Očkování Priorix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6806
9.9.14 10:53

@Lizzi
Domluv se s doktorkou, ja bych taky odlozila, aspon o tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.9.14 11:08

Tak jsem jí volala a domluvila to na příští pondělí, díky moc za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
977
1.4.15 19:28

Byla jsem toto pondělí na první dávce, synovi bud v neděli rok a půl a nikdo se nepozastavoval (nadruhou stranu to ani dřív nešlo kvůli nemocem a mým nevolnostem v prvním trimestru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.4.15 19:31

Je povinne, ale dá se odložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
1.4.15 19:44

@JayLee : nemusí se jít nutné v 15 měsících, lze i později. Já necham syna očkovat asi na 18mesicni prohlídce. Dr jsem to říkala, když jsme v 15mesicich ockovali 4 hexu a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
1.4.15 19:51

@JayLee : klidně i později, důležité je, aby byl naockovany do školky, aby ho vzali ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
1.4.15 20:04

@JayLee Buď ráda, jiní to cpou co nejdříc i když je dítě nemocné. Akorát školky to chtějí. Já to druhé odkládám cíleně (u první jsem měla málo informací) a třetí to bude mít taky tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
1.4.15 20:23

Píšou od 15 měsíce, tak to třeba chtěl spojit s rok a pulroční prohlídkou(jestli je?) u našeho pediatra jsme o očkování mluvili po šestinedělí ať se do 3měsíční prohlídky rozhodnu jestli chci prevenar, nebo synflorix… a taky to někde očkujou už na začátku třetího měsíce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
1.4.15 20:46

@JayLee
Ideál je prý ve dvou letech, čehož bych ráda taky docílila.
Dr. chce dat už v 18m a asi bude dĕlat problémy kvůli školce, ale ja se nedám :cert:
Moje holka má skoro 17m a nejsem neočkovací, Hexu i pneumokoky má za sebou, ale to MMR chci odložit až jí budou dva roky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
1.4.15 20:50
@Gosi píše:
Píšou od 15 měsíce, tak to třeba chtěl spojit s rok a pulroční prohlídkou(jestli je?) u našeho pediatra jsme o očkování mluvili po šestinedělí ať se do 3měsíční prohlídky rozhodnu jestli chci prevenar, nebo synflorix… a taky to někde očkujou už na začátku třetího měsíce… :nevim:

To není MMR ale pneumokoci ten Prevenar/Synflorix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
1.4.15 20:56
@Gosi píše:
Píšou od 15 měsíce, tak to třeba chtěl spojit s rok a pulroční prohlídkou(jestli je?) u našeho pediatra jsme o očkování mluvili po šestinedělí ať se do 3měsíční prohlídky rozhodnu jestli chci prevenar, nebo synflorix… a taky to někde očkujou už na začátku třetího měsíce… :nevim:

Někde už v 9 týdnech… :zed: Naše to dělá taky tak. Prvně si promluvíme o nepovinném a pak od 3. měsíce očkuje hexu. Chce to vědět hodně dopředu, aby si to mohla dobře rozhodit a neočkovat zárovneň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
1.4.15 20:58
@zvědavá borůvka píše:
To není MMR ale pneumokoci ten Prevenar/Synflorix

to vím, ale ten se taky očkuje od devátého týdne a malá ho dostala ve 13ti týdnech… mohl to brát, že když je to od 15ho měsíce a má přijit 18ti m, že nebudou dělat návštěvu zvlášt, ale vezme to později naráz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
1.4.15 21:45

Naše pediatrička očkuje MMR až v 18. měsících standardně, prý není kam pospíchat. Prcek dostal první dávku až ve 22 měsících a druhou bude mít ve třech letech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
1.4.15 22:47
@Saffiraa píše:
Naše pediatrička očkuje MMR až v 18. měsících standardně, prý není kam pospíchat. Prcek dostal první dávku až ve 22 měsících a druhou bude mít ve třech letech…

Jak je to vlastnĕ s tĕma školkama ohlednĕ očkování MMR?
Kolik toho musí mít aby dítĕ mohlo být přijato?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
2.4.15 07:57
@zvědavá borůvka píše:
Jak je to vlastnĕ s tĕma školkama ohlednĕ očkování MMR?
Kolik toho musí mít aby dítĕ mohlo být přijato?

Nam ted nove reditelka skolky sdelila, ze obe davky… :|

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek