Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den je tu někdo kdo nemá zadne problémy více jak 5let po očkování covidu vakcínou Pfizer? Např někdo kdo ma dvě dávky.. děsí mě ty náhlé úmrtí nějaké turbo rakoviny atd.. lidé co většinou komentují když vyjde článek že někdo nahle umřel. Děkuji za odpovědi
@Lazura píše: Více
Vždy byli, jsou a budou lidi, kteří náhle umírají.
Nečti ty komentáře a bude se ti žít líp.
Ti dám update - od května se nic nezměnilo, žiju stále i se dvěma dávkami a znova se rozmnožuju ![]()
Každý máme vyměřený čas a každému z nás jednou ta svíčka dohoří. Víc za tím nehledej. Žij, každý den si užívej. Nikdo předem neví, kdy ten jeho čas vyprší.
Táta má 3 dávky a je bez potíží. Máma měla 3 dávky, zemřela na rakovinu, měla predispozice. Ja mám jednu dávku Johnson a nemám potíže.
První očkování Janssen a druhé přeočkování Pfizer.. Očkovaná v roce 2022 a vůbec nic mi není. Nesmíte číst ty bulvární blbosti. Nemoci byly, jsou a budou nehledě na to jak je kdo očkovaný.
By měl jeden pocit, že před covidem mladí lidé rakovinu neměli a náhlá úmrtí se nekonala. Mám v okolí čtyři rakoviny ženských 30-40 let, všecky to „zvládly“ dávno před covidem. Doporučovala bych jediné - přestat číst diskuze, protože někteří jedinci svedou na očkování absolutně všecko. Já si jako riziková nechala dát hned v první vlně dvě dávky a ještě furt normálně žiju. Ale určitě se najde někdo, kdo mi sdělí, že je to jen otázka času ![]()
Vzala jsi vůbec v potaz, že problém není očkování, ale covid samotný? Oni totiž ty “turborakoviny” a náhlý úmrtí přišli po nástupu covidu, ještě před zahájením očkování.
Mám pocit že před kovidem lidi neumírali a když tak ve 120 letech na vlastní žádost. Blbé narážky na očkování blbci píšou i u úmrtí při autonehodě.
V okolí mám jeden čerstvý případ rakoviny a to od člověka, co byl silně proti očkování a nemá ani jednu dávku.
Ja a velka cast me rodiny. Zato 3 neockovani v sirsi rodine na covid umreli. Chce to verit necemu jinemu, nez trolum z diskusich.
Jinak rakoviny pribyva a i v mladem veku, ale je to trend, ktery existoval jiz pred covidem.
Bóže, tak se neockujte. Ja mam 3 davky, jednu v těhotenství, ja ziju, dite zije a uz jsem se stihla rozmnozit znovu.
@Eloun píše: Více
My byli ty povinné 2 tydny doma s Covidem. V té době jsme se rozhodli snazit o dítě a hned se zadarilo
Kolem nas jsou i nejsou ockovani a taky je to ruzne
My jsme odpůrci a ockovani nejsme