Očkování Pfizer covid 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17872
3.1.26 14:47
@Aries6 píše: Více

Me nejvic sokovalo, ze covid odhalil az v takove mire krizi zurnalistiky, ze v podstate neexistovala investigativa, ale masmedia jen papouskovali ockovaci reklamu plnou dezinformaci.
Tradicni masmedia dali prostor dezinformatorum a kritika byla diskreditovana. Dezinformatori nam tlacili do hlav spoustu dezinformaci, ze ockovani brani prenosu a infekci, ze kdyz preockujeme 80%, bude kolektivni imuita, ze imunita z ockovani je lepsi jak prirozene ziskana imunita, ze injektovana latka zustava ve svalu, v miste vpichu, ze ockovani je bezpecne, manipulovane statistiky, atd.
A Jeste vic deprimujici je, ze se dezinformace ockovaci reklamy pouzili jako duvod na omezeni prav, svobod, na zavadeni cenzury, kontrol… to je nesmirne zavazny precedens.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17872
3.1.26 14:49
@Havlova píše: Více

To je jedno, ze je prirodovedecky, Nature manifestuje v poslednich letech editorialni bias, Nature patri Nature Springer. Elsever a NaturSpringer jedou „byznys model“ - financni zajmy dominuji nad vedeckou rigorozitou.
Ze se vedecke casopisy dostali do krize korupce, neni zadna konspirace, napr. Richard Horton - ex sef Lancet, nebo Marcia Angell - ex NEJM o problemu promluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
6.1.26 10:22

A je někdo očkovaný už 5let? Od roku 2021

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42016
6.1.26 10:37
@Lazura píše: Více

Já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
6.1.26 10:42

Já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
6.1.26 10:50

Naprostá většina, vždyť v té době očkování začalo. Myslím, že málokdo začal s očkováním později, spíš se pak už lidí nehrnuli do dalších dávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
6.1.26 10:52

Ale k podpoře konspiračních teorii - někteří očkovaní už za těch pět let opravdu umřeli, bylo by dost divné, kdyby ne, to by znamenalo vymyšlení séra nesmrtelnosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42016
6.1.26 10:53
@ugluk píše: Více

A dokonce umírá víc očkovaných. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
6.1.26 10:54

Mám 3 dávky a žiju, bez jakýchkoli komplikací.

Mě spíš děsí, že to má pořád někdo tendenci řešit, je to historie, život jde dál.
Teď by se měli lidi zajímat spíš o žloutenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42016
6.1.26 10:55
@z.pepa píše: Více

Já hlasuju pro chřipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
6.1.26 10:56

Pravda, ale tu vnímám, jako každoroční záležitost, kdežto ta žloutenka v takovém rozsahu tu dlouho nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
6.1.26 10:59
Čím to asi bude? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
6.1.26 11:03

Žloutenka chodí ve vlnách, pamatuju jednu velikou cca před 15 lety. Krom toho, že na ni existuje dost spolehlivé očkování, nechytim ji tak snadno, jako že jí na mě někdo prskne v MHD. A při dodržování základní hygieny (půlka lidí si nemyje ruce při příchodu do práce/ domu, nemluvím o restauracích) můžu riziko hodně eliminovat. Takže ja mám taky větší respekt z chřipky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42016
6.1.26 11:15
@ugluk píše: Více

Spiknutí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
6.1.26 11:24