Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Obratte se na rozalio.cz
maji prehled
prosím anonym jinak smazat
Jen tetanovku dát můžete. Nebude mít status řádně očkované, takže nebude smět jezdit na tábory, soustředění atd. - otázka je, jestli je to v tomto případě aktuální. Pokud byste chtěla nakonec doočkovat a už bude mít v sobě tetanovku, jde to až za pár let po té tetanovce, v Boostrixu Polio je totiž také tetanus a ten se nemá dávat brzy po sobě. Edit: Na tábory a podobné akce by mohla i bez přeočkování, pokud by se nechaly zjistit protilátky a ty byly dostatečné.
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s očkováním / neočkováním. Dcera má 10 let a jsme pozvaní na přeočkování, jedná se o záškrt, tetan, dávivému kašli a dětské obrně, přičemž přeočkování v 5 letech neproběhlo. Poslední očkování, kterým prošla je Priorix záškrt, tetan, dávivý kašel/ v roce 2010. Teď jsem se rozhodla ji alespoň proti tetanu naočkovat, neboť jsme se přestěhhovali na vesnici a lítá na staveništi mezi krávama apodZajímalo by mě, zda tedy přeočkování ted v 10 letech Boostrix Polio, nebo zda bude stačit jen tetanovka. S doktorem se o tom vůbec nedá diskutovat. Naočkoval by jí všechno, co by šlo, moc mu nevěřím. A pokud je tu někde nějaký odkaz na nějakou skupinu, kde by mi mohli poradit, nebo nějakou osobu, která v tom umí chodit a vyzná se, byla bych ráda. Dcera očkování snáší velice špatně, má vysokofunkční autismus. Moc děkuji
Dobrý den, ja než ockuji syna, vždy mu nechám udělat test na protilátky. Možná vše má jako můj syn. Pokud má dcera diagnostikovaný autismus, kupte grep od young living a dávejte po 3 kapsách ráno a večer nebo levnější varianta grep od bewit. Tyto oleje z mozku odstraňují hlinik, který je obsažený ve vakcinach a způsobuje autismus.
Chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s očkováním / neočkováním. Dcera má 10 let a jsme pozvaní na přeočkování, jedná se o záškrt, tetan, dávivému kašli a dětské obrně, přičemž přeočkování v 5 letech neproběhlo. Poslední očkování, kterým prošla je Priorix záškrt, tetan, dávivý kašel/ v roce 2010. Teď jsem se rozhodla ji alespoň proti tetanu naočkovat, neboť jsme se přestěhhovali na vesnici a lítá na staveništi mezi krávama apod
Zajímalo by mě, zda tedy přeočkování ted v 10 letech Boostrix Polio, nebo zda bude stačit jen tetanovka. S doktorem se o tom vůbec nedá diskutovat. Naočkoval by jí všechno, co by šlo, moc mu nevěřím. A pokud je tu někde nějaký odkaz na nějakou skupinu, kde by mi mohli poradit, nebo nějakou osobu, která v tom umí chodit a vyzná se, byla bych ráda. Dcera očkování snáší velice špatně, má vysokofunkční autismus. Moc děkuji