očkování a otěhotnění

1
10.11.07 15:20

očkování a otěhotnění

Ahoj maminky, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s očkovací látkou POLINEX TREE na alergii (pyly, jarní stromy, kočka), u dospělých. jde o aplikaci inj. tři dávky vždy po jednom až dvouch týdnech a pak asi za dva měsíce znova tři dávky. Jde mi o to, že by jsme se rádi pokusili o mimčo, ale nevím, zda je to v období očkování vhodné. Doktora-alergologa jsem se na to ptala a ten mi na půl úst odpověděl, že zpočátku ne a pak by to vadit nemělo, nějak jsem neměla sílu ho dál otázkama o těhotenství otravovat. Zeptám se i na gyndě, ale přesto se chci zeptat, zda s tím nemáte někdo zkušenost. Ještě dodám, že by šlo moje první očkování. Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
10.11.07 19:30

Ahojky,
dostavala jsem Polinex asi tri roky, pak jsem informovala alergolozku, ze se budeme snazit o miminko, tak mi ho vy:,–(ila a pry ho mam dobrat az prestanu kojit (takze v mem pripade az po druhym mimcu). Presla jsem potom na jinou alergologii a tam mi potvrdili, ze takhle je to ok a beru ted jen pravidelne lek na astma Symbicort, ktery by mel byt neskodny.
Ovsem - mluvila jsem s kamaradkou, ktera brala uplne stejne leky, ale jeji alergolog ji vy:,–(il Symbicort a nechal Polinex. Takze vazne nevim, co je spravne, a jen mi to potvrdilo, ze jsou vsichni alergologove sarlatani a jen zkousej „co to udela“.
Tak jsem moc neporadila, spis jsem do toho vnesla jeste vetsi zmatek vid?
Kazdopadne drzim palce, at se brzo zadari!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20318
20.7.21 22:41

Ahojky všem,
jedná se mi o jiné očkování, máte někdo zkušenost s naočkováním proti koronaviru a po jaké době otěhotnět? Díky Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek