Obrovská chuť mít druhé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13883
7.10.24 14:04
@Anonymní píše: Více

A co začnete dělat po tom roce nechránění, abyste se opravdu začali snažit?
Jestli se tedy letos plánujete jen otírat tak chápu :lol: ale beze srandy to je prostě nesmysl. Kor po dvou dětech vcelku blízko sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4643
7.10.24 14:06

To znám, splašené hormony a lítost, že to malé miminečko už tak vyrostlo. 🥹
Jestli nejste věkově už 35+, tak bych ten rok počkala. My máme rozdíl 4 roky mezi dětmi a je to super, starší už byl samostatnější s odeznívajícím období vzdoru a mohla jsem se více věnovat kojenci, aniž by se starší cítil tak upozaděn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 21:20
@Lily-of-the-valley píše: Více

Chápu, že jsi puberťačka a nudíš se. Ale běž se raději učit

• Citovat
  • Upravit
13883
7.10.24 22:21
:lol: Ja tady nepíšu jako anonym :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
7.10.24 22:43
Že to píšeš zrovna na serveru, kde, co druhý den, někdo otěhotnět dokonce PŘES antinu. :mrgreen: Prozradíš, co tedy pro tebe znamená ta snaha? Chápu, kdybyste teď alespoň přerušovali, ale jinak… :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.24 23:17

Děkuji moc všem, co měli se mnou pochopení. :smiling_face_with3_hearts: Ani to není o tom, že by člověk neměl co na práci, či se dokonce nudil, je to spíš o tom, že mi strašně chybí těhotenství. Ten pocit, že něco ve mě rostlo, já jsem si dokonce i porod užila. A pak i to mrnavoučké voňavé miminko. Prostě mě mrzí, že to tak rychle uteklo. 😄 Jinak s ditkem máme přes týden plno aktivit (chodíme tancovat, plavat…) i já se neošidím a nějaké večery chodím cvičit tanec. A pokud mame plonkovy den, tak vymýšlím výlety. 😊 Ale prostě ty myšlenky mě k tomu druhému dítěti stále táhnou a byla bych se tomu nebránila, ale prostě největší zádrhel je ta svatba, do které jsme byli z okolí trochu natlačení a ani by už nešla přesunout 🤦🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
7.10.24 23:23

Jo to znám a jediný moje štěstí je, že už jsem za zenitem, protože jinak bych měla deset dětí :mrgreen:. Vdávala jsem se v osmém měsíci a byla to paráda.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex