Očekávám mimi

Anonymní
12.7.19 21:28

Očekávám mimi

Ahoj stala se mi taková věc, přítel se kterým sem 5 rokem nechtěl ještě miminko. Spíme spolu přes kondom, kdyz se udělal do kondomů tak sem to vzala a že to jdu jakože vyhodit jenže sem šla do vany a rychle sem si ten kondom zavedla do dělohy a prstama to dala co nejvíc do zadu. Jsem z toho těhotná přítel odmítá že to je jeho že to do mě nikdy nedal co mám dělat nechce mě těhotnou přitom to je jeho. Řekl mi ať jdu na potrat že mu to je jedno ale já nechci. Jak mu to mám vysvětlit nechci ať řve na mě bojím se reakce. Co vy by jste udělali. Odstěhoval se mi teď k rodičům a mám obavy že se nevrátí tak brzo brecim doma ale to situaci nevyřeší a nepomůže to.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
12.7.19 21:29

Doufám, že jsi troll. Pokud ne jsi blbá jako pumpa na sáně a zasloužíš si to.
Edit: jinak si určitě troll. Tohle zvládnou jen drsne holky co se chtěj dostat z kriminálu, asi moc koukáš na telku.

Příspěvek upraven 12.07.19 v 21:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.7.19 21:30

Vyčistit zuby a spát :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.7.19 21:30

Je to podraz na nej. Chudak dite ale nyni se postarej sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
12.7.19 21:31

Spermie na vzduchu temer okamzite umiraji, takze realnost Tve situace je nula, nula prd :roll: jo a jsi hloupa, tohle se nedela! :zed:

• Citovat
  • Upravit
5178

Kazdy sveho stesti strujcem. Co vic napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924

A co jsi čekala po takovém podrazu? Že tě pochválí?
Já být chlap a chránit se, tak mi těhotenství partnerky přijde taky nereálné a myslela si, že je dě*ka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65164
12.7.19 21:34
@Tazvesnice píše:
Spermie na vzduchu temer okamzite umiraji, takze realnost Tve situace je nula, nula prd :roll: jo a jsi hloupa, tohle se nedela! :zed:

Když odhlidnu od toho, že tady se jedná o provokaci, tak technický to možné je. Zrovna teď je přece aféra kolem té vražedkyně, která takto otěhotněla, dokonce v podmínkách vězení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.7.19 21:36

Smůla no, budeš mít dítě, ale přijdeš o chlapa. Takové podrazy se nedělají. Až se narodí můžeš udělat dna testy, a přítel bude platit alimenty. Chudák bude platit celý život za něco co nechtěl a ani to není jeho vina :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
12.7.19 21:36

@vokishka kraviny nesleduju..

• Citovat
  • Upravit
5178
12.7.19 21:37
@Tazvesnice píše:
Spermie na vzduchu temer okamzite umiraji, takze realnost Tve situace je nula, nula prd :roll: jo a jsi hloupa, tohle se nedela! :zed:

Ale prosim te. Kdyz se vysetruje spermiogram, tak staci, aby chlap vzorek materialu privezl z domova do 1 hodiny od „odberu“. To by toho asi moc nevysetrili, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 21:37
@Tazvesnice píše:

Ale houby, já z podobné akce jsem byla třikrát těhotná, jedno těhotenství skoncilo SP. Ale s vědomím muže, prostě nejsem sexuálně naruziva, nebaví mě delší sex, tak jsme udelali domácí umělé oplodnění, jednou jsem si to zavedla z kondomu, dvakrat mi to dal přímo do dlaně. Taky jsem tlacila prsty co nejdál. Navíc je to běžná praktika lezbicek, které pri tom taky otehotni. Je nutno si dát pozor, aby kondom nebyl se spermicidem vevnitř. Prosím ponechat anonym nebo smazat. Chci jen vyvrátit neverohodnost situace.

• Citovat
  • Upravit
1804
12.7.19 21:38

Chtela bych vidět ženskou, co si prstama zavede spermie do dělohy 😃 😃 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 21:40

Zakladatelko, když už ses pro to rozhodla, stůj si za tím, že žádná antiko není stoprocentní. Musíš se s tím sama vnitřně smířit a srovnat. Necekej od něj víc než alimenty soudní cestou. Hlavně mu svůj podraz nevyklop při prvni hádce.

• Citovat
  • Upravit
5913
12.7.19 21:42
@skorotehotna píše:
Chtela bych vidět ženskou, co si prstama zavede spermie do dělohy 😃 😃 😃

Mno tak to víš čípek udělá chramst a pak máš pěkný mimi s jedním svým prirostlym prstem něco jako jednorožec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí