Očkování Priorixem - homeopatika

3683
29.12.12 01:01

Očkování Priorixem

Ahojky, mám 26 měsíčního syna, čeká nás očkování Priorixem, z kterého mám docela obavy…

Existují nějaké homeopatika, které můžu dát po očkování na vyčištění tělíčka? Aby to špatné šlo ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mariannnka
29.12.12 03:15

Homeopatika se případně musí podat až po očkování a to na základě individuální reakce dítěte na očkovací látku. Každé dítě na něj reaguje jinak a tudíž také každé potřebuje jiný homeopatický lék. Žádná univerzální homeopatika neexistují. Takže jsem vás asi moc nepotěšila :)

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
29.12.12 04:11

Po očkování lze použit Joalis preparáty: deimun aktiv a další podle doporučeni Joalis poradce. Více na http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz

• Citovat
  • Upravit
425
30.12.12 11:47

Já podávala homeopatika na doporučení homeopata takhle: 2 hodiny před očkováním Thuja C9 3 kuličky, večer po očkování Sulphur C9 3 kuličky a to samé opakovat 48 hodin po očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
30.12.12 13:00
@mamaho píše:
Já podávala homeopatika na doporučení homeopata takhle: 2 hodiny před očkováním Thuja C9 3 kuličky, večer po očkování Sulphur C9 3 kuličky a to samé opakovat 48 hodin po očkování.

A to je presne co? neboli spise na co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mariannnka
30.12.12 13:08
@mamaho píše:

Tohle je nesmysl, homeopatika jako prevence nefungují, takové rady raději neberte vážně.. takové hromadné používání homeopatik popírá její základní principy. Je to z toho důvodu, že každý na očkování reaguje jinak (někdo je bez reakce, někdo má horečku, další má do druhého dne atopický ekzém). Pak také každý potřebuje jiný lék v závislosti na konkrétní reakci.

• Citovat
  • Upravit
425
30.12.12 13:43

No nevím, ale po 1. dávce ( to malá homeopatika neměla jsme skončili v nemocnici na kapačkách), takže když ji čekala 2. dávka byla jsem u homeopata a on mi doporučil to, co jsem psala. Nehodlám se s nikým dohadovat, malé to pomohlo a byla bez reakce na očkování. To samé doporučil i dalším maminám. Jinak mi vlastně řekl, že Thuja připraví organismus na zátěž a Sulphur je na očistu po očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
30.12.12 14:19

Ja bych chtela na ocistu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
30.12.12 15:39

Jak detoxikujeme po očkování http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz
Po vlastních zkušenostech doporučuji vyhledat kvalitního homeopata Pavel Opelka, Petr Zachariáš. My chodime k MUDr. Fildanovi. Preventivni podávání homeopatik kolem očkování se z dlouhodobého hlediska nemusi vyplatit, byla bych opatrna.

• Citovat
  • Upravit
3683
30.12.12 15:58
@kaštinka píše:
Jak detoxikujeme po očkování http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz
Po vlastních zkušenostech doporučuji vyhledat kvalitního homeopata Pavel Opelka, Petr Zachariáš. My chodime k MUDr. Fildanovi. Preventivni podávání homeopatik kolem očkování se z dlouhodobého hlediska nemusi vyplatit, byla bych opatrna.

jak nemusi vyplatit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mariannnka
30.12.12 17:11
@LucieŘ píše:
jak nemusi vyplatit???

Protože pokud je člověk citlivý na daný homeopatický lék (což se nedá předem posoudit), může mít homeopatický lék na zdraví negativní efekt - vyvolat symptomy, které v případě nemoci léčí. U takhle nízkých potencí je to málo pravděpodobné a asi by lék neudělal vůbec nic, ale pokud chcete využít homeopatie ve spojitosti s očkováním, tak nejlépe uděláte, když po případné reakci vyhledáte nějakého kvalitního homeopata, který podá lék přím ona „míru“. Ale určitě nic nedávat „preventivně“.

• Citovat
  • Upravit
3683
30.12.12 20:29

Aha, jezismarja…ja ma prave z toho priorixu strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
30.12.12 21:17

Priorix lze dát i v pozdějším veku dítěte, Např. tesne pred nastupem do kolektivu. Více hmotnosti, více krve, vice svalove hmoty, ustalena imunita, méně problému s následky po očku. Priorix navíc obsahuje nemoci, ktere je dobré prodělat v dětském veku, očkováním se nemoci posouvají do dětského obdobi, kdy je zvládnutí nemoci horší. Kolem očkování je dobré dávat vyšší dávky vitaminu c, d, a… vitaminy ale udajne sníží tvorbu protilátek. Toto by mohlo být řešení pro maminky, ktere očkovat chtějí, protože se obávají problému s umístěním do školky apod. Proste aby se vlk (státní zkorumpovaný systém) nazral a koza (male bezmocne dítě) zůstala cela.

• Citovat
  • Upravit
mariannnka
30.12.12 22:05
@kaštinka píše:
Priorix lze dát i v pozdějším veku dítěte, Např. tesne pred nastupem do kolektivu. Více hmotnosti, více krve, vice svalove hmoty, ustalena imunita, méně problému s následky po očku. Priorix navíc obsahuje nemoci, ktere je dobré prodělat v dětském veku, očkováním se nemoci posouvají do dětského obdobi, kdy je zvládnutí nemoci horší. Kolem očkování je dobré dávat vyšší dávky vitaminu c, d, a… vitaminy ale udajne sníží tvorbu protilátek. Toto by mohlo být řešení pro maminky, ktere očkovat chtějí, protože se obávají problému s umístěním do školky apod. Proste aby se vlk (státní zkorumpovaný systém) nazral a koza (male bezmocne dítě) zůstala cela.

Pěkně do detailů popsaný postup, co dítěti dávat před očkováním (jak popsala @kaštinka) a v jakých dávkách, je popsán v knize Varovné signály očkování od pí. Strunecké. To jen tak pro doplnění :) a jsou tam k nalezení i informace přímo o Priorixu.

• Citovat
  • Upravit
kaštinka
30.12.12 22:09

Tady by se taky něco k problematice dalo dohledat https://www.emimino.cz/…vani-115053/
A ano Strunecká, Eleková v teto zalezitosti (vše kolem očka) mohou být velmi užitečné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek