Obsluha - vesnická hospoda
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
U nás nosí v jedné restauraci černé kalhoty a černé tričko. V druhé zase černé kalhoty a bílé tričko nebo košili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, v klasické hospodě se dresscode nenosí. Jestli je to klasická pivnice, tak nic vyzývavýho, ať tě neotravujou. Klidně dříny, triko a předpokládám, že budeš mít zástěru.
- Citovat
- Upravit
Ve vesnické hospodě je to fakt šumák, vzala bych si tmavé kalhoty/sukni a černý/bílý triko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Černé kalhotky, černé tričko.. Pokud je horko, tak servírky mají kraťasy, zde bych si ale dala pozor na délku, ať nejsou příliš vyzývavé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme na vesnici několik hospod a restaurací. Záleží no. Někde mají všichni stejné oblečení. Někde chodí libovolně, jak chtějí. Dala bych si dneska buď riflové kraťasy nebo 3/4 kalhoty (ale na ty je moc horko) a nějaký tričko top. Příště uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Záleží jak chceš velký spropitny
A jak moc chce večer řešit problémy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdy jsem ve vylozene hospode jakoze fakt hospode mela treba 3/4 leginy cerny a reklamni triko od pivovaru. Hlavne kvalitni boty to chce. Ja se vyprdla na paradu a nosila sandale ze zdravotnich potreb.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Černé šaty klasického lichotivého střihu, abys působila svůdně a decentně zároveň, tj. aby po tobě slintali a dávali ti spropitné, ale současně si na tebe netroufli něco dovolovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Nastupuji jako obsluha do hospody na vesnici.
Jen nevím co si obléct. Je mi jasné ze musím byt upravena. Ale jaké oblečení?
Majitel mi řekl ze mu je ti jedno. Ale nechci dělat ostudu. Prosím poraďte
dekuji