Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A co začnete dělat po tom roce nechránění, abyste se opravdu začali snažit?
Jestli se tedy letos plánujete jen otírat tak chápu
ale beze srandy to je prostě nesmysl. Kor po dvou dětech vcelku blízko sobě.
To znám, splašené hormony a lítost, že to malé miminečko už tak vyrostlo. 🥹
Jestli nejste věkově už 35+, tak bych ten rok počkala. My máme rozdíl 4 roky mezi dětmi a je to super, starší už byl samostatnější s odeznívajícím období vzdoru a mohla jsem se více věnovat kojenci, aniž by se starší cítil tak upozaděn.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Chápu, že jsi puberťačka a nudíš se. Ale běž se raději učit
@Anonymní píše: VíceŽe to píšeš zrovna na serveru, kde, co druhý den, někdo otěhotnět dokonce PŘES antinu.
Děkuji moc všem, co měli se mnou pochopení. :smiling_face_with3_hearts: Ani to není o tom, že by člověk neměl co na práci, či se dokonce nudil, je to spíš o tom, že mi strašně chybí těhotenství. Ten pocit, že něco ve mě rostlo, já jsem si dokonce i porod užila. A pak i to mrnavoučké voňavé miminko. Prostě mě mrzí, že to tak rychle uteklo. 😄 Jinak s ditkem máme přes týden plno aktivit (chodíme tancovat, plavat…) i já se neošidím a nějaké večery chodím cvičit tanec. A pokud mame plonkovy den, tak vymýšlím výlety. 😊 Ale prostě ty myšlenky mě k tomu druhému dítěti stále táhnou a byla bych se tomu nebránila, ale prostě největší zádrhel je ta svatba, do které jsme byli z okolí trochu natlačení a ani by už nešla přesunout 🤦🏼♀️
@Anonymní píše: Více
Jo to znám a jediný moje štěstí je, že už jsem za zenitem, protože jinak bych měla deset dětí
. Vdávala jsem se v osmém měsíci a byla to paráda.