Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím mám dotaz včera jsem byl na očkování a krom lehké bolesti ruky mi nic není, myslíte, že mužu zkusit jít zítra do posilovny? A jak jste to měli vy ostatní naockovaní se sportem? Děkuji za odpověď.
Ja sportovala hned druhy den a v pohode, jen jsem to moc neprepinala. Takze bych na tvem miste klidne sla, ale vynechala bych posilovani vrsku a spis jela jen nohy.
Mně řekl doktor 3 dny klidový režim. A já tedy měla od 3.dne velké bolesti, nezvedla jsem ani třináctikilovou dceru.
@Pavkoo23 píše:
Zdravím mám dotaz včera jsem byl na očkování a krom lehké bolesti ruky mi nic není, myslíte, že mužu zkusit jít zítra do posilovny? A jak jste to měli vy ostatní naockovaní se sportem? Děkuji za odpověď.
Určitě jdi do posilovny. Tím nemůžeš nic zkazit. Budeš mít svaly jako Rambo a holky se udělaj hned, jak tě uvidí. ![]()
No, spíš bych tomu ještě den dva dala, případně zvolila třeba procházku v přírodě.. mně teda bylo blbě několik dní, rozhodně to nebylo na žádné sportování.
@Pavkoo23 píše:
Třetí den je ok, pokud se budeš cítit poho i ty. Na třetí dávce očko jsem byla ve středu, v pátek jsem byla cvičit.