Očkování na covid Pfizer

16
24.5.25 06:46

Očkování na covid Pfizer

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo se nechal v roku 2021 očkovat vakcínou Pfizer proti covidu? A nemá zatím žádné zdravotní problémy. Já jsem se nechala očkovat vakcínou Pfizer ale mám jen dvě dávky. protože mi hned na začátku co začal covid umřela babička a to ještě očkování nebylo. Ale teď když čtu že jsou ty náhlá úmrtí těch mladých lidí a ty komentáře že je to s očkování tak mě to docela děsí. Co vy jak jste na tom se zdravím po 4letech toho očkování? Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65096
24.5.25 06:50

Pořád stejně. Měla jsem problémy, ty mám pořád. Jiné se nepřidaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
24.5.25 06:52

Mám následky po Covidu samotném, vakcína na tom už nic nezměnila.

• Citovat
  • Upravit
35766
24.5.25 06:57

Jaká náhlá úmrtí mladých lidí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8452
24.5.25 06:58

Náhlá úmrtí mladých lidi? A kde to píšou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
24.5.25 07:00

Zase diskuze k rozvášnění? :roll:

Mám stejné zdravotní problémy, které jsem měla před covidem/očkováním proti covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 07:19

Znám odhadem tak 30 lidí, co se nechali očkovat (vím to u nich přesně, protože je znám reálně jich bude určitě víc) a nikdo nemá žádné problémy. O žádném náhlém úmrtí mladých lidí jsem nečetla a neslysela. Myslím tím ve svém okolí v posledních letech. Sice znám lidi, co umřeli náhle v mládí a vše jsou události 10-20 let staré.

• Citovat
  • Upravit
195
24.5.25 07:32

Mám pfizera, žiju a dokonce se i rozmnožuju! :lol: Lidi umírají a umírali vždycky, s očkováním nebo bez :nevim: Nezpochybňuji, že někdo může mít v reakci na očkování více či méně závažné problémy, ale tohle je trochu hysterie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5007
24.5.25 07:34

Mám dvě dávky, manžel také a žádné zdravotní problémy nemáme. Oba jsme covid prodělali s mírnými příznaky. O žádných úmrtí jsem také neslyšela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9282
24.5.25 07:39

Jsem na tom úplně stejně jako před očkováním :D
Kolem bylo jen jedno náhlé úmrtí mladého člověka a to byla autonehoda.
Jinak všichni stále v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.25 07:47

Ja jsem se nechala ockovat donucena systemem, prestoze jsem mela protilatky a vysokou bunecnou imunitu (zadny priznakovy covid jsem vsak nemela). Ockovani mi totalne rozstrelilo imunitu, rozjelo se mi druhe autoimunitni onemocneni, tinnitus. A hlavne 30 let jsem nemela zadnou nemoc typu viroza, chripka…a potom, snad kazdy mesic neco, zlepsilo se to, ale na puvodni zdravi jsem se nevratila…lituju toho ockovani hodne. Jinak vidim zvyseny vyskyt rakoviny lidi meho veku…

• Citovat
  • Upravit
3016
24.5.25 08:04

Vůbec žádná změna, zato jsme měli v rodině 3 úmrtí na covid. Žádné náhle úmrtí mladych lidi kolem sebe nemám, měli jsme jeden případ rakoviny prsu v relativně mladém věku, ale cca stejný jsem měla v okolí i těsně před covidem…ty prý opravdu přibývají, ale už nějakou dobu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3016
24.5.25 08:10
@izabe píše: Více

Tak tu a tam něco proběhne medii, ono se to stane, že nekdo zemre pomerne mladý a je tak nějak alespoň miniaturne „znamy“ aby stal za zminku..a v diskusích bývá okamzite někdo, kdo zmíní očkování. A to nečtu úplný bulvár, tam toho musí být tuny…že to lidi ještě neprestalo bavit, asi se ještě nenašlo novější téma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
24.5.25 08:43
@Anonymní píše: Více

Akorát by me zajimalo, jak vis, ze to udělalo očkování :think: no, nevis, ale dobře se to na nej svádí, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33337
24.5.25 09:03
@Lazura píše: Více

Nechali jsme se s manželem očkovat proti covidu stejně jako proti chřipce. Nikdo nás nenutil, ale prodělala jsem hnusný covid a blízký příbuzný na něj zemřel, do té doby zdravý a v kondici. Takže jsme viděli v očkování smysl. Manžel pfizer, já moderna.
Máme víc dávek, tady máš screen z očkovací průkazky v EZ kartě. Loňské přeočkování mi tam chybí, manžel ho tam má. Už to řeším se zařízením, kde jsem byla na očkování, proč nemám záznam, chci mít přehled

Ano jeden neměl a nemá po očkování potíže, manžela první den bolela paže, mě nic.
Po prvním covidu jsem měla zhoršený čich, zpočátku skoro žádný, už se to lepší, a horší krátkodobou paměť, to se taky zlepšilo, ale obojí ještě vnímám. I když ta paměť může být i věkem :D
Po druhém covidu už se nic naštěstí nezhorsilo, ten byl slabší, ale velmi dlouhý a nakonec z něj byly jiné potíže, které jsem léčila asi dva měsíce.

Třetí a čtvrtý covid byly už po očkování a velmi mírné. Takže za nás s mužem na očkování smysl. Ale nepochybnuju, že někdo může mít jiné zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek