Obuv k bazénu pro malé děti. Je potřeba?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@siminka1233 píše:
Ahoj, za týden jdeme se synem (16 měsíců) poprvé plavat. Nosily jste pro takto malé dítě nějaké boty speciálně k bázenu? nebo tam chodily bosy? Případně jaké boty? Sandálky? Děkuji
Bosy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Všichni máme SlipStop a senzace. Mají různé vzory. Vyzkoušeno na vlastní noze a vážně super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se s dovolením přidám,čeká nás také premiéra a řekli nám,že máme mít (my
maminky)nějaké boty k bazénu,které nekloužou,žádné žabky apod. Jen si trochu neumím představit,co si mám obout. Všechny varianty,které mě napadají,jsou kluzké. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Detem crocs a sobe a manzelovi Arena boty, opravdu neklouzou. Okolo bazenu klidne boso, ale ve sprachach bych to nedala, ja se hrozne stitim cizich podlah a macet si nohy v cizi pene je pro me nemozne k preziti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k tomu, že pro moje děti je dostatečný opruz se převléknout, natož se zout, obout a za pár metrů zase zouvat, dopadly boty k bazénu tak, že jsem je nosila v ruce a pak už radši nechávala doma. Mě jako dospělé to neklouže, nemám s pohybem okolo bazénu problém. Malé dítě - chodce začátečníka jsem brávala na ruku, větší dítě šlo za ruku, tak od tří let jsou kluci schopni se pohybovat kolem bazénu libovolně bez uklouznutí bosí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai píše:
Vzhledem k tomu, že pro moje děti je dostatečný opruz se převléknout, natož se zout, obout a za pár metrů zase zouvat, dopadly boty k bazénu tak, že jsem je nosila v ruce a pak už radši nechávala doma. Mě jako dospělé to neklouže, nemám s pohybem okolo bazénu problém. Malé dítě - chodce začátečníka jsem brávala na ruku, větší dítě šlo za ruku, tak od tří let jsou kluci schopni se pohybovat kolem bazénu libovolně bez uklouznutí bosí.
Hlavně se musí děti naučit, že to klouže. Vylézaly z bazénu a mokrýma ťapkama bez bot hupsaly za námi do vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Hlavně se musí děti naučit, že to klouže. Vylézaly z bazénu a mokrýma ťapkama bez bot hupsaly za námi do vody.
Ano. To jsem jim samozřejmě vysvětlila, hlavně, že se po tom mokrém nelítá. Ale jsou schopni to respektovat, hlavně že se nemusí každou chvíli přezouvat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit