Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@zvědavá borůvka píše:
Jak je to vlastnĕ s tĕma školkama ohlednĕ očkování MMR?
Kolik toho musí mít aby dítĕ mohlo být přijato?
Jak kde, někde jim k přijetí stačí jedna dávka, jinde musíš mít doočkováno. Prcek tu druhou dávku do nástupu mít bude, takže to neřeším…
@JayLee píše:
ja uz to mam naplanovany na prisi čtvrtek takze jdeme tak jako takme jen slo o to, ze novej pediatr se ptal proc to starej neudelal v 15cti mesicich a na to jsem nedokazala odpovědět jsem mu rikala, ze jsme měli naplanovanou KO v 1,5 roce tak novej pediatr řekl, ze to vůbec nevadi, ze ho neockujeme v 16,5 mesici coz je pristi ct, tak jsem patrala tady na em zda to nicemu nevadi ale asi ne co jsem pochopila když se to da odlozit.Ja nejsem odkladaci typ jedu dle schématu klasickeho ockovani jak povinného, tak nepovinneho a obe dve deti mi ockovani nesly vždy v pohode tak se jen modlim aby i tedka tohle nesl malej ok no
Ok, držím palečky ať je malej ok ![]()
Njn, co se dá dělat ![]()
By mě zajímalo, když má moje dítě narozeniny v listopadu a do školky by šlo asi až v listopadu (nedělám si iluze, že se v Brně už v září dostane, ale myslím, že po tom by se mohly uvolnit místa).
Tak jestli by byl co se týká školky problém, kdyby tu druhou dávku dostala třeba v tom září?
![]()
Přečti si příbalový leták PRIORIXU, jsou tam popsány i vedlejší účinky i to, že se viry pěstují na embryjích kuřat
http://farmaceutika.info/priorix