízku. To je výstižné označení, protože podle sazebníku VZP (závazného též pro všechny ostatní ZP) je toto poškození penisu bodově (a tím i finančně) hodnceno dvakrát více, než např. tahová cerkláž fraktury horní končetiny, ačkoliv druhý ze zmíněných úkonů je časově i fyzicky náročnější. Z čehož vyplývá, že pro chirurgická pracoviště je výnosnější provádět dětem zbytečné cirkumcize, než jim léčit zlomeniny končetin.
Bohužel, z barbarské operace, při níž dochází k nevratnému poškození pohlavních orgánů, se i u nás stává byznys. Obrazně řečeno je to jakási „alchymie“, při níž se bolest, strach a krev „přetavují“ ve zlato. Bohužel však neznám způsob, jak dosáhnout změny sazebníku bodového hodnocení lékařských výkonů. Zbývá tedy působit na co nejširší vrstvy obyvatelstva a dostat do povědomí veřejnosti rovnici: obřízka = zbytečné poškozování penisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí