Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Roušky a respirátory: Jak se o ně máme starat?
Sledujte: aktuální info o koronaviru na iDNES.cz
Přečtěte si článek: Které vakcíny zahrnuje doporučené očkování?
Zda chces cestovat hodne tak ano, zda budes v cr a jen obcas nekam zustala bych u testu
Já jsem se očkovat nechala, je mi skoro 18 ![]()
Nevidím na tom žádné negativa, hradí to pojišťovna, nebudu se muset testovat a budu moct klidně cestovat.
Nedala bych na rady ostatních, nebo co si myslí ostatní. Musíš se řídit svým vlastním instinktem. ![]()
Mě 23, na mateřský a očkovat jsem se nechala..
@Darkandeep žádná negativa? A co třeba zdravi? Ty mladí ne přemýšlejí vůbec
Pokud mas protilatky, tak v zadnem pripade.
Je problem s tim pockat…?
Za pár týdnů mi je 19 a před pár dny jsem byl na druhé dávce. Nejde mi o covid, ale i tu svobodu. Je to fakt mnohem jednodušší, nechtěl jsem si nechat ujít léto. Teď jsme stanovat, někteří z. party očkování nejsou, jejich věc, beru jejich rozhodnutí, ale je to prostě složitější, řešit testy atd a to vlastne pro všechny z nás. Zrovna dnes jsme strávili dost času hkedanim testovacího místa. Za. mě je v tomhle očkování obrovský plus. A za ty dvě pětiminutové návštěvy nemocnice a jednodenní bolest ruky mi to stálo.
Hele jestli nechceš při každé blbosti shánět testy (u nás je třeba čekačka 3 týdny). Nebo si kupovat zásobu samotestů (ani nevím jestli můžou být?), tak bych se nechala naočkovat. Já si ani protilátky nezjišťovala a s největší pravděpodobností jsem covid taky měla.
Pokud víš hodnoty zeptej se lékaře v centru co on na to (nebo praktika, pokud je informovaný)… Ale protilátky ti nikde neuznají…
Stav protilátek v určitém okamžiku nic neznamená - u každého klesají jiným tempem. Stejně tak ale člověk nemusí mít protilátky, ale bude ho chránit buněčná imunita.
Prosím, běžte se očkovat. Ať už tenhle koronanesmysl skončí.
Mě v rozhodnutí hodně pomohlo par videí s Jiřím Beranem - dle mě opravdovým odborníkem, kterému jde opravdu o zdraví lidí a ne o profit. Ale samotné rozhodnutí je na tobě, nenech se nikým někam natlacit. Jen se, prosím, rozhoduj čistě podle zdraví a ne kvuli jednoduššímu cestování a obědu v restauraci. Kvůli takovým věcem se žádné zdravotní zákroky v normální době neprovádí.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Je tu někdo, kdo se nechal očkovat v takovém věku? Hodně lidi v mem věku je proti a hodně pro, a já se stále nemohu rozhodnout. Pro své pohodlí a kvůli cestování bych se očkovat klidně nechala, ale na druhou stranu mám stále hodně protilátek. Jsem nerozhodna! ☺️️ Jaký na to mate názor vy?
deti a mladi v zadnem případě, sleduji PharmDr Margit Slimakouvou na FB a dost se s jejimi nazory ztotoznuji
@luckaa85 píše:
@Darkandeep žádná negativa? A co třeba zdravi? Ty mladí ne přemýšlejí vůbec
Beru to jako každou jinou vakcínu.. a na zdraví právěže myslím, očkování vyjde rozhodně líp než covid prodělat, ne?
Dobrý den,
Je tu někdo, kdo se nechal očkovat v takovém věku? Hodně lidi v mem věku je proti a hodně pro, a já se stále nemohu rozhodnout. Pro své pohodlí a kvůli cestování bych se očkovat klidně nechala, ale na druhou stranu mám stále hodně protilátek. Jsem nerozhodna! ☺️️ Jaký na to mate názor vy?