Dárek pro kolegy na rozloučenou (drobnost)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Sandra.B1 píše:
Ježek by byl vtipnější.
Ten mě tedy ani nenapadl..mě právě pobavilo to voodoo, je to praktické hned 2× ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mavroidis píše:
Ten mě tedy ani nenapadl..mě právě pobavilo to voodoo, je to praktické hned 2×
Jak 2×?
- Citovat
- Upravit
@Sandra.B1 píše:
Jak 2×?
Prostě praktická funkce na odložení párátek a pak že si pod tou postavičkou můžou někoho představit. No každý to máme jinak…já když to viděla poprvé, tak jsem si řekla že si si to někdy pořídím, páč mě to pobavilo a teď mi to přišlo na mysl právě v souvislosti s odchodem a koupě nějaké drobnosti. Jinak samozřejmě přijímám rady a tipy co případně každému koupit (ideálně něco na památku co se nesní a nevypotřebuje).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mavroidis píše:
Prostě praktická funkce na odložení párátek a pak že si pod tou postavičkou můžou někoho představit. No každý to máme jinak…já když to viděla poprvé, tak jsem si řekla že si si to někdy pořídím, páč mě to pobavilo a teď mi to přišlo na mysl právě v souvislosti s odchodem a koupě nějaké drobnosti. Jinak samozřejmě přijímám rady a tipy co případně každému koupit (ideálně něco na památku co se nesní a nevypotřebuje).
No nevím jestli je to vhodný třeba pro malý děti, aby na to koukali ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sandra.B1 píše:
No nevím jestli je to vhodný třeba pro malý děti, aby na to koukali
Je to legrace a děti ani nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@broskvová zmrzlina píše:
Za mě je to kravina, do domácnosti bych to nechtěla.
Jako kravina to je a to se mi líbí, má to být pro pobavení. Tady to úspěch nesklízí, tak co dál? Já tedy nevim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako nápad by mě to pobavilo, ale doma bych to mít nechtěla. Mnohem víc bych ocenila právě něco, co se spotřebuje (klidně 150. propisku, hrnek nebo třeba los). Neber to ve zlém, ale čím jsem starší a čím víc jsem toho za život nasbírala, tím víc mě děsí nepraktické krámy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já takových blbin dostala spoustu. Kdybych měla mít všechny na stole, tak se tam nic jiného nevleze. Vše skončilo vždy v krabici a teď jsem to při malování vyhodila. U většiny jsem si ani nepamatovala od koho jsem to dostala. Když jsem odcházela z práce, tak jsem koupila jen občerstvo. Se všemi bývalými kolegy a kolegyněmi si přejeme k narozeninám a k Vánocům a takhle na sebe určitě nezapomeneme. A nemusí mi je připomínat žádný procholap.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracholapy neééé! občerstvení určitě Ano a když něco chceš dát, tak třeba pořádný los (za 200 už budou více výherní) nebo hezkou propisku každému třeba s jeho jménem.. prostě něco praktického, co nikde neleží…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za takovouhle bebechu bych teda nadsena nebyla 1) a 2) mi to prijde ponekud brutus. A 3) by se mi tam fakt nechtelo ty paratka pokazde vpichavat.
Shrnuto: neprakticka blbost na entou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic co bych chtěla mít doma. Buď bych to někam uklidila a našla to za x let nebo by to letělo rovnou do koše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za těch 200,– bych koupila klidně ten los, z toho bych já osobně měla větší radost. Anebo pokud chceš něco do kanclu, tak třeba každému prupisku se jménem (nebo hrníček, ale těch má každý až až
). Prostě se snažit dát praktickou věc - jasně v danou chvíli z toho budou mít radost, ale pak to bude ležet ladem a za mě by to byly zbytečně vyhozené peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, budu odcházet z práce ve které jsem 3 roky. Na našem oddělení je nás 5, jsme fajn parta. O Vánocích, k narozeninám a svátku si dáváme nějaké drobnosti. Nedávno z party odcházela vedoucí (my jsme na ní samozřejmě vybrali a obdarovali) a i ona nám dala každému nějakou drobnost (přívěsek na klíče s otvírákem na kterém bylo osobní věnování). Na Vánoce jsem si vždy lámala hlavu (každý sice dostane stejný dárek, ale i tak). Já dávala vždy něco na zub, los atd. No ale teď mám dilema
…chlebíčky a dorty máme rádi všichni, tak si říkám že na poslední den objednám občerstvení (cca za 1500 Kč) no a ráda bych dala i nějakou nejedloui drobnost (každému stejnou), ale nic mě nenapadá. Zároveň když už budu mít to občerstvení, tak aby ta drobnost vyšla max. do 200 Kč/os, poradíte? Nedávno jsem někde v televizi u někoho v kuchyni viděla voodoo stojánek na párátka a říkala si, že si to pořídím, protože mi to přijde vtipné. A tak mě to napadlo jim to dát jako tu drobnost. Z mého pohledu je to vtipné, zároveň praktické a na památku. Našla jsem na netu, přikládám fotku. Přijde vám to fajn, nebo trapné?