Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@skorotehotna píše:
Chtela bych vidět ženskou, co si prstama zavede spermie do dělohy 😃 😃 😃
Tojo, asi nějaká Bludimíra ![]()
@skorotehotna píše:
Ne do delohy, ale k čípku. Spermie umí plavat v poševním sekretu, víš. A zdravá spermie toho schopna je. Vycetla jsem si spoustu rad odborníků, není nutné jít pres čípek, prostě to jen prsty dostat, co nejdál to jde. Strikacky jsem se bála, vzduchové bubliny.
todle nepochopím chudák chlap se chrání a ty todle
asi blbý vtip na večer ne a
@skorotehotna píše:
Asi má dlouheeeee prsty.
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj stala se mi taková věc, přítel se kterým sem 5 rokem nechtěl ještě miminko. Spíme spolu přes kondom, kdyz se udělal do kondomů tak sem to vzala a že to jdu jakože vyhodit jenže sem šla do vany a rychle sem si ten kondom zavedla do dělohy a prstama to dala co nejvíc do zadu. Jsem z toho těhotná přítel odmítá že to je jeho že to do mě nikdy nedal co mám dělat nechce mě těhotnou přitom to je jeho. Řekl mi ať jdu na potrat že mu to je jedno ale já nechci. Jak mu to mám vysvětlit nechci ať řve na mě bojím se reakce. Co vy by jste udělali. Odstěhoval se mi teď k rodičům a mám obavy že se nevrátí tak brzo brecim doma ale to situaci nevyřeší a nepomůže to.
Nech si po porodu udělat test otcovství. Jestli tě nepředeběhne. Ale proč házet perly trollům…
Vyžer si, co jsi si nadrobila
Další svobodná matka na obzoru
Úplně stejně na palici, jako si pořídit miminko na udržení vztahu
Nejsi hodna ani politování, to spíš tvůj přítel a to miminko, ty jsi tak na facana ![]()
@Anonymní píše:
Ne do delohy, ale k čípku. Spermie umí plavat v poševním sekretu, víš. A zdravá spermie toho schopna je. Vycetla jsem si spoustu rad odborníků, není nutné jít pres čípek, prostě to jen prsty dostat, co nejdál to jde. Strikacky jsem se bála, vzduchové bubliny.
No tak vzduchová bublina je nebezpečná pouze při aplikaci do žíly. V tomhle případě by ti maximálně vagina chvíli prdela… Při pohlavním styku se do tebe taky dostává vzduch, to bysme byly pomalu všechny na odpis.
Řekla bych že jsi tro(t)l. Pokud ne, si blbá jak tágo a chlapovi vzkazuji ať se k tobě nikdy nevraci. Byl to od tebe podraz, který se odpustit nikdy nedá. Dítě nechtěl, nemusí si k němu najít vztah nikdy a tebe bude oprávněne nenávidět.
@skorotehotna píše:
auvajs
@Anonymní píše:
Ale houby, já z podobné akce jsem byla třikrát těhotná, jedno těhotenství skoncilo SP. Ale s vědomím muže, prostě nejsem sexuálně naruziva, nebaví mě delší sex, tak jsme udelali domácí umělé oplodnění, jednou jsem si to zavedla z kondomu, dvakrat mi to dal přímo do dlaně. Taky jsem tlacila prsty co nejdál. Navíc je to běžná praktika lezbicek, které pri tom taky otehotni. Je nutno si dát pozor, aby kondom nebyl se spermicidem vevnitř. Prosím ponechat anonym nebo smazat. Chci jen vyvrátit neverohodnost situace.
Ty jsi trol stejně jako zakladatelka co
protože jestli ne tak si asi buď jistá že smaci jinde
co by taky delal jinýho když s tebou si nevrzne ani při plození dítěte ![]()
@Anonymní píše:
Psala do dělohy? Psala. Takže asi nějaký mutant
Jinak je to troll. Pokud by náhodou ne, tak dement a budoucí svobodná matka.
@histep
Přesně to mě napadlo taky
![]()
Ono dle teorie, že spermie na vzduchu téměř ihned umírají, by spermiogram ani nemohl vůbec existovat, protože „materiál“ se odebírá do kelímku, ve kterém je co? Je vzduch.
![]()
Ale není jediná, která si tohle myslí. Kdysi jsem znala zdravotní sestru (která k tomu pracovala na dětském odd. ) a ta tvrdila, že spermie na vzduchu „vydrží“ pouhé 3 vteřiny
![]()
Jinak k tématu. Zakladatelko, pokud to není trollení, tak jsi blbá až to bolí. Když už chceš dítě i za cenu podrazu, musíš počítat i s variantou, že na dítě budeš sama. Na tohle lze říct jen jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. Už si pomalu začni zvykat že na dítě budeš sama.
@werajsik Jako samotna spermie na vzduchu asi dlouho neprezije, ale proto se ty mrsky hezky koupou v seminalni plazme. Ta jim preziti zaruci a zcela urcite (by) byla pritomna i v tom kondomu.
To ne tohle to
. To jako vážně nebo je to sranda? To by nenapadlo snad ani největšího blbce ![]()