Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@histep
Jj to je mi jasné a vím to
Vzhledem k tomu, že vyšetření tohoto typu máme 2× za sebou, něco jsem si o tom načetla.
![]()
Takže teoreticky ta situace nemožná není, ale reálně to by ta ženská musela být totální Milka, nebo totální zoufalka. Nicméně pokud by to bylo to druhé, existuje i lepší řešení než podraz, pokud nechci být na dítě sama - výměna partnera…
@Anonymní píše:
Ahoj stala se mi taková věc, přítel se kterým sem 5 rokem nechtěl ještě miminko. Spíme spolu přes kondom, kdyz se udělal do kondomů tak sem to vzala a že to jdu jakože vyhodit jenže sem šla do vany a rychle sem si ten kondom zavedla do dělohy a prstama to dala co nejvíc do zadu. Jsem z toho těhotná přítel odmítá že to je jeho že to do mě nikdy nedal co mám dělat nechce mě těhotnou přitom to je jeho. Řekl mi ať jdu na potrat že mu to je jedno ale já nechci. Jak mu to mám vysvětlit nechci ať řve na mě bojím se reakce. Co vy by jste udělali. Odstěhoval se mi teď k rodičům a mám obavy že se nevrátí tak brzo brecim doma ale to situaci nevyřeší a nepomůže to.
A jejej. Zase ty prazdniny…
To bude ta z vedlejší diskuze, jak se jí kondom „omylem“ vylil na pekáč a ona si ještě rychle 2× prstem zajela dovnitř aby se „dodělala“. A ptala se, jestli z toho může otěhotnět.
Damy co tu argumentujte spermiogramem, tak uprimne to, ze tam dovezete spermie az za hodinu, tak to velice zkresluje vysledek a pracuje se s nejakymi predpoklady.. do 10 minut je 50 % spermii mrtvych, max do hodiny temer vsechny
brat Vam to nebudu, uzijte si prstikovou metodu vy hrdinky ![]()
@Tazvesnice píše:
Damy co tu argumentujte spermiogramem, tak uprimne to, ze tam dovezete spermie az za hodinu, tak to velice zkresluje vysledek a pracuje se s nejakymi predpoklady.. do 10 minut je 50 % spermii mrtvych, max do hodiny temer vsechnybrat Vam to nebudu, uzijte si prstikovou metodu vy hrdinky
Takže lékaři v CARech jsou vlasně úplně hloupí, a otěhotnění ze sexu pár dní před ovulací je neposkvrněný početí jo?
Zbytečně tady shazuješ sama sebe. Máš to zapotřebí?
@Janli hele ty uz me nech laskave zit
vis vsechno nejlepe a s takovymi lidmi ja fakt nemam potrebu se bavit
a jen tak mimochodem otehotneni pri sexu par dni pred ovulaci je samozrejme mozne, ptze se jedna o sex a spermie preziji, takze je to neco jineho, nez odber do kondomu ci zkumavky, ale jinak dobry pokus
ted ses ztrapnila Ty, ptze michas dve absolutne odlisne veci dohromady ![]()
@Tazvesnice hele holka, ty máš vcelku rozumný názory na život, ale vždycky se zbytečně shazuješ u odborných věcí o kterých fakt nic nevíš. To ti tady napsalo dost diskutujících, že jsi v tomhle na omylu. A nejen v téhle diskuzi. A ty místo toho, aby jsi napsala - aha, myslela jsem si, že je to jinak, tak ještě kopeš kolem sebe a urážíš. Já opravdu nemůžu za to, že ty se pleteš. Jo a vím toho hodně, já prostě neměla to štěstí bezproblémově otěhotnět. Mám za sebou dost let léčby neplodnosti, stejně jako spousta holčin tady. Tak se nediv, že takový věci, jako je životnost spermií v různých prostředích, máme v malíčku.
@Janli
Přesně…
Dle její teorie je tedy domácí odběr pro spermiogram podvod a IVF naprosté sci-fi
![]()
Měla by si na tom založit bussines a jít to hlásat před CAR kliniky, když je tak přesvědčena o své pravdě
![]()
@werajsik píše:
@JanliPřesně…
Dle její teorie je tedy domácí odběr pro spermiogram podvod a IVF naprosté sci-fi![]()
![]()
![]()
Měla by si na tom založit bussines a jít to hlásat před CAR kliniky, když je tak přesvědčena o své pravdě![]()
![]()
![]()
![]()
Holka nevkaldej mi do ust veci, ktere jsem nerekla
vyjadri nazor, ale tohle fakt ne ![]()